Tym razem to już jest "zbiorowa desperacja w mediach"
-
-
Zbiorowa desperacja na forum
Czemu mnie to nie dziwi.
1. Mam nadzieję, że to tylko "fakt medialny"
2. Nie ma żadnej różnicy w stopniu skurwysyństwa - jest tak samo wysoki, gdy kupujemy licencję od zgody, czy od odwiecznego wroga, albo też klubu, który jest nam zupełnie obojętny.
3. Jeżeli JW chce Polonię sprzedać, to ją sprzeda i dla niego jest to zupełnie obojętne, czy kupującym będzie Cracovia, czy Bałtyk Gdynia, czy też Ziutek Iksiński, który chce Polonię reaktywować
janczer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1. Mam nadzieję, że to tylko "fakt medialny"
> 2. Nie ma żadnej różnicy w stopniu
> skurwysyństwa - jest tak samo wysoki, gdy
> kupujemy licencję od zgody, czy od odwiecznego
> wroga, albo też klubu, który jest nam zupełnie
> obojętny.
> 3. Jeżeli JW chce Polonię sprzedać, to ją
> sprzeda i dla niego jest to zupełnie obojętne,
> czy kupującym będzie Cracovia, czy Bałtyk
> Gdynia, czy też Ziutek Iksiński, który chce
> Polonię reaktywować
Niech sprzedaje ale Cracovia nie musi Polonii kupować nawet jeśli jest taka możliwość. Niech sobie kupi Bogdanka czy tam ktoś inny z I ligi.
Z ręki do ręki, z ręki do ręki - licencja!
Duch Groclinu unosi się nad eeekstraklasą.
garry Napisał(a):
> Z ręki do ręki, z ręki do ręki - licencja!
> Duch Groclinu unosi się nad eeekstraklasą.
I będzie tak krążył przenosząc się co jakiś czas z miasta do miasta:D
Taaaa....
prawdziwe jak fuzja z Nieciecza pewnie.
Siada kiepsko opłacany pismak do stołu i wyrabia wierszówkę .
Niech się dzieje wola Nieba!
Khalid Napisał(a):
> Taaaa....
> prawdziwe jak fuzja z Nieciecza pewnie.
>
> Siada kiepsko opłacany pismak do stołu i wyrabia
> wierszówkę .
Dokładnie tak. Już pisałem wyżej - "zbiorowa desperacja mediów".
Komentując tę żenującą pseudoinformację tak naprawdę tylko zniżamy się do poziomu dziennikarskiej szmaty, która ją wypierdziała.
Kiedy upływa termin ostatecznej weryfikacji składu extrkls?
Khalid Napisał(a):
> Taaaa....
> prawdziwe jak fuzja z Nieciecza pewnie.
>
> Siada kiepsko opłacany pismak do stołu i wyrabia
> wierszówkę .
Jakub skyboxy sprzedaje...
Obstawiam "przeciek kontrolowany" pod upłynnienie mało chodliwego towaru ;-)))
Cracovia ma jedną licencję od 106 lat, i kupowanie innych zakrawa na kpinę... na dzisiaj nasza licencja nie pozwala nam na grę w ekstraklasie, koniec, kropka...
Obok powinien pojawić się wywiad z gadającą kozą o dwóch głowach i rozmowa z kobietą której ojcem dziecka został obcy o wyglądzie terminatora. To w naturalny sposob dopełniłoby obraz naszych mediów "informacyjnych". Za komuny gazety można było przynajmniej spożytkować jako substytut pewnego luksusowego i niedostępnego w owych czasach towaru. Teraz z tego typu słowa drukowanego lub wyświetlanego nijak jednak pożytku jakiegoś zrobić nie idzie. No może jedynie jakąś myśl filozoficzną można posiąść o niezbadanych czeluściach ludzkiego umysłu.
jednym sen z oczu spędzają doniesienia o fuzjach i licencjach, a inni nie mogą spać bo...
[img]http://www33.patrz.pl/u/f/43/53/78/435378.jpg[/img]
Trzymajmy kciuki za Pana Andrzeja Bednarka! O 2:00 w geście zjednoczenia i solidarności podeprzyjmy dziś swoje kredensy, szafy lub inne meble w naszych mieszkaniach i domach.
[quote]onet.pl donosi:
- Cracovia nie jest zainteresowana kupowaniem licencji. Nie ma w ogóle takiego tematu. Nie "bawimy się" w to. Dementowałem już podobne rewelacje w odniesieniu do Niecieczy. Spadliśmy z Ekstraklasy i chcemy na drodze czysto sportowej do niej powrócić - powiedział Radomir Szaraniec[/quote]
Dzieki Radomir, ulżyło mi :-)
temat do zamknięcia.
Dziękuję Panie Radomirze Szarańcu , normalnie no ,strasznie fajowsko że się w to nie bawimy a jeszcze bardziej mnie cieszy iż [i].......chcemy na drodze czysto sportowej do niej powrócić[/i]( do ekstraklasy -przypisek autora.)
od chcenia do możliwości BARDZO długa droga Kajaku, a w pewnym wieku PODOBNO nawet niemożliwe ;) Czyli, chcieć nie znaczy móc...
Wiadomo, ale intencje ważne so tyż.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)