zaprawdę nauczam Was wszystkich Pasiacy :D Kocham Was wszystkich, a wasz poziom umysłowy, no cóż.... dopasowany do komarchowej sraczki :D
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
Po pierwszych minutach meczu ,dla kompetentnego, widać było kompletny brak bocznej obrony.Nie wiem dlaczego Żytko i Puzigaca wschodzili stale do środka tylko przeszkadzając stoperom i sobie nawzajem,robiąc chaos pomagający napastnikom Lecha.Proszę zobaczyć to na powtórkach-czterech naszych ,tamtych dwóch a i tak padają bramki.Jezeli stojący z boku jakikolwiek trener tego nie widzi i nie reaguje,to nie jest trenerem a " tuskowym pętakiem" /tusk to po kaszubsku pies / nie nadającym się do prowadzenia drużyny w meczu.
Nie da się porównać Kafara z Pasieka bo inne mecze i inna kadra teraz połowa drużyny to kontuzje a gra Szeligi Bartczaka to sabotaż ani nie pilnują środka ani nie asekurują boków Nowotczyński dramat przy drugiej bramce zamiast walczyć o głowę to facet klęka tak jak Kaczmarek pilnuje słupków i nie broni tylko padana kolana reszta obrony też kicha Puzigacca walczy ale nie ma pojęcia o kryciu i taktyce wszystkie bramki z jego strony Kosa to szkoda słow kołek jakich mało jedynie Żytko tak sobie Viśnia zrobił karnego ale jeżdziec bez głowy Budzik z Bojlewiczem najlepsi widać że im się chciało Bizon lepszy jako cofnięty napadzior Grzelak ma limit gry w miesiącu 90min.i już nie zagra bo za taką kase to on nie będzie zasówał itd.ALE PAMIETAJCIE CRACOVIA TO MY!!!
Puzigaca,Żytko,Nawotczynski,Kosanovic,Szeliga,Bartczak przeczytajcie sobie Panowie te nazwiska jeszcze ze 3 razy,przekmińcie i powiedzcie sobie w głębi serca czy jakikolwiek trener jest w stanie wykrzesać z tych kelnerów lepszą gre.Ja Kafara nie winie za wyniki tylko zarzad za h.u.j.o.w.e transfery które dokonują się na naszych oczach od kilku lat.Np.jak można przed sezonem broniąc się od kilku lat przed spadkiem kupić zawodnika który swoją grą przyczynił się do spadku Polonii Bytom!Pewne rzeczy w tym klubie są dla mnie kurwa nie pojęte.
I brać trenera, który bądź co bądź przyczynił się znacznie do spadku Arki...
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pasieka nie mial wykonawcow i pomyslu. Kafarski
> nie ma wykonawcow ale ma pomysl :)
> Podbalo mi sie jego zachowanie ( w sensie jak
> bardzo przejmowal sie niewokorzystanymi sytuacjami
> w meczu z Lechem), widac ze mu zalezy, moim
> zdaniem jest to trener ktoremu mozna spokojnie
> powierzyc druzyne w I lidze ...
To niech mnie zatrunią to będę jeszcze bardziej się przejmował sytuacjami. Pasieka to miernota trenerska ale przynajmniej próbował dostosować taktykę do zawodników, a Kafarski zna tylko jedną taktykę i próbuje przenieść ją na Cracovię gdzie piłkarze nie potrafią się do niej dostosować.
Miszczu2007 Pasieka to chyba jakis twoj idol jest :) jak juz nie pamietasz jak grala Cracovia za Pasieki to sobie sciagnij jego mecze :) Dluga pilka na drewnianego i osamotnionego Bizena, i tak przez 90 min .. super taktyka :)
Pasieki nie trawiłem ale Kafar jest jeszcze gorszy. Pasieka robił przynajmniej to co Lenczyk czyli próbował dostosować taktykę do drużyny. Tymi zawodnikami nie da się grać inaczej i Kafarski to potwierdza.
Typowe zawsze coś, do momętu kiedy nie zmieni się struktura klubu niema na co liczyć zawsze będziemy winić albo zawodników albo trenerów a Craxa to klub który powinien walczyć o wlepsze cele . Dlatego podstawą jest zmiana ludzi którzy decydują o zatrudnianiu i zwalnianiu ,trenerów i zawodników a potem budować całą reszte .
Dobry - niedobry? Chyba nie za dobry skoro stawia na Puzigace (mając Suarta) i Kosanovica (mógł na stoperze postawić Szeligę). Puzigaca zawalił wszystkie 3 bramki i tym samym mecz. Powiedzieć, że kryje na radar to mało. Mówi się, że historia lubi się powtarzać, więc nam wczoraj Bojan dał powtórkę z rozrywki: pamiętacie mecz z Ruchem? Kosanović do dośrodkowań skacze gorzej niż Wasiluk, którego wyskok, jak pamiętamy, sprowadzał się do stawania na palcach i wyciągania w górę szyi.
Dorwas Napisał(a):
Kosanović do dośrodkowań skacze
> gorzej niż Wasiluk, którego wyskok, jak
> pamiętamy, sprowadzał się do stawania na
> palcach i wyciągania w górę szyi.
I biega jakby ktoś ciągnał go za nogi....
Człowiek drewno.
Dorwas Napisał(a):
Kosanović do dośrodkowań skacze
> gorzej niż Wasiluk, którego wyskok, jak
> pamiętamy, sprowadzał się do stawania na
> palcach i wyciągania w górę szyi.
sprostowanie, Marek przy wyskoku chowa szyje lub sie schyla :)
Spotkałem Kafarskiego dziś w Galerii Kazimierz. Nastrój raczej grobowy.
zaczyna mnie już śmieszyć myślenie co niektórych, którzy na siłę próbują bronić Kafarskiego i już nawet wyliczają mu że ma lepszą proporcję bramek zdobytych do straconych od Pasieki... przecież to jest ŻENUJĄCE..... Być może się mylę, ale w piłce liczą się chyba punkty i miejsce w tabeli, a w tej chwili jesteśmy w tak ciemnej dup... że choćby przyszedł i Mourinho to nas z niej nie wyciągnie. Dalej będę się upierał że wolałem oglądać brzydko, ale walczącą Cracovię w Ekstraklasie niż radosny futbol Kafarskiego na poziomie I ligi i wspomnicie moje słowa jak zaczną się wyjazdy do Niecieczy, Brzeska czy Chojnic... A co do meczu to niewątpliwie było to najlepsze spotkanie jakie Cracovia rozegrała pod wodzą Kafarskiego choć porażka w pełni zasłużona. Nie zmienia to jednak faktu, że ten trener powinien jak najszybciej spakować manatki i odejść bo się do tej roboty nie nadaje i w żaden sposób nie zmieni mojej opinii zwycięstwo z Podbeskidziem, które z pewnością nastąpi bowiem będą nam pomagać ściany i wszystko co tylko możliwe ;) Ten szkoleniowiec kompletnie nie potrafi dobrać taktyki do zespołu, którym dysponuje a zrobienie z jednej z najlepszych defensyw w lidze kompletnej katastrofy jest jego zasługą. Strata 11 bramek w 4 spotkaniach (choc mogło być ich pewnie z trzy razy tyle) pokazuje, że nie ma bladego pojęcia o zespole i mimo długiego czasu nie znalazł na niego żadnej recepty. Życzę sobie i nam wszystkim aby nowy trener poprowadził klub w znacznie lepszym kierunku niż obecnie zmierzamy...
A ja dalej bede sie upieral ze idac na mecz chce zobaczyc mecz ..a nie kopanine po poziomie ligi okregowej :)
bravo kafarski odsylam do wydiadu na TP podoba mi sie co powiedzial odnosnie saidiego i suvorowa nie chce sie gra to sp.
To jest odnośnie Saidiego, a nie Suworowa.
Co wy ccecie od Kafara? Prrzynajmniej mamy średnią straconych bramek na pewnym poziomie.
i tak nie ma czego bronic dla mnie ma pelne poparcie co za roznica czy mamy stracone 10 czy 1 ? wole zeby grali tak jak z lechem niz jak z zaglebiem przy 2:0 obrona:)) w srode 3pkt
mlagod79 Napisał(a):
> Dalej będę się upierał że
> wolałem oglądać brzydko, ale walczącą
> Cracovię w Ekstraklasie niż radosny futbol
> Kafarskiego na poziomie I ligi i wspomnicie moje
> słowa jak zaczną się wyjazdy do Niecieczy,
> Brzeska czy Chojnic...
A w których meczach tego sezonu widziałeś walczącą Cracovię? Bo ja kojarzę tylko derby, mecz z Legią i... tyle. Za kadencji Kafarskiego jeszcze mecz z Lechem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)