GRATULACJE ....choc pozostal niedosyt.
-
-
CRACOVIA - viceMistrz Polski 2012 - GRATULACJE !!!!
Gratulacje dla Sanoka.
Szkoda, że się nie dało. Nie czuję niedosytu, raczej żal, że nie można było pokonać trudności, o których było wiadomo od długiego czasu. Sanok wykonał dobrą robotę, my - jak na sytuację kadrową, kontuzje, przemęczenie liderów - też.
Podhale spadło po raz pierwszy z ligi. Współczują, choć oni nam przy kolejnych spadkach nie współczuli. Na pewno się podniosą, a to, że na mapie hokeja zostaje Toruń, też ma swoją wartość.
Gratulacje za wynik ponad stan!
osobne "gratulacje" dla wlasciciela klubu.
Dokładnie, gratulacje należą się sanoczanom jak i naszym zawodnikom. Oby włodarze wyciągnęli odpowiednie wnioski. Żal Podhala, ale taki już jest sport. Toruń zasłużenie wywalczył sobie utrzymanie, dlatego im również należą się gratulację. Poza tym z całych sił będę trzymał w sobotę kciuki z Jastrzębie (a nawet pojadę na mecz). Nie mam żadnych uprzedzeń na tle kibicowskim (nie wynika to z jakiejś antypatii do Unii), ale jastrzębianie udowodnili swoją postawą, że zasługują na ten medal. W zasadniczym nie raz utarli nosa faworytom, później dzielnie walczyli z Sanokiem, a teraz mają pierwszy medal na wyciągnięcie ręki. Sanok zadebiutował na podium w na prawdę pięknym stylu, ponadto zasiedli na tronie w podwójnej koronie (Puchar Polski, Mistrz Polski).
Wbrew tym, którzy usadowili nas poza podium - wicemistrz Cracovia!:)
GRATULACJE Panowie!!!
Mogło być lepiej, ale także mogło być gorzej!
Dla Cracovii każde mniejsze osiągnięcie od mistrzostwa Polski jest porażką. Jednak z drugiej strony w tych okolicznościach trzeba to miejsce przyjąć z pokorą. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.
Gratulacje.
po tym jak drużyna została rozmontowana przed tym sezonem przyznam, że nie wierzyłem w tak dobry wynik... nasze waleczne chłopaki po raz kolejny pokazały charakter i za to ogromne dzięki! prawda jest taka, że z obecnym składem był to absolutny max. i ten max. zrobiliśmy... Sanok miał w tym roku najmocniejszy kadrowo zespół i tylko jakiś totalny brak formy ich zawodników mógł dać nam wygraną... nie tym razem ale i tak jestem z Was bardzo dumny!
dzięki za srebro, a za rok znów zaśpiewamy MISTRZ MISTRZ CRACOVIA!!!
Ja tylko krotko, jak w szatni: DZIEKUJE WAM CHLOPAKI i TRENERZE za ten sezon, za walke i emocje az do samego konca!
Skazywali Was "znafcy hokeja" na porazke, mieliscie nie zagrac w play-off, dla niektorych mieliscie nawet bronic sie przed spadkiem :)
A WY osiagneliscie WIECEJ niz ktokolwiek wczesniej oczekiwal!
SZACUNEK DLA WAS za wspanialy sezon Nasi Vice Mistrzowie Polski!
Wiem, ze jeszcze znowu pojedziemy wspolnie na Puchar Kontynentalny...
Bo my [b]JESTESMY Z WAMI - CRACOVIO JESTESMY Z WAMI![/b]
Gratulacje dla zawodników i trenera, Rudolf po raz kolejny wycisnął z drużyny ile mógł, ani przez chwilę nie wątpiłem w medal, był kolejny finał, jest srebro, jesteśmy z Was dumni i dziękujemy!!!!
Oczywiście każde gratulacje srebra są w pewnym sensie podszyte jednoznaczną myślą o przyszłym roku i nie ma co tu ukrywać...Zresztą mam takie czucie, że to jest tak samo zarówno u nas kibiców, jak i u zawodników, czy trenerów, tak więc odpocząć i do roboty, bo cel przed nami jest jasny, oby tylko Radomir zrobił co trzeba i dał Rudolfowi materiał...
Ja krótko po powrocie:
[b][u]Dziękuję Chłopakom i Trenerowi! Daliście radę![/u][/b] :)
(ta cisza w szatni była niezwykle wymowna i przejmująca)
Gratuluję i dziękuję!Chłopaki z jajami!
Wielkie GRATULACJE !!!
Dziękuję za walkę, a szczególnie za wspaniałe mecze w półfinale !!!
Sanok musiał, myśmy mogli, zrobilismy w sumie dużo więcej niż mogliśmy !!!
GRATULUJE!!! TYLKO PASY!!!
gratulacje! cieszmy sie, bo to moga byc ostatnie medale na wiele lat...
Gratulacje chociaż do końca wierzyłem w Pasy na tronie w Mistrzowskiej koronie !
Gratulacje!!!
Wielkie Gratulacje Panowie hokeisci i trenerzy !!!
P.S.
Do wielkich i możnych decydentów tego klubu , to jest SKANDAL , że zniszczono i rozbito tą drużynę przed sezonem kiedy wszyscy inni się zbroili , ale cóż można wymagać od miłośników ostatniego miejsca w kopanej od 4 lat.. Pewnie niedługo będziemy się bronili przed spadkiem , tfuu na psa urok , TYLKO PASY!
Gratulacje
chciałoby się więcej ale i tak cieszę się ze srebra
Oczywiście że wielkie gratulacje za srebro !
Grając bez obrony i I ataku to jest to znakomity wynik, a biorąc pod uwagę budżety klubów to też wielki sukces
W Sanoku 4,5 mln pękło jakieś m-c temu więc jak wypłacą premie za majstra to budżet sie im zamknie na ponad 5,0 mln
a u nas nie sądzę aby przekroczył 3,0 mln
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)