bolesna prawda jest taka że sanok rozdaje karty przed po, na koniec mamy unie na wyjeździe - obiektywnie szanse są ale juz bardzo realne zagrożenie wylotem z po też
-
-
Zagłębie Sosnowiec vs Cracovia | Niedziela, 05.02.2012, godz. 17:00
Tomek1906
Miałem to samo i też mi się przykro zrobiło.
Ale od początku sezonu było wiadomo że będzie ciężko. Zwłaszcza że brak Łopuskiego i Pasiuta to na tą chwilę brak prawie 80 pkt w kanadyjskiej.
Tak że walka do końca i awans do 4 to już będzie coś. Niestety.
+ Kostuch jeszcze...
lolipop Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odpuścił? To nie jest dobre słowo. Sanok grał
> dziś bez 8 podstawowych graczy z Kachniarzem w
> bramce więc zwycięstwo było raczej mało
> prawdopodobne.
Skoro nie wystawił podstawowego składu to znaczy, że odpuścił. Zapewnili sobie już grę w PO z pierwszego miejsca, więc nie ma sensu narażać zawodników na kontuzję, przemęczać - zważając na to, że pozostałe zespoły walczą o miejsca w tabeli (co może wiązać się z ostrzejszą grą rywali). Teraz Sanok może testować różne kombinacje pozostałymi zawodnikami. Sanok teraz żyję przygotowaniami do PO, więc niech nikogo nie zdziwi wtorkowe zwycięstwo nad podopiecznymi pana Ziętary.;) A tak na prawdę to nie ma co płakać, na razie mamy drugie miejsce a póki krążek w grze wszystko jest możliwe.
Poza Odrobym reszta nie zagrala z powodu kontuzji a nie wlasnego widzimisie.
tomek1906 Napisał(a):
> + Kostuch jeszcze...
No fakt ale nie gra w polskiej lidze więc nie wiem jak mu idzie:)
W budownictwie buduje potęgę Kanady.
zagralismy max-pyte, na to sie nie da patrzec
Jeśli mam patrzeć na żenującą grę to i tak wolę tą w wykonaniu Naszych Hokejarzy Lodowych aniżeli skurokopów. ;) (choć chodzę i na hokej i na kopaną).
Jak było 3-0 pomyśleli że jest po meczu......a tu parę błędów w obronie i po wyniku
agent44 Napisał(a):
> Jeśli mam patrzeć na żenującą grę to i tak
> wolę tą w wykonaniu Naszych Hokejarzy Lodowych
> aniżeli skurokopów. ;) (choć chodzę i na hokej
> i na kopaną).
Święte słowa Agent44 !!!
http://sport.tvp.pl/hokej/polska-liga-hokejowa/aktualnosci/kolejna-wpadka-cracovii-teraz-w-sosnowcu/6441271#
polecam szczególnie wypowiedź Arona...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)