Tego mi brakowało!!!! To jest Play - Off!!! Wojna! Wojna! Wojna!
A to tylko przystawka! Danie główne: CAHOK !!!!
-
-
Cracovia vs Unia Oświęcim - Pierwsza runda PLAY-OFF [temat zbiorczy] Stan rywalizacji: 4:0 - awansowaliśmy do finału!
Jeszcze trzeba dwa razy wygrać - a prowokacji, złośliwości i fauli nie zabraknie, nie tak blisko jeszcze do Sanoka, zresztą Sanok też się jeszcze wykrwawi na Jastrzębiu
Franzen znalazł się w boksie Cracovii, bo tylko tamtędy mógł się wydostać- boksy są połączone w Oświęcimiu, droga wyjścia jedna... musiał być jednak zamieszany w awanturę bo Aron wychodząc zapytał go, co robi i nazwał bardzo nieładnie :) zero szacunku dla starszych :)
Kinia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Franzen znalazł się w boksie Cracovii, bo tylko
> tamtędy mógł się wydostać- boksy są
> połączone w Oświęcimiu, droga wyjścia
> jedna... musiał być jednak zamieszany w
> awanturę bo Aron wychodząc zapytał go, co robi
> i nazwał bardzo nieładnie :) zero szacunku dla
> starszych :)
jeśli mu się śpieszyło mógł iść przez lód a jak nie to się czeka aż goście zejdą do szatni lub obchodzi się z drugiej strony taflę.
"Łoświęcimioki" udowodniły dziś dobitnie, że nie potrafią przegrywać a ich trener nie ma mózgu. To moja krótka relacja z Oświęcimia. Dziękuję. Dobranoc.
Czepiacie się, on po prostu szedł podać rękę Rohaczkowi i pogratulować wygranej, a tu z naszej strony takie buractwo:) no i jego zawodnicy musieli się ująć za trenerem:D
A ja się jeszcze raz zapytam, czy na finał będzie jakiś wyjazd?
Po tej akcji nie moge sie doczekac soboty, najpierw pilka, chwile pozniej hokejowe pieklo, bo mam nadzieje ze zrobimy tym kur$%% istne pieklo, a jeszcze cos mi mowi ze jutro tez w nas zabuzuje, oby byla transmisja z meczu...
PS: Mozna zmienic stan rywalizacji na 2:0 :)
Rudnev Napisał(a):
> A ja się jeszcze raz zapytam, czy na finał
> będzie jakiś wyjazd?
Nawet jak bedzie to dla tych co wspieraja druzyne regularnie a nie od swieta bo w finale graja:)
Buraczany trener schodząc do szatnii zaatakował najpierw naszego Masera i od tego momentu wywiązała się właśnie ta awantura...
Brak klasy i prostactwo...
W sobotę w Krakowie wojna - chyba każdy tego oczekuje :)
A Riha to hokejowy małecki (porónanie made by Agent44 :) )
Witam serdecznie wszystkich raz jeszcze. Klika postów wyżej jest moje krótkie podsumowanie i miałem już nic nie pisać ale jednak pokuszę się o parę słów.
Jeśli chodzi o kask (prawdopodobie Damiana Słabonia) to było tak, że w przepychankach spadł mu z głowy. Riha (hokejowy małpecki) najpierw kopnął go do bramki a następnie wyrzucił go w trybuny a chwilę później dorzucił jeszcze rękawicę jednego z Naszych graczy. Ten typ nie ma mózgu co już niejednokrotnie pokazał a dziś tylko potwierdził. 10 minut kary za niesportowe zachowanie pozostawię bez komentarza ale znawcy wiedzą ile taki wybryk może kosztować w cywilizowanych ligach.
Franzen (trener Uni) jak już wspomniał wyżej qsss zaatakował naszego masażystę, ten buraczany trener nie dość, że nie umie przegrywać to jeszcze jest chory psychicznie.
Warto podkreśłić iż nazywająca się najlepszą hokejową publiką w Polsce oświęcimska ludność zaczęła opuszczać trybuny 4,5 minuty przed końcem spotkania. No i zdziwienie moje było ogromne sporą liczbą wolnych miejsc na trybunach.
To tyle na teraz. Jutro kolejne spotkanie.
[b][u]Do boju Cracovia![/u][/b]
qsss Napisał(a):
> Buraczany trener schodząc do szatnii zaatakował
> najpierw naszego Masera i od tego momentu
> wywiązała się właśnie ta awantura...
> Brak klasy i prostactwo...
> W sobotę w Krakowie wojna - chyba każdy tego
> oczekuje :)
>
> A Riha to hokejowy małecki (porónanie made by
> Agent44 :) )
A trener Franzen to hokejowy Maskaant:) ?
Ze starego repertuaru:
Unia,Unia strzel se kunia!!!
Oświęcim ch....e Hitler was znów zagazuje.
Pomodle się o jutrzejsze zwycięstwo, i żeby w sobote przypieczętować awanas do finału!!! Zapowiada się piękna sobotaaaaaaaaaaa!!!
A tak reasumujac.. to na jakiej dzisiaj stronie, bylo cos o hokeju? Ja przesledzilem, chyba ze trzy i nic..Bylo o Milanie, wisle ao hokeju nic !!
Coś rzeczywiście Mości Pan Hrabia zapomniał chyba adresu www, liczyłem, ż dowiem się, że tak naprawdę Rudi wciągnął do naszego boksu mr Chucky'ego, a tu nic...Wygląda to dobrze, ale trzeba się nie dać sprowokować, żeby uniknąć osłabień na potem, Rohacek powinien wystudzić zawodnikom głowy i mam nadzieję, że to zrobi. Wszyscy gdzieś w głębi duszy martwiliśmy się trochę jak ta rywalizacja będzie wyglądać i jak na razie wygląda dobrze, brawa dla naszych, ale na razie to dopiero pół drogi do finału, więc spokojnie jeszcze, tak łatwo na pewno nie będzie. Plan był chyba taki, żeby dać im się wyszaleć i grać potem swoje, doszło zamieszanie z łyżwą Radzika i w sumie 1:0 po 10 minutach to był najniższy wymiar, potem zrobiliśmy już swoje. Wciąż pamiętam słowa Rudka, że najlepiej dla nas, żeby nie było przerw to zajeździmy wszystkich siłą i kondycją, bo wtorek-piątek-niedziela-wtorek-piątek-niedziela możemy tak grać do czerwca. Bez względu jak sezon się zakończy - mamy wielkiego trenera.
Maciek 74 Napisał(a):
> (...)
> Oświęcim ch....e Hitler was znów zagazuje.
Kolego - proszę Cię, na te tory nie wchodźmy, bo to dobre nie jest. To że gdzieś są debile nie upoważnia nas do zniżania się do tego samego poziomu. Są rzeczy, których nie wolno, po prostu nie wolno ruszać, to jest sport i bohaterów i męczenników zostawmy z boku, nie ruszajmy spraw, których nie powinno się mieszać do takich rywalizacji, zwłaszcza dlatego że my jesteśmy Cracovia i to nas do czegoś zobowiązuje, a przynajmniej powinno. Nawet jeśli inni (i nie chodzi mi tylko o kibiców Unii) dokoła babrają się w gównie, nie zwracjamy na to uwagi. Nie podejmujmy polemiki w tym tonie i nie wchodźmy w to szambo, to my wyznaczajmy wysokie, ale jedynie właściwe standardy. Nawet jeśli nikt inny tego nie podejmie róbmy tak dlatego że tak trzeba i dlatego, że godność nie pozwala nam inaczej. Przepraszam Cię, że tak wprost, ale czułem dużą potrzebę napisania co na ten temat uważam, to nie jest wycieczka personalna do Ciebie, zapewniam.
Rudnev Napisał(a):
> A ja się jeszcze raz zapytam, czy na finał
> będzie jakiś wyjazd?
NIE!
Nikt z nas nigdzie nie jezdzi, a juz na bank na hokej.
Nie bedzie juz nigdy, zadnych wyjazdow!
Nic nie bedzie!
Tylko trenerem oswiecimian bedzie teraz Kononowicz:)
No właśnie, niektórzy w ferworze zaciętej rywalizacji i podniesionego ciśnienia się pozapominali. Przejdźmy najpierw tą Unię dopiero będziemy myśleli o finałach. Panie Pizza, Maćku 74 - ochłońcie!
A co do trenera Franzena, to przypomniał mi się film "Potężne kaczory II" i trener Islandii, taki sam pewny siebie był (z tym, że na koniec podał rękę Bombay'owi).:)
ktoś ma jakiś link do wideo albo relacji z konferencji prasowej? Znamienne, że na stronie Unii relacja z meczu kończy się słowami: "Gospodarzy stać było jeszcze tylko na jedną bramkę. W ostatniej minucie ładnym strzałem z niebieskiej popisał się Wojtarowicz i strzelił gola na otarcie łez." I finito, musi być, że potem nic się nie działo ciekawego...
http://www.malopolskatv.pl/po-meczu-unia-cracovia-2-5/ - "konferencja prasowa"
http://www.malopolskatv.pl/play-off-wielka-bojka-po-meczu/ - bójka po meczu
http://www.malopolskatv.pl/drugi-krok-cracovii/ - wszystkie bramki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)