W DP ostatnio (przed meczem z Unią) pisali bodajże, że L.Laszkiewicz nie zagra.
-
-
Cracovia vs Ciarko Sanok- FINAŁ PLAY-OFF [temat zbiorczy] | Stan rywalizacji: 1:4 - Cracovia viceMistrzem Polski!
Dla mnie to żenada,jak ktoś kto się uwaza za kibica Cracovii gdy hokeiści grają o tytuł mistrza Polski, wybiera sie na jakis mecz w kopana do łodzi? @srać takich kibiców! I mozecie teraz po mnie jeździć!
do Lodzi jak do Lodzi ale na mecz znienawidzonej druzyny???
Ciarko PBS Sanok Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hehehe na "wojnę" ps: nikt zorganizowanej grupu
> nie wpusci a uwierz bedziemy u was;) z biletami
> nie bylo problemu wejdziemy anonimowo za bramką
> zawsze stoimy i nawet miedzy wami:P
z tego co mi wiadomo to sanockie się nie zgodziły na wpuszczenie CRACOVII....... a kto ci powiedział, że nikt nie wpuści grupy u NAS ?? bilety są dostępne więc w czym problem?? aha ..... nikt wam bezpieczeństwa nie zagwarantuje....??
[quote="Hockey Archiwes"]
Dla mnie to żenada,jak ktoś kto się uwaza za kibica Cracovii gdy hokeiści grają o tytuł mistrza Polski, wybiera sie na jakis mecz w kopana do łodzi? @srać takich kibiców! I mozecie teraz po mnie jeździć!
[/quote]
Pogrążasz się coraz bardziej.
agent44 Napisał(a):
> > Dla mnie to żenada,jak ktoś kto się uwaza za
> kibica Cracovii gdy hokeiści grają o tytuł
> mistrza Polski, wybiera sie na jakis mecz w kopana
> do łodzi? @srać takich kibiców! I mozecie teraz
> po mnie jeździć!
>
>
> Nie pogrążaj się.
dokładnie.....
ktoś NAS w Łodzi reprezentować musi !!
Ciarko PBS Sanok
wybacz że pytam ale czy podczas ostatniego meczu raczyłeś założyć uroczy kartonowy kask czy zadowoliłeś się tylko balonikiem sponsora?
tomek1906 Napisał(a):
> Ciarko PBS Sanok
> wybacz że pytam ale czy podczas ostatniego meczu
> raczyłeś założyć uroczy kartonowy kask czy
> zadowoliłeś się tylko balonikiem sponsora?
hahaha :)
jeszcze jakieś klekotki dostali !!!
Funkcja ignoruj, ma jednak poważną wadę. Niechciane teksty widzi się w cytatach szanownych forumowiczów.
Co prawda powszechnie się twierdzi, że człowiek wraz z wiekiem nabiera mądrości, ale jak widać na powyższym przykładzie są od tej reguły wyjątki.
Fatalnie się dzieje jak w tematach kibicowskich zabiera głos ktoś, kto nie ma o tym bladego pojęcia.
Jeszcze gorzej się dzieje, jak ktoś uważający się za kibica Cracovii z całkowitą dezynwolturą obraża innego kibica.
Mam prośbę, aby szanowni forumowicze nie cytowali tego człowieka, dopóki jeszcze jest na tym forum.
To napisałem ja, gówniarz z piątym krzyżykiem na karku.
Hockey Archiwes Napisał(a):
> Dla mnie to żenada,jak ktoś kto się uwaza za
> kibica Cracovii gdy hokeiści grają o tytuł
> mistrza Polski, wybiera sie na jakis mecz w kopana
> do łodzi? @srać takich kibiców! I mozecie teraz
> po mnie jeździć!
uuu, widzę, że nie wytrzymałeś ciśnienia. jeździć nie będziemy, po prostu zbanujemy na czas play-off, bo faktycznie emocje chyba zbyt duże.
a'propos jeżdżenia, to ja jadę do Łodzi. a na Sanok pobluzgam sobie w sobotę.
:D nie no to co tu piszą to naprawde nad ludzka głupota... chłopie kto ci kaze ubierac jakies czapki czy 3mac balon? ja takich nie dostałem bo to nic szczegolnego...ale fakt jak juz to ktos napisał... jestescie Niedzielnymi kibicami dla tego przyjdziecie w sobote... a dzis kopana w łodzi :D w krakowie i tak tylko Wisła Kraków! osobiscie nie lubie piłki...ale taka prawda...i jezdzijcie sobie dalej po ludziach bo tylko to umiecie najlepiej... sory memory dzis 1:3 dla nas;) i jutro 1:2 po dogrywce... Bez napinki kazdy kibic jest za SWOIM a moim klubem STS!
Co ty możesz wiedzieć pogański pastuchu co w Krakowie i że jest piłka i hokej w jednym dniu ...Szkoda czasu na ciebie.
CIARKO PBS SANOK, kibicu sukcesu, zamilcz juz bo tylko wioche nam robisz
Apeluję nie karmić trola - kolega Knur się tym zapewne zajmie i wystarczy :)
Natomiast co do Kulika, to jest to rzeczywisty problem. I to nawet nie chodzi o tego gola z dogrywki, bo tam zrobił co mógł, a krążek się od niego pechowo odbił, bo Radzik z parkanem był już w ruchu 5 cm dalej. Natomiast patrząc przez pryzmat innych meczy to Kulik jest po prostu najsłabszym naszym obrońcą i, przy całym szacunku dla Rudolfa, powody jego gry pozostają dla mnie tajemnicą, nie rozumiem tego zupełnie...
pan z nickiem składającym się z nazw sponsorów też już się pożegnał z tym forum. może troszkę na wyrost, ale raz, że prewencyjnie, dwa, że dla gości nie ma taryfy ulgowej, a trzy, że sam się prosił tekstem o gts'ie.
[quote="żółta kaczka"]
Natomiast co do Kulika, to jest to rzeczywisty problem. I to nawet nie chodzi o tego gola z dogrywki, bo tam zrobił co mógł, a krążek się od niego pechowo odbił, bo Radzik z parkanem był już w ruchu 5 cm dalej. Natomiast patrząc przez pryzmat innych meczy to Kulik jest po prostu najsłabszym naszym obrońcą i, przy całym szacunku dla Rudolfa, powody jego gry pozostają dla mnie tajemnicą, nie rozumiem tego zupełnie...
[/quote]
Napisałem właśnie, że ta trzecia bramka to mega pechowa była i nie obwiniam go o jej stratę ale właśnie chodzi o to, że bardzo często tracimy gole kiedy Kulik jest na lodzie. Pewnie grałby teraz za niego Immonen czy nawet Wilczek ale sęk w tym, że oni chyba już nie zagrają w tym sezonie. :( Pojawiła się na oficjalnej zapowiedź dzisiejszego meczu ale ani słowa o sytuacji kadrowej.
Wie ktoś może co stało się Immonenowi? Nie mogę znaleźć informacji o jakiejś poważnej kontuzji, jedyne co sobie przypominam to to, że miał wstrząs mózgu ale ponoć to było już wyleczone. Wilczkowi to chyba dalej nadgarstek szwankuje, tak?
Dobrze jest przeczytać jakiś głos rozsądku kibica z nad Sanu (ukraina).
Proszę, proszę. Mają pretensję o bluzganie m.in. na Radziszewskiego a sami równo jadą po Sanoku. Jak kultura to kultura.
Ale Rafał na prawdę źle się prezentował z orłem na piersi i promilach we krwi. Fantastycznie się zabawił w klubie Kino.
Jeśli mowa o dopingu: na Arenie jest okropna akustyka i to też robi swoje. Przynajmniej jest porządne lodowisko a nie jakaś ruina.
Przykro, że w Krakowie hala się zapełnia dopiero jak są rozgrywki play off. kibice sukcesu....
no dobra, to widzimy się dziś w Krakowie, mam nadzieję że trasa wwa - kraków nie będzie zapchana i zdążę :) jedno pytanie - gdzie w miarę blisko można zostawić samochód przy Waszej hali?
Na parkingu Galerii Kazimierz.
sterby Napisał(a):
> Na parkingu Galerii Kazimierz.
Podziękował!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)