black cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KrakuswPasy Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Gdzieś w starym Krakowie
> > Gdzieś w starym Krakowie
> > Za.j.e.b.a.li brudną ś.w.i.n.ie
> > Wisła jej na imię Gts na imie
> > Z.dychaj brudna ś.winio
> > Ty Kur.wo z reymonta
> > niech cię Lechia w d.u.p.e wali
> > Wy zomowskie k.u.r.wy
> > Wy z reymonta pały
Na melodię kolędy "http://www.youtube.com/watch?v=RX6fOs7_ZWk
>
>
> aż mi głupio, ale nie znam tego.
> na jaką melodię to leci?
>
> a z mojej strony.
> bahama, bahama mama, zajeb*iemy wislackiego
> chama.
>
> albo
>
> pijemy, pijemy wódkę, @#$%& wislę prostytutkę
-
-
Gwardyjskie Towarzystwo Sportowe - Cracovia 30 kwietnia, 18:30
[quote=Bishop]
Wszystkie poniedziałkowe mecze na Eurosporcie lecą???
[/quote]
Powiem Ci, że na Eurosporcie nie, ale na Eurosporcie2 transmitują i w tym konkretnym wypadku będzie pokazywany mecz derbowy Wisla - Cracovia.
Jak wygląda sprawa z wejściówkami na gts?
Podobno dostaliśmy koło 800 biletów (ale nie wiem czy to prawda poczekajmy na oficjalne stanowisko STC- jeżeli faktycznie jest tak mało biletów to skandal..)
g4lu Napisał(a):
> Analogicznie do Gran Derbi Jurop, uważam że
> wygramy z rzeką. Probierz przypomina Guardiolę,
> a Kafarski przy innej fryzurze i siwych włosach
> Mourinho. Do tego gramy na wyjeździe niczym
> Real.
>
> No 2-1 dla nas jak nic!
No to mnie uspokoiłeś :)
Dostaliśmy 1000 biletów.
O czym właśnie dalej media: [url=http://www.futbolnews.pl/informacje/flesz-news/art,29898,tysiac-fanow-cracovii-obejrzy-na-zywo-derby-z-wisla.html][u]FutbolNews.pl[/u][/url] i Onet też miał jakąś wrzutkę na ten temat. Potwierdzone 1000 biletów.
Ajax będzie? ;p
Mnie to wygląda tak
Posyłamy muła i chcemy wygrać Wielką Pardubicką ;)
Czy w superextraklasie czy w 1 lidze Zwisly kurwy nienawidze !!
Kiedy będzie jakieś info o biletach na derby?
Lolek2740 Napisał(a):
> Czy w superextraklasie czy w 1 lidze Zwisly @#$%&
> nienawidze !!
ok - to po co piszesz z duzej literki "Zwisly" :D ?
Lolek2740 Napisał(a):
> Czy w superextraklasie czy w 1 lidze Zwisly @#$%&
> nienawidze !!
Dobry debiut! :D
Diego8 Napisał(a):
> Kiedy będzie jakieś info o biletach na derby?
Każdy o to pyta więc napisze i tu.
Za 5 tygodni.
Zluzujcie. Jak będą to będą.
Trapez Napisał(a):
> Mnie to wygląda tak
>
> Posyłamy muła i chcemy wygrać Wielką
> Pardubicką ;)
lepiej bym tego nie ujął :D
Założyłem się z paroma znajomymi o wygraną w derbach więc mają ZAPIERDZIELAĆ! 1000 biletów to elegancka wiadomość. Długo byłem pewien, że wymyślą sobie jakiś remont albo coś podobnego żeby tylko kibice gości nie mogli przyjechać.
nie ten temat, ale kilka osób już zabrało głos w tej sprawie, więc zapytam czym gts argumentował taką ilość biletów skoro najniższy próg to (5%) 1600. Kiedy będzie inf odnośnie biletów, czy będzie wolna sprzedaż, czy listy kibicowskie zapełniły juz wszystkie miejsca?
kiedy będzie info - w swoim czasie (Grószka coś na ten temat już pisała w odpowiednim wątku)
dlaczego nie 5 % ?????????
bo nie.
obowiązek zapewnienia 5% nie dotyczy resortowców. w zeszłym roku nie otrzymalismy odpowiedniej puli na mecz z liptonami.
Nie ma co narzekać że tylko 1000, można się cieszyć że nie wymyślili jakiejś pierdoły, żeby nie wpuścić nikogo, a o to by było nietrudno, bo zgadaliby się z psiarnią, ona nie wydałaby zgody i byłoby po zawodach.
Dokładnie. Ważne, że w ogóle idziemy i będzie nas chociaż 1000. Damy radę.
A czy licencja nie okresla ilości przyjezdnych????
Albo wpuszczają albo nie.
Ja bym ch.ujom przyznał 20 biletów , takie mam kaprycho.
[i]Wisła wystąpiła m.in. o ograniczenie liczby kibiców gości i taką zgodę dostała. Regulaminowo "Biała Gwiazda" powinna dać Cracovii pięć procent pojemności stadionu, czyli ponad 1600 biletów. Fanów z ul. Kałuży będzie jednak tylko 1000. Chodzi o to, żeby stworzyć sektor buforowy między kibicami obu drużyn. Do tej pory fanów oddzielała jedynie pleksa i np. w czasie meczu z Lechem Poznań dochodziło przy niej do nieprzyjemnych incydentów, gdy obie grupy próbowały przedostać się do siebie.[/i]
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/560429,jakie-beda-te-derby-krakowa,id,t.html
nie ma chyba tematu kibicowskiego wiec skoro o pilce nie ma co rozmawiac to tutaj wyraze swoje rozbawienie. wszedzie sie robi bufor na sektorze gospodarzy - a chociazby u nas a tu robia bufor u nas czyli prowokacja. inna sprawa ze strach a to wsumie dobrze.
black cat Napisał(a):
> bo nie.
> obowiązek zapewnienia 5% nie dotyczy
> resortowców. w zeszłym roku nie otrzymalismy
> odpowiedniej puli na mecz [b]z liptonami[/b].
z kim?
:D
co za szmaty, niech se bufor robią po stronie swoich kibiców, zwł., że nie wiadomo kiedy ostatnio mieli komplet.
Jak oddali cały stadion do użytku to kompletu jeszcze nie mieli. Szkoda, ale nie ma co płakać, jak któs wyzej napisał, mogło nas tam wcale nie być.
Ze względów bezpieczeństwa w poniedziałek na Reymonta będzie też mniej kibiców gości (tysiąc zamiast ok. 1,7 tys.), bo wiosną kibole innych drużyn (m.in. Lecha Poznań i Legii Warszawa) uszkodzili część band odgradzających sektory. - Szkoda, że obcięto nam pulę biletów, bo zainteresowanie u nas było bardzo duże. [b]Tysiąc wejściówek poszło od razu[/b], a chętnych mieliśmy zdecydowanie więcej. Przecież nic tak nie przyciąga zainteresowania jak derby - podkreśla Ireneusz Smaś, kierownik ds. bezpieczeństwa MKS Cracovia SSA.
gazeta.pl
Co to znaczy "mogło nas tam wcale nie być" mamy zakaz wyjazdowy czy co? Dla mnie to jest jakaś kpina z przepisów i różne traktowanie różnych klubów. w mojej ocenie kolejny powód do wstydu dla GTS-owców. Oby za te machloje na każdym kroku bóg pokarał ich porażką w ostatnich derbach przed planowaną przerwą. To towarzystwo to szmaty od prezesa do najmłodszego kibica!
Moglo nas tam nie byc wcale, bo jak wszystkie stowarzyszenia w Ekstraklasie nie podpisaly jakiegos tam papierka, wiec wystarczylo powiedziec nie podpisali papierka wiec ich nie wpuszczamy, co bylo zastosowane na meczu Cracovia-Lechia.
QBAQ1906PASY Napisał(a):
> > Wszystkie poniedziałkowe mecze na Eurosporcie
> lecą???
>
>
> Powiem Ci, że na Eurosporcie nie, ale na
> Eurosporcie2 transmitują i w tym konkretnym
> wypadku będzie pokazywany mecz derbowy Wisla -
> Cracovia.
Transmisja jest tylko (a moze az) na 22 kraje. Nie sadze zeby nawet wsród odbiorców eurosport2 w tych krajach mecz obejrzalo chociaz 1% bo w porównaniu do bundesligi (tez na eurosport2) nasza liga to slabizna niestety.
Jesli KvdB powtórzy wyczyn sprzed pól roku, wybacze mu wszystkie straty i uniki przed pilka.
Uważam, że robienie buforów kosztem pojemności sektora gości, jest rozwiązaniem genialnym. Na następne derby (daj Boże za 2 lata) trzeba u nas wprowadzić takie bufory, żeby zomowców zmieściło się 20, stojących w rzędzie jeden za drugim.
P.S. Każdy przyniesie ręcznik plażowy i zrobią sobie "sektorówkę" :D
Ja bym miał sugestię żeby w takim wypadku zapisać na listę nie 1000 tylko 3000 ludzi i taką listę też im odesłac oraz w takiej ilości przyjść na ten mecz. Wtedy niech się martwią co zrobić.
13. derby w europie :D stfu! Na świecie! Będzie dobrze ;-)
QBAQ1906PASY Napisał(a):
> 13. derby w europie :D stfu! Na świecie! Będzie
> dobrze ;-)
Tez nie, 13 największa klubowa piłkarska rywalizacja świata, jako derby na miejscu 7 na świecie.
Szkoda że na inne wyjazdy nie jesteście tacy chętni jak na derby .
Szykuje się rekord frekwencji na zomo arenie, powinni odpalić jakieś procent za nasz udział w tym wydarzeniu :) Już widzę plagę samochodów kwi kra i innych "krakowskich" kibiców :D
Kuźwa jak ja ich nie lubię.
Merol Napisał(a):
> Szykuje się rekord frekwencji na zomo arenie,
> powinni odpalić jakieś procent za nasz udział w
> tym wydarzeniu :) Już widzę plagę samochodów
> kwi kra i innych "krakowskich" kibiców :D
> Kuźwa jak ja ich nie lubię.
A ile zarobią prywatni przewoźnicy ? Po 4 busy będą musieli podstawiać na około krakowskie wioski :) Zresztą chuj z nimi . Ważne by kopacze zrobili to co w ostatnich derbach. Jazda z kurwami, Cracovio jazda z kurwami !!!
niech nas zapamiętają!
leszeczek Napisał(a):
> Co to znaczy "mogło nas tam wcale nie być" mamy
> zakaz wyjazdowy czy co? Dla mnie to jest jakaś
> kpina z przepisów i różne traktowanie różnych
> klubów. w mojej ocenie kolejny powód do wstydu
> dla GTS-owców. Oby za te machloje na każdym
> kroku bóg pokarał ich porażką w ostatnich
> derbach przed planowaną przerwą. To towarzystwo
> to szmaty od prezesa do najmłodszego kibica!
A co to trzeba mieć jakiś zakaz wyjazdowy żeby nie wpuścić kibiców na stadion? Zobacz co robią w Kielcach gdy grają z Wisłą, krakowska policja też na luzaku mogła by takie wystosowanie podpisać gdyby wpłynęło, nie mówiąc o jakimś piśmie dotyczący przyjezdnych co nikt nie zatwierdził/
I przestań już płakać bo sami dajecie obsrane 750 biletów a klatkę macie na 1100, i ch.uj że sobie Grzesiu wymyślił min 5%, możecie wpuścić nas więcej jednak to pie.rdoli.cie.Wy nie potraficie iść na rękę, to nie wiem na co ty liczysz z tej drugiej strony? Może gadźety w postaci odkręconych kurków klamek żeby nie trzeba było urywać w kiblu?
Każdy normalny woli żeby gości było jak najwięcej na stadionie bo to podkręca cały klimat trybun, a ktoś kto się jara że będzie was tylko 1000, a nas u was 20 to jest zwykłym baranem i szkoda na dalszą dyskusję.
(banned)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)