Kaczmarek- Nykiel (Żytko), Nawotczyński(Szeliga), Hosek, Suart - Radomski(Bartczak), Struna, Budziński - Visnjakovs (Steblecki), Szałachowski <---> Ntibazonkiza
Trener - Jan Urban
Żadnego kurwa człapiącego biezena! zgrozo
-
-
ŁKS- Cracovia, piątek 9.03 godz. 18:00
Kaczmarek
Żytko - Nawotczyński - Hosek - Nykiel
Szałachowski - Radomski - Bartczak - Suart
Matulevicius - Ntibazonkiza
Precz van der Drewnem, z Milosem "Kiks" Kosanoviciem, z Sławomirem "stara, dobra, drewniana Cracovia" Szeligą. Saidi do ataku, Suart do pomocy.
Bierzemy flaszkę i jedziemy !!! TYLKO PASY!!!
Pisałem to zaraz po jego przyjściu i zdanie podtrzymuję - Suart to ciągle najlepszy zawodnik Cracovii. W razie kolejnego niewypału Budzińskiego chciałbym zobaczyć jego bądź Stebleckiego w drugiej linii.
Ale na ten mecz dałbym drugą szansę Budzińskiemu na rozegraniu bo przecież w tych sparingach grał przyzwoicie.
Nie widzę szans. Zwykle inni po kilku meczach padaki i wielu przegranych przełamują się właśnie na nas. Przegrana z łks = definitywny spadek z ligi. Jakie szanse mamy ze Śląskiem, który pewnie przegra bądź zremisuje z Koroną. Na kim się przełamią - pewnie na nas. Górnik? Góra remis. Lech? W plecy. Podbeskidzie? Znając ich waleczność w plecy. Polonia? Może być różnie, ale raczej w plecy. Widzew? góra remis. GTS? Byłoby miło gdybyśmy wygrali, ale tym razem obawiam się, że zbierzemy z 2, 3 - 0. Ruch? W plecy. Bełchatów? Może uda się wygrać. Ja widzę góra 3-6 punktów w kolejnych dziesięciu meczach. Pogódźcie się z tym. Czas optymizmu się definitywnie skończył. Jeśli się zdarzy jakiś cud, w co nie wierzę podejrzewam, że w kolejnym sezonie będzie to samo. Lubicie być masochistami?
Jezeli w Lodzi nie zagraja na full to nie ma co sobie "d" zawracac....
LKS nawet jak przegrywal z CWKSem to przynajmniej probowal cos grac ,atakowal juz na polowie przeciwnika a i nie wiem jak by sie potoczyla gra gdyby zamiast poprzeczki wpadla brama....
Swierczewski gral zawsze z jajem i widac ,ze teraz wymaga tego samego od podopiecznych.
Pasieko niechlujnie wygladajacy preferuje taka sama pile....
Kaczmarek
Żytko, Hosek, Nawotczyński, Suart
Budziński Struna Radomski (Bojlevic)
Szałachowski Visnakovs
Saidi
Bizon zostaje w Krakowie!!
Przegramy ale nie wiem ile. Mógłby KKK napisać bo ostatnio trafnie mu się przyśnił wynik 0-2.
tym razem widze 2-0 Łobodziński oraz Sasin.
"Szaleństwo to powtarzanie tych samych czynności i liczenie na różne efekty" ~ (z filmu "Wall Street nie śpi")
? Może pora mienić styl z "kopnij dalej" ?
defetyzm - brak wiary w zwycięstwo, przewidywanie porażki.
Towarzyszy mi ten stan od dłuższego czasu, ale jak znajdę dealer'a od którego el Treneiro bierze towar świat znów stanie się kolorowy.
"Złe rzeczy się dzieją, a heroizm się ulatnia, gdy przywództwo zaczyna mieszać się z przetrwaniem, zwyczajnym posuwaniem się naprzód czy pilnowaniem swoich tytułów" ~ Chris Lowney (Heroiczne Przywództwo)
Abdykuj
No Gościu - 6 lat, 41 postów. Jeśli wszystkie są takiej jakości to rozumiem dlaczego cierpi ich ilość. restekpa
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tym razem widze 2-0 Łobodziński oraz Sasin.
przysnale dzis w pracy, nowy sen tym razem 0-1
Tak jak napisal Rambo na tą chwile namy tylko Kaczmarka, Hoska ,Suarta, Radomskiego i Saidiego. Ja bym dorzucil jeszcze Nawotczynskiego(zdrowego) i czasami Suvorowa. Reszta na czele z przedstawicielem (specjalnej) szkoly niemieckiej - piach.
Najgorsze jest to, ze druzyna pozbawiona jest jakiego kolwiek pomyslu na gre. O stylu nie wspomne. Pamietam ostatnie dni Majewskiego u nas. Bylem zalamany tym co wyrabiali na boisku nasi grajkowie. Jednak porownujac ich do synow Pasieki to byl prawdziwy futbol totalny.
Co do meczu z ŁKSem.Hmm wszystkie znaki na niebie mowia jasno - w pałe:
1. Nasz popis w meczu z Lubinem
2. Wiedza i kompetencja naszego trenera (idealnie sie komponuje z generalicją)
3. Swietny mecz łodzian na Łazienkowskiej
Ku pokszepieniu serc:
Nalezy jednak pamietac ,ze to amatorska liga polska i co kolejka sa 2,3 niespodzianki. Poza tym kurs u bukmachera za wysoki, a to moze oznaczac ,ze buki robią pulapke:)
Oglądałem mecze ŁKS-u z Polonią i Ległą. W 1 połowie grali nieźle jednak od 60 minuty oddychają już rękawami.
Trzeba ustawić przegubowiec do 60 minuty na polu karnym i grać to co umiemy czyli "kopnij z całej siły do przodu", w 60 minucie wpuścić na boisko Saidiego i Wiśnie i może coś uda się strzelić! Saidi minie ze 6 i wyłoży Wiśni który w grze z kontry jest niezły.
A co jeśli oni tą piłkę będą odkopywać, albo będą sobie podawać? Oni nie muszą wygrać, my tak!
Trzeba im dać okazję się zmęczyć!
Jedziemy tam z nową miotłą i wreszcie musimy pokazać, że potrafimy grać!
Mnie zmiana trenera nastraja lekko optymistycznie. o ile od meczu z Zagłębiem miałem deprechę, tak teraz wiara w utrzymanie powraca!
gówno z tego będzie. Jak pod wodzą betona się zabetonujemy może 0-0 dowieziemy.
Zmiana trenera mnie natchnęła by optymistycznie gdyby nie fakt, ze przyszedł do nas pseudo trener moim zdaniem!
Ciężko ten mecz widzę. Świerczewski kilka tygodni temu zapowiadał, że w meczu z Cracovią zobaczymy całkiem nowy ŁKS. Pewnie miał na myśli jakąś ciekawą taktykę. Zobaczymy, ale niestety faworytem w tym meczu są 'Daj Daje'.
Dziś można powiedzieć: pożyjemy zobaczymy ;) Gdyby został trener Pasieka, to nie byłoby żadnej nadziei, teraz może nie ma euforii i wielkiego optymizmu, ale... wszystko jest możliwe ;)
CorN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciężko ten mecz widzę. Świerczewski kilka
> tygodni temu zapowiadał, że w meczu z Cracovią
> zobaczymy całkiem nowy ŁKS. Pewnie miał na
> myśli jakąś ciekawą taktykę. Zobaczymy, ale
> niestety faworytem w tym meczu są 'Daj Daje'.
I to jest przerażające, że drużyna zebrana naprędce, bez obozów itd.., jest lepsza od drużyny, której piłkarzom nie brakuje nic...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)