[quote=obojetne]
Po dzisiejszym meczu dochodzę do wniosku że zawód PIŁKARZA mogą uprawiać Kaczmarek, Budzik, [b]Saidi[/b].
Reszta powinna znaleźć sobie jakieś inne zajęcia np. jeździć w Icarze, roznosić katalogi makro w Inpoście albo rozwozić chleb w Awiteksie.
Piszę to bez wściekłości i szydery.
[/quote]
I po jakich zagraniach Saidiego dochodzisz do takiego wniosku?
Z Kaczmarkiem też bym się spierał. Ok, dziś uratował punkt ale we wcześniejszych meczach oddal rywalom na tacy co najmniej 12.
-
-
Cracovia - Widzew Łódź;Piątek 20.04.2012 godz.18.00
No to Stefan65 napisales "dwa slowa"... boje sie spytac jak wyglada u Ciebie - slow dziesiec? :D
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Po dzisiejszym meczu dochodzę do wniosku że
> zawód PIŁKARZA mogą uprawiać Kaczmarek,
> Budzik, Saidi.
> Reszta powinna znaleźć sobie jakieś inne
> zajęcia np. jeździć w Icarze, roznosić
> katalogi makro w Inpoście albo rozwozić chleb w
> Awiteksie.
> Piszę to bez wściekłości i szydery.
>
>
Saidi?????
przecież to najgorszy piłkarz meczu!
Saidi? Owszem fatalny ale co w takim razie powiedzieć o Mateuszu 'każde podanie do rywala' Bartczaku? Który zmienił tragicznego Szeligę i był.... dwa razy gorszy.
oni wszyscy sa o dupe rozbic .. jeden gorszy od drugiego ... chory Budzik jest o 2 klasy lepszy od kazdego z nich ..
Dzis grali Kaczmarek i Budzik ... reszta ma wy***bane
jest tak jak mowilem ze kolo 20 bedziemy wiedziec czy zostajemy czy spadamy. Już wiemy, I dobrze troche nerwow mniej juz nie ma sie co łudzic przynajmniej, chyba ze sa jeszcze tacy ktorzy mysla ze sie utrzymamy. Cracovia nie ma zespolu, nie chodzi juz o to ze polowa to szrot, poprostu nie ma jedności i dlatego spadamy, Nie dlatego ze mamy slabych zawodnikow! Bo jak na polskie realia sa nomalni i spokojnie by sie mogli utrzymac tylko poprostu nie sa zespolem, nie walcza, nie graja jakby mieli nóż na gardle. Jak bedzie jednosc bedzie tez gra i tyle. Co myślicie ze rok temu bylo 11 innych zawodnikow ? Po za klichem nie ma wielu waznych zmian, poprostu wtedy byli zespolem chcieli o cos grac (inna sprawa ze dostali premie) ale nie wnikam dlaczego im sie chcialo ale bylo to widac ze jeden za wszystkich....... dzis widac niemoc, bezsilnosc
Stefanie i 3lvisie chodziło mi ogólnie o to kto ma jakiekolwiek umiejętności piłkarskie a nie o dzisiejszy mecz. Saidi grać umie, Kaczmarek też ale np taki KVDB z racji wzrostu mógłby pracować w oklejaniu billboardów, czy inny Visnakovs przy lepieniu pierogów. Bartczaka nie widzę w żadnym zawodzie.
... a w ogóle jaka idea towarzyszyła temu gościowi co wtargnął na boisko? Mnie się wydaje, że coś miał do Visniakovsa.
Ps. Myślę, że akcja meczu.
[img]http://img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/42/ac/4f919eab18e80_g1.jpg[/img]
Niewiem jak zacząć ,właśnie zaczyna się "Faceci w Czerni".Brak słów tyle ,.../...;;;;;y5nj
]]]]]]=mb-8\,=oeb5rt=
fenix - każdy z Nas miał ochote to zrobić :), piłkarze badają granice naszej wytrzymałości... jeden już pękł :)
Fenix a ty nie chciałeś tam wejść jak Widzew zostawił pustą bramkę i mówił traf ŁOSIU a oni się przewracali.
Ja sie gościowi nie dziwię, to co wyrabiał viśniakows dziś to woła o pomste do nieba...Jak przychodził do Nas to potrafił zmienić obraz gry. A teraz to jest jedna wielka kupa.... Jak widac przyjście do komarchovii potrafi zmienić każdego.
Ja tam gościowi się dziwię, dziesięć tysięcy to dla mnie majątek.
irys, brachu, pewno większość z Nas chciałaby wejść na boisku i powiedzieć naszym grajkom, co o nich myślą, ale to nie tędy droga. Gościu dostanie teraz karę finansową i zakaz wejścia na mecze Cracovii na parę lat, a nic nie zyskał. Visniakovs cały mecz grał bardzo słabo.
Ps. Do zobaczenia jutro o 13 ;].
helmut Napisał(a):
> W ubieglym roku ogladalem wiosenne mecze z
> ogromnym zainteresowaniem, przezywalem je i
> emocjonowalem sie tym co bylo na boisku. Teraz
> moje emocje gdzies uciekly, opadly. Nie denerwuje
> sie, nie gryze paznokci. Widze ze to nie ma sensu
> bo niszcze nerwy, a pilkarzyki i tak graja jak
> cioty. Wiec remis z Widzewem i porazke z Polonia
> przyjalem na chlodno, bez nerwow.
nie potrafię tak zrobić , Kocham JĄ , NIE ich , cioty bez jaj , Szacun dla BUDZIKA.
No 10k troche dużo, ale może gościa stać:D
[b][url=http://www.pasy.tv]fotogaleria, oprawa, skrót meczu, wywiady w PASY.TV[/url][/b]
[b][large][align=center][url=https://picasaweb.google.com/jafffoto]Fotogaleria z meczu - zapraszam![/url][/large][/b]
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-7-13ZaKkWjk/T5HeBwkYJcI/AAAAAAAANUA/t-J09rQhxbY/s800/aDSC_7398.jpg[/img][/align]
Mogący jeszcze grać w Cracovii Giza, Baran, Pawlusiński i Nowak zagraliby lepiej, a już na pewno z większą ambicją. Po co się więc ich pozbyto, zastępując nieidentyfikującymi się z klubem zagranicznymi miernotami? Pozostanie to słodką tajemnicą zarządzających.
farciarz2 Napisał(a):
> Mogący jeszcze grać w Cracovii Giza, Baran,
> Pawlusiński i [b]Nowak[/b] zagraliby lepiej
tego nie chce tutaj widzieć, reszta może przychodzić choćby jutro, myślę że Boskie Gizmo byłoby dla nas wybawieniem, w defensywie wiadomo ... zero, ale za to na pewno pare passów by rzucił
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)