tomek1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> matSNK Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > volker0 Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Ja powiem tak. Przegralismy wygrany mecz.
> Sanok
> > > byl i jest do ogrania. Bardzo duzo bledow i
> > fauli.
> > > Co bylo powodem? Nie wiem. Wiem natomiast ze,
> > > jutro bedzie ciekawie. Gramy do konca i
> wierze
> > ze,
> > > rywalizacja powroci do Krakowa.. :)
> >
> >
> > Kolego bez napinki, ale jaki wygrany mecz...
> Ile
> > sytuacji miała Cracovia a ile Sanok... W takim
> > razie ja powiem tak, jak by nie Radziszewski to
> by
> > było z Wami kiepsko we wszystkich meczach.
> > Kończe, MISTRZ MISTRZ STS!!!
>
>
> Kolego bez napinki + MISTRZ MISTRZ STS!!! =
> bełkot
>
> nie masz swojego forum ?
Co wy tak z tym forum ? Nie udzielacie się gdzie indziej w necie tylko was słychać tutaj?
-
-
Cracovia vs Ciarko Sanok- FINAŁ PLAY-OFF [temat zbiorczy] | Stan rywalizacji: 1:4 - Cracovia viceMistrzem Polski!
No cóż ... może spełni się moje marzenie i sytuacja odwróci się jutro w ostatniej minucie jak w Sanoku będą już czerwony dywan rozkładać. Taki remisik rzutem na taśmę 5 sekund przed końcem, wygrana w karnych i wracamy do Krakowa :)
Co do tzw sanockiej publicznosci to napiszę tylko.... buractwo do potęgi. Co do hokeistów Sanockich, to pokazali dzisiaj, że jak najbardziej w tym sezonie zasługują na MP. Nasi niestety grają słabiej, drużyna grająca w sezonie zasadniczym praktycznie tylko I atakiem nie stanowi w tych finałach monolitu, są bardzo dobre momenty, ale brakuje konsekwencji. Pamietajmy jednak ,że to jest finał, a jutro następny mecz., który może odmienić przebieg rywalizacji, bo przecież ostatni krok bywa często tym najtrudniejszym :) DO BOJU PASY !!!!!!!!!!!
tomek1906 Napisał(a):
> matSNK Napisał(a):
> -----
> > volker0 Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Ja powiem tak. Przegralismy wygrany mecz.
> Sanok
> > > byl i jest do ogrania. Bardzo duzo bledow i
> > fauli.
> > > Co bylo powodem? Nie wiem. Wiem natomiast ze,
> > > jutro bedzie ciekawie. Gramy do konca i
> wierze
> > ze,
> > > rywalizacja powroci do Krakowa.. :)
> >
> >
> > Kolego bez napinki, ale jaki wygrany mecz...
> Ile
> > sytuacji miała Cracovia a ile Sanok... W takim
> > razie ja powiem tak, jak by nie Radziszewski to
> by
> > było z Wami kiepsko we wszystkich meczach.
> > Kończe, MISTRZ MISTRZ STS!!!
>
>
> Kolego bez napinki + MISTRZ MISTRZ STS!!! =
> bełkot
>
> nie masz swojego forum ?
Sorry, mam nadzieje, że nie poddenerwowałem Was swoim wpisem.
p.s. szacun dla kibiców z Krakowa w niewielkiej liczbiej ale z barwami i chęciami dopingu.
za piątym razem to nawet do Piotusia docierało ...
chcesz o tym pogadać matSNK ?
Początkowo obydwie drużyny zgotowały nam widowisko znacznie odbiegające od poziomu poprzednich spotkań. Było dużo "szarpaniny" z obustronnymi wykluczeniami. Nasi zawodnicy złapali wiatr w żagle w drugiej odsłonie i przez ten moment dominacji zaprezentowali na prawdę bardzo dobry hokej. Niestety po wyrównaniu i szybkim objęciu prowadzenia coś w nas pękło. Z pewnością było to najmniej widowiskowe spotkanie finałowe. Co do sanockiej widowni, to muszę obiektywnie stwierdzić, że była dziś wspaniała atmosfera. No cóż, pozostaje mi pogratulować Sanokowi dzisiejszej batalii. Mam nadzieję, że nasi zawodnicy jeszcze jutro powalczą, by rywalizacja wróciła do Krakowa. Na pewno sanoczanie są teraz w komfortowej sytuacji - dzisiejsze zwycięstwo zapewne umocniło ich psychicznie przed jutrzejszym spotkaniem. Obyśmy wyrównali stan rywalizacji i zagrali ten siódmy mecz o wszystko ...:)
Begging for another 'miracle on ice'.
tomek1906 Napisał(a):
> za piątym razem to nawet do Piotusia docierało
> ...
> chcesz o tym pogadać matSNK ?
Piotusia hmmmmmmmm......
No to pierwszy odstrzelony...
MatSNK dziękujemy za "wkład" wniesiony w to forum
ktoś jeszcze?
matSNK Napisał(a):
> tomek1906 Napisał(a):
> -----
> > za piątym razem to nawet do Piotusia
> docierało
> > ...
> > chcesz o tym pogadać matSNK ?
>
>
> Piotusia hmmmmmmmm......
Tak Piotrusia ale skad ty mozesz wiedziec kim byl Piotrus:D:D:D
Czesc,czesc czesc:D:D:D
Ale powiedz prosze ale powiedz ze Zegarek strzelil bramke ale powiedz:D:D:D:D
Karvin Napisał(a):
> No to pierwszy odstrzelony...
> MatSNK dziękujemy za "wkład" wniesiony w to
> forum
> ktoś jeszcze?
No to jak strzelają to ja się chowam . :P
Dobrej nocki normalnym.
KruszynaKSC Napisał(a):
> matSNK Napisał(a):
> -----
> > tomek1906 Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > za piątym razem to nawet do Piotusia
> > docierało
> > > ...
> > > chcesz o tym pogadać matSNK ?
> >
> >
> > Piotusia hmmmmmmmm......
>
> Tak Piotrusia ale skad ty mozesz wiedziec kim byl
> Piotrus:D:D:D
> Czesc,czesc czesc:D:D:D
> Ale powiedz prosze ale powiedz ze Zegarek strzelil
> bramke ale powiedz:D:D:D:D
Pamietam Go jak dzis. To byl Gosc ! Skitrany proporczyk pod marynarka, zadawane pytania i powroty 184 na Malborska :))
Pod koniec sezonu nie wchodzę na tubę propagandową Sanoka, ale jestem niemal pewny, że p. Królicki umieścił jako zdjęcie pod tekstem naszego hokeistę na kolanach.
gtx Napisał(a):
> Obiektywna i znająca się na hokeju sanocka
> publiczność gwizdała i bluzgała (dobić
> s.syna) na naszych kontuzjowanych zawodników i
> słyszałem to na własne uszy. Dziś w tv było
> podobnie.
> Natomiast u nas bluzga się na rywala, ale nigdy
> na leżącego na lodzie.
ba, w sobotę sanockiego chłopa zjeżdżającego nie do końca o własnych siłach pożegnały nieśmiałe brawa. dziwnie się wtedy poczułem ;)
Myślę, że to jest oznaką naszego wyrobienia się jako widowni, myśmy naprawdę podupadli ilościowo, ale jakościowo jesteśmy elitą trybun PLH i to jest wynik tych lat sukcesu. Tematu nie bardzo warto szerzej ruszać, bo z buractem na takie tematy nie ma co się przerzucać na słówka. Zrobili co zrobili i to jest oczywiste. Ściśle rzecz ujmując trzebaby mieć tu na myśli oczywiście nie całą ich publikę, jednak zdecydowana większość tak robiła, więc jako hala i publika nazwanie takiego zachowania dotyczy ich zbiorowo, jako całości. Pewnie jest grupka, która tego nie robiła i której teraz jest, no tak po ludzku, najnormalniej w życiu wstyd im jest za pozostałych, ale detale cahoxowej hali nie bardzo mnie już interesują, jak napisałem zrobili bucówę, bo potrzebują trochę czasu być na wysokim poziomie sportowym, żeby się wyrobić, wtedy zacietrzewienie i lata frustracji odchodzą w dal, ustępując miejsca spokojnemu spojrzeniu, to jest normalne, myśmy też tacy byli i tak mieliśmy...Na ten moment obciach i wstyd, tyle w tym temacie.
Natomiast co do tego co na lodzie, cóż, wychodzi na to, że cud się nie zdarzy, nie byliśmy faworytem i finał jak do tej pory wygląda tak jak się zapowiadał. Z drugiej strony jest to chyba pierwszy tak wyrównany finał od 2004 roku i za to szacunek dla naszych, wczoraj był tak naprawdę pierwszy mecz finału, który przegraliśmy wyraźnie i bezapelacyjnie, ale dla jasności wyraźnie tzn. że mecz był bez możliwości wyniku w drugą stronę, bo pogromu ani pęknięcia nie było i myślę, że nie będzie. Zobaczymy co dziś, bo jeszcze w sobote możemy grać...Ja wiem, że jak się jest w finale to ciężko być zadowolonym przegrywając, ale naprawdę z postawy naszych można być dumnym...
Dyskusja na ten temat to nie na forum.
Finał jak wygląda każdy widzi. Mamy problem ze strzelaniem (dużej liczby) bramek a nawet kiedy to już sie uda zrobić to cały wysiłek niweczą obrońcy. Powiedziałbym nawet, że kuleje gra obronna całego zespołu.
Patrząc jednak wstecz (na sezon zasadniczy) postęp zrobiliśmy wyraźny, bo wtedy byliśmy bezdyskusyjnie słabsi od Ciarkowców w każdym meczu (no poza ostatnim ;))
Zresztą, "fachowcy" (w tym Ci z Sanoka) twierdzili, że nie będzie Cracovii w pierwszej "czwórce". :)
Na przekór wszystkiemu - do boooju Cracovia!
Za przekroczenie punktu 8 regulaminu forum żegnamy Pana Arturmel dziękujemy za wkład w Forum Cracovii
Sam nie wiem, chyba skłaniam się by dali nam dziś 4 pstryczka i koniec. Spokojnie pojadę w sobotę na piłkę. A tak mnie krew zaleje jak by ciule u nas wygrały. Ale wtedy by plastikowy pucharek przy pustej hali dostali.
eeee, blacha w tym roku będzie już na pewno :) i myślę, że zostalibyśmy świętować srebro, ja na pewno :)
poza tym dziś walczymy wciąż o złoto!!!!
Za finał i medal MP ukłony dla Trenera i CAŁEJ Drużyny
Za ew utratę mistrzostwa podziękowania dla Zarządu i właścicieli
Jak finały zakończą się dzisiaj to drużyna zasługuje na OKAZANIE SZACUNKU przy najbliższym meczu na Kałuży
Czy wygramy czy przegramy CRACOVIA ZAWSZE PANY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)