Naprawdę nam te ofermy z zarządzających ŁKS-em wtedy zrobili krzywdę, że nie dostali licencji. Wtedy powinniśmy byli spaść. Może już bylibyśmy po powrocie do Ekstraklasy i po solidnej szkole, którą zaliczyłby wtedy procesor...
-
-
CRACOVIA - Górnik Zabrze, piątek 23/03 godz. 20:30
CracoviaNHAW, zgadzam się! kasa to jedyny argument jaki przemówiłby temu panu do rozumu... :(
a tak korzystając z okazji - czy w przyszłym sezonie będzie ktoś transmitować 1. ligę?
Qurewa pirewszy raz od bardzo dawna ogladam nasz mecz na trzezwo, druzgocace doznanie....... Nie polecam :(
> Kto podawał do Cierzniaka przy drugiej bramce?
Radomski
Ja juz nie ogladam - slucham 2PAC . CHANGES .
TEZ BYLISMY WIELCY - ale nas zlikwidowano.......:(
abmkonrad Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Kto podawał do Cierzniaka przy drugiej bramce?
> Radomski
No to Radomski ma 50% winy w drugiej bramce.
w polowie musialem isc do mono po drugie 200 ml ... ku..rwa nie da sie tego ogladac w tv
Jak Steblecki w pierwszej części? Wycinam jego akcje od meczu ze Śląskiem, będzie coś ciekawego z pierwszej połówki dziś?
Carlit Napisał(a):
> No to Radomski ma 50% winy w drugiej bramce.
grałeś kiedyś w piłkę? chyba nie bardzo ... wina podającego do bramkarza jest wtedy gdy gra mu w światło bramki a bramkarz skiksuje i wpadnie ... w tej sytuacji 100% winy bramkarza
p.s. co za problem jest wybić na aut albo róg... żaden
LucasPL Napisał(a):
> Jak Steblecki w pierwszej części? Wycinam jego
> akcje od meczu ze Śląskiem, będzie coś
> ciekawego z pierwszej połówki dziś?
W pierwszej połowie graliśmy w 10, Steblecki gdzieś tam sobie truchtał bez związku, myślę, że jednak rację mieli trenerzy, którzy nie widzieli go w pierwszej drużynie.
Jeszcze jeden, jeszcze jeden!
1 Liga 1 Liga Krakowia !!!!!!!!!!
Jeszcze jeden Jeszcze jeden!!!!
Właśnie wróciłem z meczu, po 45 minutach nie wytrzymałem nerwowo.
Muszę przyznać, że zdarzyło mi się to pierwszy raz w ogóle, nawet w ciężkich trzecioligowych czasach zawsze wytrzymywałem do końca.
JESZCZE JEDEN!! JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!!JESZCZE JEDEN!![large]JESZCZE JEDEN!![/large]
Pisałem, że optymizm forumowy przed tym meczem nie ma żadnego uzasadnienia i nie ma żadnego powodu dla którego mielibyśmy zdobyc chociaż jeden punkt w meczu z Górnikiem.
Więc powtórze- gramy najgorzej w lidze, mamy najmniej punktów więc spadniemy.
W tej drużynie nie ma nic. Dno.
Spadek 100% Moze to nam pomoże albo pogłebi jeszcze bardziej w 1lidze sa mocne druzyny i ciezko bedzie sie przebic spowrotem do Eks. Obstawiam kilka sezonow w 1 lidze min 2 sezony chyba ze w pierwszym sezonie pojdziemy na dno.
Aston1906 Napisał(a):
> Właśnie wróciłem z meczu, po 45 minutach nie
> wytrzymałem nerwowo.
>
> Muszę przyznać, że zdarzyło mi się to
> pierwszy raz w ogóle, nawet w ciężkich
> trzecioligowych czasach zawsze wytrzymywałem do
> końca.
Ominęła cię bardzo ładna bramka Zielińskiego.
DRUGA STRONA ODPOWIADA
DRUGA STRONA ODPOWIADA
PROFESOR FILIPIAK
PROFESOR FILIPIAK
DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY
ALLELUJA ALLELUJA ALLELUJA FILIPIAK
Ejże może kurwa jeszcze wyrównają ;)
KVDB ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)