Nie. To oznacza, że Lenczyk stawia na ligę i na mecz z nami chce mieć wypoczętych liderów drużyny, a w Gdyni dał szansę dublerom. Jeżeli dodać, ze nie mamy Saidiego, to mecz jest raczej nie do wygrania i 1 punkt wziąłbym w ciemno.
-
-
Śląsk Wrocław - CRACOVIA, niedziela 18/03 godz. 14:30
To, że oni sobie odpoczną nie znaczy, że będą grać lepiej. W wypadku naszego niedzielnego meczu zmienia to tylko tyle, że odpada nam atut zmęczenia przeciwnika. O ile oczywiście nie pójdą w tango ;)
Po raz pierwszy w tej rundzie gramy z drużyną, która ma większe ciśnienie niż my więc atut psychologiczny będzie po naszej stronie i lepiej żeby to sobie nasi grajkowie uświadomili. Wtedy presja będzie dużo mniejsza, a co za tym idzie, gra swobodniejsza.
kurwa zajebana! Śląsk Wrocław - Cracovia, godz. 14:30, sędzia: Robert Małek (Zabrze). ...Spisku ciąg dalszy...
punkty się poszły .... rypać :(
Taktyka wg mnie:
Kaczmarek
Żytko-Nawotczyński-Hosek-Puzigaca
Szeliga (wobec absencji Bartczaka za kartki) -Budziński- Struna
Steblecki-Suart
Matulevicius (V.D.Biezen lub Grzelak w co wątpie)
Do tego Straus powinien zostać wzięty do kadry i Dudzic zamiast Szałachowskiego
PS. a co do sędziowania Małka, to myślę, że po ostatnim meczu i tym piśmie do ekstraklasy to sędziowie mogą się trochę po**ać, poza tym jak Filipiak mieszka se tam w Szwajcarii i robi interesy we Francji to niech zainterweniuje do Blattera i Platiniego :P może razem piją czasem
Taktyka wg mnie:
Szybko strzelić 3 gole potem się cofnąć i grac z kontry. I w ten sposób zwolnimy starego capa z posady trenera w Śląsku.
----------------Kaczmarek------------------
Żytko---Nawotczyński--Hosek--Suart
---------Bartczak------------Struna-------
Steblecki-----Boijlevi----Szałachowski
-----------------Grzelak---------------------
dodo92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ----------------Kaczmarek------------------
> Żytko---Nawotczyński--Hosek--Suart
> ---------Bartczak------------Struna-------
> Steblecki-----Boijlevi----Szałachowski
> -----------------Grzelak---------------------
ja bym na miejsce Grzelaka jeszcze kogoś poszukał, zostały 3 dni, spokojnie zdążymy...
Nagrany Lenczyk na Weszło.com : fragment m.in:
O najbliższym meczu:
- Mamy Cracovię, jeśli damy jej grać, to ona będzie grać.
- To znaczy, wygranie tego meczu daje nam możliwość przygotowania się do Lecha, do Polonii, bo to są mecze prawdy. Do lepszej atmosfery potrzebne są zwycięstwa, a teraz potrafimy trochę pograć, dostajemy bramkę i siadamy.
- Na 90% Ćwielong. Do boku wstawiam Cetnarskiego, a do środka Sztylkę, który ostatnio pokazał, że jest do gry i przed stoperami taktycznie. W bramce Kelemena, bo on wczoraj dobrze bronił.
- Do meczu są dwa dni, piątek, sobota. Trzeba pomyśleć, co zrobić z tą grupą, jak to poukładać.
niestety przegramy :( .. przykro mi Panowie .
Ale okej żeby nie było że jestem płaczkiem , napiszę : LICZĘ NA 3 PUNKTY :D
Dajcie więcej propozycji składów ustawienia, ale tym razem z opisami zadań taktycznych dla każdego zawodnika...
Pytanie do kumatych, czy jest możliwość dodania na forum takiej opcji sugestia asystenta jak w football managerze? Niektórzy nie mają tak szerokiej wiedzy, a też chcieliby spróbować ustawić właściwie zespół przed ważnym meczem
meezeck Napisał(a):
> Dajcie więcej propozycji składów ustawienia,
> ale tym razem z opisami zadań taktycznych dla
> każdego zawodnika...
> Pytanie do kumatych, czy jest możliwość dodania
> na forum takiej opcji sugestia asystenta jak w
> football managerze? Niektórzy nie mają tak
> szerokiej wiedzy, a też chcieliby spróbować
> ustawić właściwie zespół przed ważnym meczem
Pisałem juz o tym swego czasu. Brak słów. To potrafi zochydzić każdy wątek meczowy. Dawniej tego gówna na forum nie było.
Jednego mniej . http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/dwa-mecze-kary-dla-jaroslawa-fojuta,1772726,812
Kajak Napisał(a):
> Taktyka wg mnie:
> Szybko strzelić 3 gole potem się cofnąć i grac
> z kontry. I w ten sposób zwolnimy starego capa z
> posady trenera w Śląsku.
Kajak, jak Cię lubię, nei przesadzaj i daruj sonbie ten epitet . Lenczyk to jest w porządku gość i jak nas trenował, to naprawdę robił to dobrze - zwłaszcza w porównaniu z "sąsiadami"... Przyponę, że w ostatnich paru latach był o jedyny sezon, w ktrym w ostatneij kolejce wiedzieiśmy, że nei spadniemy, a ani jednego meczu nie graliśny na własnym stadionie...
Co nie zmienai tego, że taktyka świetna - jakby się udało. to kapitalnie :)
A ja czuje po kościach ,że wygramy 2-0 ;) i 2 bramki strzeli Bizen :D
konrad_cracovia Napisał(a):
> A ja czuje po kościach ,że wygramy 2-0 ;) i 2
> bramki strzeli Bizen :D
szkoda mi Twoich kości ;)
konrad_cracovia Napisał(a):
> A ja czuje po kościach ,że wygramy 2-0 ;) i 2
> bramki strzeli Bizen :D
Łohoho :) Bardziej bym już wierzył jakbyś napisał 6 liczb i mówił że takie dziś będą w lotto :)
Ale okej.. oby twoje kości miały racje :)
OK. Niefortunne określenie "stary cap " ostatecznie zamieniam na " dziadek" , emeryt " albo bliskoznaczne nie za bardzo obraźliwe.
konrad_Cracovia Napisał(a):
> A ja czuje po kościach ,że wygramy 2-0 winking smiley i 2
> bramki strzeli Bizen grinning smiley
Czyli wychodzi na to że ME wygra ze Śląskiem 2:0:D
A ja proszę o podejście do tego meczu z pokorą.A radość zostawmy na niedzielne popołudnie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)