Witam. Jest opcja zakupic bilet na hokej dzisiaj na wielickiej lub na Kałuży 1 ? jesli by ktoś mógl to prosiłbym o informacje i godziny otwarcia punktów sprzedaży. z góry dziekuje
-
-
Cracovia vs Unia Oświęcim - Pierwsza runda PLAY-OFF [temat zbiorczy] Stan rywalizacji: 4:0 - awansowaliśmy do finału!
na K1 chyba 10-18
wiem ze na K1 na pewno karnety są sprzedawane bo widzialem w sobote kartke na kasie to moze i bilety sa sprzedawane.
Jak coś to na stronie głownej juz pojawiły sie informacje dotyczącą biletów.
Przebudzili się - kibice sukcesu,jednorazowi bywalcy... przy okazji finału................
Hockey Archiwes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przebudzili się - kibice sukcesu,jednorazowi
> bywalcy... przy okazji finału................
Lepiej pozniej niz wcale :)
http://www.youtube.com/watch?v=leFa-NAAL-w&feature=related
Nie no, lepiej żeby przyszło te 500 (jak w ogóle) ludzi, jak w sezonie zasadniczym.. Chłopie otrząśnij się..
Kto tylko może, niech idzie.. Zróbcie doping godny Mistrzów....
[i]Cracovia to My[/i]
rozplacz sie
Gościu , nie jestem z Krakowa , studiuje tutaj , na piłke chodze systematycznie. Na hokej poszedłem na Jastrzębie (5-4 dla Pasów LL strzelił gola na 40 sekund przed końcem) i od tego czasu chodze regularnie. Nie rozumiem skąd ta irytacja ? Na piłce nikt nie ma pretensji o to ,że na Derbach był pełny stadion a normalnie ok 10 tys chodzi...
konrad_cracovia Napisał(a):
> Hockey Archiwes Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Przebudzili się - kibice sukcesu,jednorazowi
> > bywalcy... przy okazji finału................
> Gościu , nie jestem z Krakowa , studiuje tutaj ,
> na piłke chodze systematycznie. Na hokej
> poszedłem na Jastrzębie (5-4 dla Pasów LL
> strzelił gola na 40 sekund przed końcem) i od
> tego czasu chodze regularnie. Nie rozumiem skąd
> ta irytacja ? Na piłce nikt nie ma pretensji o to
> ,że na Derbach był pełny stadion a normalnie ok
> 10 tys chodzi...
No i tu ma kolega Konrad pełną rację. Cieszyć się, że ktoś chce przyjść, a że na forum się do tego pojawił to powitać (widzę ponad 300 postów, ale w części hokejowej to chyba pierwszy raz, więc niniejszym WITAMY I ZAPRASZAMY DO POZOSTANIA JAK NAJDŁUŻEJ - czyt. na stałe), a nie atakować. Przeszkadza Ci kolego H.A. że na p-o więcej osób przychodzi? Wolisz finał w 500 osób oglądać? przecież o to kaman, żeby hala pełna była, walczymy o frekwencję, jest nawet wątek o tym specjalny a tu taki tekst, no proszę Cię...
Studencka brać to bardzo dobry materiał na wiernych Pasiaków, a część z nich zawsze zostanie w Krakowie !
Sam jestem z Jasła , ale mam ludzi na roku z Mielca , Sącza i też twardo chodzą na Cracovie :) Pomimo tego ,że pewnych zgód już nie ma , wierni Pasom na zawsze ;)
wiesz... na hokeju z tymi zgodami to wśród ludzi na hoku jest różnie, jedna drażliwa sprawa to Tychy - tu (tam zresztą też) wcale nie znajdziesz 100% przyjaciół, a co do "byłych zgód" większość ma sympatyczne odczucia i wersja oficjalne ich p...i, a nawet jak idzie wtsk, to znajdziesz bojkotujących i nie prowadzących takiego antydopingu, bo rzeka nie gra w hokej i jak ktoś tak uważa to nawet się nie kryje z tym na hali i nikt nikogo nie przymusza :) Co kto lubi, naprawdę nie jest źle, a nawet bardzo dobrze jest :)
Można dzisiaj na Kałuży kupic bilet na hokej ? We wtorek nie można było..
Można. Jest news na Cracovia.pl.
[quote="Hockey Archiwes"]
Przebudzili się - kibice sukcesu,jednorazowi bywalcy... przy okazji finału................
[/quote]
Pan H.A. może i znawcą hokejowym jest ale pewnych rzeczy nie ogarnia. Z mojej strony EoT.
Wracając do tematu wątku - wywiad z Rudim na oficjalnej:
- Jak oceniłby Pan trzeci mecz fazy play-off Unia - Comarch Cracovia?
- Mnie jest łatwiej i przyjemniej oceniać ten mecz, bo wygraliśmy jedną bramką. Obydwie drużyny rozegrały świetne zawody. Był to wyrównany mecz z fantastyczną końcówką trzeciej tercji. Niewiele brakowało, a doszłoby do dogrywki, albo nawet mogliśmy przegrać ten mecz. Unia zagrała bardzo dobrze, a to, że wygraliśmy jedną bramką zawdzięczamy Radziszewskiemu.
- Czy to zwycięstwo to tylko zasługa Radziszewskiego?
- Oczywiście, że nie - cała drużyna zapracowała na tą wygraną. Szczęście też nam sprzyjało, bo były słupki i poprzeczki, ale Radzik bronił fantastycznie. Spodziewaliśmy się trudnego meczu, ale nie aż tak ciężkiego i nerwowego.
- Kto obok Radziszewskiego zasłużył w tym meczu na wyróżnienie?
- Każdy z zawodników dał z siebie wszystko, ale nie sposób pominąć tego, że David Kostuch zagrał bardzo dobre zawody. Mogę tylko być zadowolony z jego postawy i to nie tylko w trzecim meczu z Unią. Jest to duże wzmocnienie naszego zespołu.
- Kto z dwójki Radziszewski - Kostuch miał większy wpływ na końcowy rezultat?
- Uważam, że bohaterem wczorajszego meczu był jednak Radziszewski.
- Jesteście już tylko o jeden krok od finału Mistrzostw Polski.
- Wracamy teraz do grania w Krakowie, ale cały czas powtarzam, że dopóki krążek jest w grze dopóty wszystko może się zdarzyć i każda drużyna może awansować.
No super wywiad. Spisać "konferencję" po meczu to i każdy by potrafił....
Podać ci chusteczki ?
Wez sie chlopie ogarnij, jak 'kibice sukcesu' nie chodza to jest dylemat
Dobra luz! Teraz każdy będzie ripostował wpisy Pana Hockey Archiwes?! Nauczcie się korzystać z opcji "Ignoruj wpisy". Zawsze w tej części hokejowej można było podyskutować na poziomie i dobrze by było jakby tak zostało. Pojawi się tylko jedna osoba i potrafi wprowadzić tyle zamieszania.(banned)
Racja Panie Kamilu. Kolejny sociopata na listę.
WOW !
Socjopata... Nieźle sterby gościowi pojechałeś.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Socjopatia
Oglądam sobie skróty meczów w Oswięcimiu i takie mam pytanie: Dlaczego dobry bramkarz w Unii siedzi na ławie a miernota gra?
ich trener zakladal ze wygra z Nami samymi metodami wojny psychologicznej, wiec nie interesowal sie kto bedzie bronil
D.J.Cat Napisał(a):
> Oglądam sobie skróty meczów w Oswięcimiu i
> takie mam pytanie: Dlaczego dobry bramkarz w Unii
> siedzi na ławie a miernota gra?
Cytat z klasyka -jak rzekł sven skurwensen "
to jest głupie pytanie"
:)
Zborowski miał jeden dobry sezon w karierze i tyle, dzięki temu załapał się na transfer.
Witek też nie jest słaby.
żółta kaczka Napisał(a):
> Zborowski miał jeden dobry sezon w karierze i
> tyle, dzięki temu załapał się na transfer.
Dokładnie tak
http://www.tylkocracovia.pl/index.php/home-2/newsy/88-slowo-na-sobote-i-wiadomosc-od-hokeistow !
Dzisiaj w Dzienniku Polskim pisze że Laszkiewicz nie zagra bo ma wstrząs mózgu, brutalnie sfaulowany przez Piekarskiego.
Czy to prawda czy jednak zagra ?
....
Bez paniki Leszkowi nic nie jest dziś trenował i jutro gra normalnie.
Ufff....
Spodziewam się, że Leszek może nie zagrać, ale nie z powodu kontuzji, ale żeby nie ryzykować...
Nie ma co kombinować - trzeba się maksymalnie skoncentrować i wygrać. Unia się na lodzie nie położy, nie mają nic do stracenia. Dużo większe ryzyko, to przegranie meczu.... bo wtedy trzeba grać następny, a im więcej spotkań, to tym więcej możliwości złapania kontuzji. W tym kontekście uważam, że Leszek jeśli jest zdrowy, to grać powinien.
No ale oczywiście ufam Trenerowi.
mam nadzieje że ta hołota zapamięta na długo jutrzejsze przyjecie na siedleckiego
Apeluję o "kulturalny" pocisk.
za: www.sportowefakty.pl
Małopolskie porachunki - zapowiedź spotkania Comarch Cracovia - Aksam Unia Oświęcim
Po dwóch spotkaniach w Oświęcimiu rywalizacja dwóch drużyn z Małopolski wraca pod Wawel. Konia z rzędem temu, kto spodziewał się, że na tym etapie play-off Unia nie będzie miała na koncie choćby jednego zwycięstwa. Jeśli oświęcimianie nie wygrają w sobotę to pozostanie im już tylko walka o brązowy medal.
Szkoleniowiec gości Charles Franzen będzie w sobotę najbardziej znienawidzoną osobą na lodowisku przy ulicy Siedleckiego. Po pierwszym spotkaniu w Krakowie nie podał ręki szkoleniowcowi przeciwnika i nie pojawił się na pomeczowej konferencji. Tłumaczył się potem, iż jest przyzwyczajony do takich gestów dopiero po zakończeniu rywalizacji. W wywiadzie dla Małopolska TV narzekał też na stan lodowiska i szatni jakie zastał w Krakowie. Po wtorkowym meczu w Oświęcimiu na lodzie doszło do przepychanek i bijatyk, w których brał udział także szwedzki szkoleniowiec. Nie pojawiał się nadal na pomeczowych spotkaniach z prasą. Wszystko to poszło by jednak w zapomnienie gdyby trenera Unii broniły jego wyniki. Tymczasem oświęcimianie przegrali wszystkie trzy mecze w play-off i są na prostej drodze do odpadnięcia z rywalizacji o mistrzostwo Polski. - Nie można wygrać meczu w play-off jeśli się nie ma jaj - podsumował po wtorkowym meczu w Oświęcimiu II trener Unii Tomasz Piątek.
Tymczasem Rudolf Rohaček cały czas wygląda na skupionego i interesuje się tylko tym co dzieje się na lodzie. Po środowym meczu stwierdził nawet, że obie drużyny mają nadal takie same szanse w tych play-offach. Widać jednak, że twardy reżim treningowy Czecha przynosi efekty. Jego zawodnicy fizycznie prezentują się znakomicie co pozwala im na dokładne realizowanie założeń taktycznych. Do wysokiej formy powrócił Rafał Radziszewski oraz Leszek Laszkiewicz. Kilka akcji rodem z NHL przeprowadził David Kostuch i kibice nadal nie mogą uwierzyć, że taki zawodnik może zakończyć w marcu karierę.
[b]W sobotę na lodowisku w Krakowie możemy spodziewać się więc kiku rzeczy. Po pierwsze kompletu publiczności, która zgotuje oświęcimianom piekło.[/b] Po drugie walki obu zespołów o każdy centymetr lodu i o każdy krążek. Po trzecie, niezależnie od wyniku - wyważonego zachowania Rudolfa Rohačka i porywczego Charlesa Franzena. Emocje zatem murowane.
Początek spotkania o godzinie 19:00
Też apeluję o kulturalny pocisk, pokażmy że różnimy się od powiatu, przyznam szczerze że razi mnie śpiewanie strzelcie "ku.....wom" gola,
jak Rzicha bedzie przy krążku wolę gremialne buczenie czy gwizdanie niż jakieś inne wulgaryzmy.
Jeśli chodzi o Franzena to nic mi nie przychodzi do głowy, podoba mi się za to moze mało oryginalne ale jednak :
Franzen
Co?
3:0 (Broń Boże Ku..wo)
Jesteśmy liderem klasyfikacji na kulturalna widownię i niech tak zostanie
Pokażmy że w hokeju Cracovia rządzi i razem z zawodnikami wygrajmy ten sezon
Pan klekot mądrze prawi - polać mu! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)