Astonie a jaki cel w lidze ma GTS ?Grają o nic ,a wielu grajków już wie że to ich ostatnie mecze na rEJMONTA.
Umierać za Probierza nie będą .Dla nich liczy się PP i mecz z nami i to by było na tyle.
Na razie bilans Kafara 11 goli straty w 3 meczach i połowie tego 4 .To daje 2,75 gola na mecz.
Zapytam jak mamy robić jakieś punkty przy tak nie szczelnej obronie?
Czy jeszcze ktoś wierzy w Kafara jako tego co nas odbuduje?.W takim razie gratuluje wyobraźni.
Zastąpiono kolejny raz miernotę kolejną miernotą .Jest to zmiana pozorna nic nie dająca.
Podobnie jak nic się w klubie nie zmienia (atmosfera jest zła ,zarządzanie tragiczne i nie ma osoby znającej się na piłce).
Kafar wynocha !!!!
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
niechze bedzie juz ten Wojtek Stawowy w 1 lidze, nie wiem czy bedzie lepiej ale przynajmniej Potter sie uspokoi i bedzie spokoj na forum.
na dzień dobry samobój Kafarskiego.
na jakiej podstawie, do koorwy nędzy wystawia tego Puzigacę?
gol strzelony Garbarni miał taką wartosć, że Suart usiadł na ławie?
a Kosanovic? nie rozumiem tego. Nykiel na stoperze to profesor w porównaniu z Kosą.
pakuj się pan, panie Kafarski. nam potrzeba trenera, który zacznie budować drużynę na pierwszą ligę.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Astonie a jaki cel w lidze ma GTS ?Grają o nic ,a
> wielu grajków już wie że to ich ostatnie mecze
> na rEJMONTA.
> Umierać za Probierza nie będą .Dla nich liczy
> się PP i mecz z nami i to by było na tyle.
Bądź konsekwentny. Odmienił GTS czy nie?
Dajcie chłopu spokój i czas -musi sam się przekonac kto sie nadaje do gry i na jakiej pozycji ,myśle że do pewnych wniosków powoli dochodzi i będzie tylko lepiej niestety już w 1 lidze.I wolę żeby to był on pomny o pewne doświadczenia niż znów jakaś nowa osoba zaczynająca od zera.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> niechze bedzie juz ten Wojtek Stawowy w 1 lidze,
> nie wiem czy bedzie lepiej ale przynajmniej Potter
> sie uspokoi i bedzie spokoj na forum.
Lepiej nie będzie, gorzej też nie, ale Twój argument na tyle przypadł mi do gustu, że aż jestem za. :)
PS. Oczywiście ten spokój mamy gwarantowany tylko na sezon ogórkowy, mniej więcej po trzeciej kolejce Stawowy zyska już miano trenerskiego kaleki, a Potter będzie szalał po staremu :D
To był najlepszy mecz za Kafarskiego, jednak te spotkanie ze strony Szeligi, Bartczaka i Kosanovica to parodia. Kafarski przed Podbeskidziem powinien się zastanowić nad wyje*aniem ich do młodej bo nawet na ławkę nie zasługują. Ja rozumiem że mamy sytuacje taką że przed każdym meczem wypadają nam "lepsi" zawodnicy, ale na pewno lepiej by się w ich miejscach sprawdzali Suart, Struna i Steblecki. Szelige obserwowałem wiele razy na treningach i widziałem jego waleczność ale na boisku on tego nie pokazuje i nie ma co na niego liczyć.
Teraz jest znów sytuacja nie ciekawa, bo pewnie wypada Grzelak i oglądać będzie trzeba Bizona który dziś tylko dobrze podawał i raz się dobrze wystawił lecz później to co zrobił to nie można tego usprawiedliwiać murawą bo dobrze wiedział jaki jest jej stan i po cholerę w ogóle uderza tak mocno...
Visnakovs mało widoczny, Żytko się starał, Puzigaca -3 (mało brakło strzelił by bramkę), Budziński kolejny dobry mecz, szkoda tylko że musiał na tym skrzydle się męczyć.
lechia i zagłębie mają bardzo trudne mecze ale jeżeli zdobędą ten 27 punkt to już Nas spakują do 1 ligi.
Lecz nie patrzmy już na inne drużyny bo dziś już się sami spakowaliśmy, przy pomocy betonów.
Ruchy profesorze, ruchy.
Aston1906 Napisał(a):
> Rufus T. Firefly Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > niechze bedzie juz ten Wojtek Stawowy w 1
> lidze,
> > nie wiem czy bedzie lepiej ale przynajmniej
> Potter
> > sie uspokoi i bedzie spokoj na forum.
>
> Lepiej nie będzie, gorzej też nie, ale Twój
> argument na tyle przypadł mi do gustu, że aż
> jestem za. :)
>
> PS. Oczywiście ten spokój mamy gwarantowany
> tylko na sezon ogórkowy, mniej więcej po
> trzeciej kolejce Stawowy zyska już miano
> trenerskiego kaleki, a Potter będzie szalał po
> staremu :D
proponuje lepiej,duet trenerski Probierz Stawowy
raczej Potter Stawowy
Astonie tak uważam że po dupowatym Kazku Probierz odmienił gts .Może im nie iść ,ale walczą w przeciwieństwie do naszych ,,gwiazdorów''.
Black cat dobrze ocenił zestawienie składu w meczu z Lechem .Jak go rozumiem jako kibic lechii troszczy się o swój klub by nie spadł.Ta drużyna to kupa śmiechu -tracimy 4 pkt nawet do daj daji czyli zespół z całkowitej łapanki .
To wielka sztuka by stracić 11 goli w 4 meczach i to z kim?Daj daj łapanka łks ,pogrążony w kryzysie Śląsk ograny przez 1 ligową Arkę ,kurnik zaprze i Lech który gra totalny piach.
Potrzeba gruntownych zmian -trupa nie da się leczyć maścią na odciski .Tabisz wynocha i zatrudniony trener który nie pozwoli sobie na to by Filipiak mu ustalał skład +dobry dyrektor (a nie kandydat na dyrektora)I Misor.
Kafar wynocha!!!!!
Ode mnie pełne poparcie dla trenera.
Wreszcie ktoś zrozumiał, że z 1 napastnikiem nic się nie ugra z takimi zawodnikami. Ja wolę przegrywać w takim stylu jak dziś niż bronić kurwa cały mecz i ciułać remisy z Lechią, które dają nam takie samo śmierdzące gówno jak te porażki. Lecimy i tyle, mam tylko nadzieję, że Kafarski dostanie szansę odbudowy drużyny w 1 lidze. Oczywiście nie twierdzę, że spadek to dla nas coś dobrego, ale już jest to raczej nieuniknione.
Kafarski to trener, który nie boi się postawić na grę ofensywną i to mi się podoba. Teraz jeszcze tylko odstawić Bizonów, Bartczaków, Szeligi itp. i ogrywać młodych!
Tak ofensywnie jak gra Kafar to można sobie grać , ale najpierw trzeba mieć dobrych obrońców do takiej taktyki, a z takim "gwiazdami" obrony , to lepiej byłoby murować całym zespołem bramkę i liczyć , że coś wpadnie na 1:0
nie chce mi się liczyć , ale współczynnik punktów i bramek na mecz Pasieka ma chyba lepszy od Kafarskiego
Empe nie wierze własnym oczom ?Kibic Cracovii chce by odbudował nas trener którego bilans to 1 pkt w 4 meczach a w bramkach 4-11.
Czy liczysz na lepszych zawodników w 1 lidze ?Pytanie kto ma ich sprowadzać ?Jakub z Kołakiem czy Kafarski?.
Empe by grać ofensywnie trzeba mieć do tego wykonawców .My ich nie mamy bo nie mamy środka pola .
Kafarski rzucił się z motyką na słońce przy okazji dewastując obronę i wracając do ustawień które się nie sprawdziły.
Efekt katastrofalne wyniki jakich nie miał żaden trener nawet Dyzma i nieco lepsze walory artystyczne za których punktów nie dają
Jeśli zespół będzie prezentował tak katastrofalną grę obronną to nie ugra już ani 1 pkt .Nie da się zdobywać punktów w ekstraklasie mając średnią 2,75 straconego gola na mecz.
potter Napisał(a):
> Empe nie wierze własnym oczom ?Kibic Cracovii
> chce by odbudował nas trener którego bilans to 1
> pkt w 4 meczach a w bramkach 4-11.
Pasieka w pierwszych czterech meczach miał bilans bramek 1:4, więc porównywalny do Kafarskiego, a nawet gorszy. Faktem jest, że Pasieka odniósł 1 zwycięstwo, a Kafarski tylko 1 remis. Jednak dajmy czas trenerowi do końca rundy, wtedy będzie można porównywać kto ma lepszy bilans, chociaż i tak nigdy nie będzie można porównać pracy dwóch trenerów w 100%.
> Czy liczysz na lepszych zawodników w 1 lidze
> ?Pytanie kto ma ich sprowadzać ?Jakub z Kołakiem
> czy Kafarski?.
Liczę, że będzie to robił Dyrektor Sportowy wraz ze swoim sztabem - jeśli tego nie doczekamy, to i tak nic się nie zmieni, chociażby przyszedł Stawowy, Probierz, Benitez. Wiadomo, że DS to jest konieczność, tak samo jak odejście od zarządzania duetu JF+JT.
> Empe by grać ofensywnie trzeba mieć do tego
> wykonawców .My ich nie mamy bo nie mamy środka
> pola .
> Kafarski rzucił się z motyką na słońce przy
> okazji dewastując obronę i wracając do
> ustawień które się nie sprawdziły.
> Efekt katastrofalne wyniki jakich nie miał żaden
> trener nawet Dyzma i nieco lepsze walory
> artystyczne za których punktów nie dają.
> Jeśli zespół będzie prezentował tak
> katastrofalną grę obronną to nie ugra już ani
> 1 pkt .Nie da się zdobywać punktów w
> ekstraklasie mając średnią 2,75 straconego gola
> na mecz.
Nie mamy rozgrywajacego - z tym się zgodzę, dlatego 4-4-2 jest optymalnym ustawieniem. Żałuję tylko, że Kafarski nie dał Stebleckiego na skrzydło, Budzika z Boljeviciem (ewentualnie Szeligą, ale dziś słaby mecz) do środka i Viśnię na prawą. To wydaje mi się dobre ustawienie, którym można grać ofensywnie.
Po prostu Kafarski postawił na atak, kosztem obrony. Meczów obroną Częstochowy wygrywać nie będziemy, a - jak wiemy - my MUSIMY wygrywać, więc wolę podjęcie ryzyka ze strony trenera niż kopanie się z przeciwnikiem o 1 punkt, który i tak chuja by nam dał w tej sytuacji.
4 pierwsze mecze
Pasieka- 4 punkty 1-4 bramki
Kafarski-1 punkt 4-11 bramki
więcej strzelaja , więcej tracą
Pasieka 0.25
Kafarski 0.36
A po drugie lepiej ogląda mi się mecze z Kafarskim i widać, że progres jest (nie po wynikach, a po grze)
święty Napisał(a):
> 4 pierwsze mecze
>
> Pasieka- 4 punkty 1-4 bramki
>
> Kafarski-1 punkt 4-11 bramki
>
> więcej strzelaja , więcej tracą
Pasieka na 1 bramkę strzeloną miał 4 stracone, Kafarski na 1 strzeloną ma straconych 2,75. Nie jest to imponujący wynik, ale jednak lepszy. Z punktami dla Kafarskiego gorzej, ale tak jak mówiłem - ciężko jest porównać dwóch trenerów, zwłaszcza jeśli jeden z nich nie przepracował jeszcze swojego okresu przygotowawczego z drużyną, tylko jedzie na wózku poprzedniego. Nie ma się co z resztą bawić w statystyki. Trzeba grać ofensywnie, o zwycięstwo w każdym meczu, do tego ogrywając młodych, bo to nimi zapewne przyjdzie nam grać w 1 lidze.
Trzeba grać ofensywnie ale do kurwy nędzy optymalnym składem. Kafarski wystawił kalekę Puzigacę zamiast Suarta. Myślałem, że Puzigaca jest po to żeby Suart zagrał na skrzydle. Wystawianie na skrzydło Stebleckiego czy Budzińskiego to robienie tym zawodnikom krzywdy bo oni potrafią grać najlepiej na środku. Wystawianie Szeligi i Bartczaka to sabotaż. Szeliga jeszcze może ewentualnie zagrać na stoperze ale na środek pomocy się nie nadaje bo o rozgrywaniu piłki nie ma pojęcia. Na stoperze może też grać Nykiel zamiast Kosanovicia. We wcześniejszych meczach Żytko zagrał na środku chociaż zupełnie się do tej roli nie nadaje. Ze Śląskiem przegraliśmy w fatalnym stylu bo Kafarski źle ustawił drużynę. Myślę, że za Pasieki moglibyśmy tam zremisować. Z Górnikiem największa kompromitacja i paralityk Cierzniak w bramce. Tak mało meczów a już tyle błędów popełnionych przez Kafarskiego. Spadek i tak mamy pewny nieważne z jakim trenerem ale Kafarski nie jest trenerem, który byłby w stanie zapewnić nam środek tabeli w 1 lidze, a przecieżmamy walczyć w przyszłości o awans.
Pasieka nie mial wykonawcow i pomyslu. Kafarski nie ma wykonawcow ale ma pomysl :)
Podbalo mi sie jego zachowanie ( w sensie jak bardzo przejmowal sie niewokorzystanymi sytuacjami w meczu z Lechem), widac ze mu zalezy, moim zdaniem jest to trener ktoremu mozna spokojnie powierzyc druzyne w I lidze ...
Zaprawdę pojeb*ło Was ? Kafarski to trenerski śmieć, spadliśmy, a trenera "budowniczego" należy już SZUKAĆ !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)