Zważywszy, że zawieszenie i w konsekwencji szansa na słabsze wyniki śląska jest na rękę ległej to pewnie tak się stanie. Brak Fojuta to dla nas dobre info, brak Wasiluka już niekoniecznie ;)
-
-
Śląsk Wrocław - CRACOVIA, niedziela 18/03 godz. 14:30
Jedziecie po Wasiluku, ze to wzmocnienie Slaska tylko, ze w zeszlej rundzie byl zawodonikiem meczu kilka razy.
Dokładnie kkk_84 ma rację. Dodatkowo znając nasze "szczęście" to strzeliłby nam coś , zamykając forumowym "eskpertom" buźki...
Śląsk Wrocław 1-2 Korona Kielce Wasiluk do 50 min
Widzew Łódź 2-2 Śląsk Wrocław Wasiluk 90 min
2 mecze Marka i 4 stracne bramki ... moze do kadry go ??
AWB tylko ten Sląsk zdobył na wiosnę mniej punktów niż my i dodatkowo Lenczyk psuje tam atmosferę ostatnimi wypowiedziami (u nas robił podobnie). Pewnie będzie nudny remis po ligowej kopaninie.
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Śląsk Wrocław 1-2 Korona Kielce Wasiluk do
> 50 min
> Widzew Łódź 2-2 Śląsk Wrocław Wasiluk 90
> min
>
> 2 mecze Marka i 4 stracne bramki ... moze do kadry
> go ??
Nie zawsze za bramkę odpowiada stoper...
Ja uważam, że dla nas lepiej, że Marka nie będzie. Zresztąto zawsze przykre, jak nasz były i to nie epizodyczny zawodnik gra przeciw nam...
Wasilukowi robiono krzywdę dając go u nas na lewej obronie, w pomocy - to klasyczny stoper i tam powinein grać.
bez saidiego ze sląskiem, bedzie ciezko.
łatwo nie będzie. Ja mam tylko nadzieję, e wreszcie laski w paski staną się zawodowcami
dokładnie, polska liga to nie nie wiem co tutaj mozna absolutnie wszystko wygrac uporem i ambicja co pokazuja wyniki, niech zepna dupy i jedziemy :)
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> AWB tylko ten Sląsk zdobył na wiosnę mniej
> punktów niż my i dodatkowo Lenczyk psuje tam
> atmosferę ostatnimi wypowiedziami (u nas robił
> podobnie). Pewnie będzie nudny remis po ligowej
> kopaninie.
az sie dziwie, ze Lopez jeszcze sie nie wpisal, ze Lenczyk ma slabe wiosny :)
ale pewnie czekal na wpis wychwalajacy Lenczyka ;)
Nie no, w zeszłym roku całkiem udaną wiosnę miał Śląsk, więc moja teoria trochę siadła ;)
wyjatek potwierdzajacy regule to byl ;)
Przeciez mamy "polskiego" Saidiego Bartka D. (obydwu cechuje dobra szybkosc i brak myslenai na boisku) wiec obejdzie sie bez strat jakosciowych :D:D
A na powaznie, bez Saidiego cienko widze nasze skrzydla.. brak Alexa, Saidiego pewnie Visnii ... Szalach w dramatycznej formie ... Zostaje Dudzic i Rok ... inna sprawa ze Rok na skrzydle nie dostal chyba nawet 45 min w meczu ligowym ..moze by akurat wypalil. Mozna kombinowac cos z Suartem na skrzydle... Mowilem ze odbije nam sie czkawka wypozyczenie Rupy .. teraz bylby jak znalaz.
Orest nie męczy kadry przed meczem z nami [url=http://www.sport.pl/sport-wroclaw/1,123437,11342979,Rewolucja_w_Slasku__Z_Arka_bez_Mili_i_wiekszosci_podstawowych.html]śląk wysyła na Arkę rezerwy[/url]
Dajcież spokój już z tym przesuwaniem Suarta do środka... to że mamy problem na skrzydle nie znaczy że mamy uwalić przez to obronę... dajcie pograć chłopom którzy byli na skrzydło kupowani...
jest troche kontuzji ale przeciez mamy mlodych moga wykorzystac swoja szanse :)
dużo kontuzjowanych może nasze młode wilczki wykorzystają swoje przysłowiowe 5 minut i pokażą na co ich stać.
.
Na pokładzie samolotu, który wyleciał wczoraj do Gdyni nie znaleźli się: Sebastian Mila, Łukasz Madej, Przemysław Kaźmierczak, Waldemar Sobota, Cristian Diaz, Rok Elsner i Mariusz Pawelec.
Miejmy nadzieję, że wykorzystają ten wolny czas i pójdą w tango ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)