Adam ukarany przez Klub-dla mnie wystarczy jak zacznie lepiej grać.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/475349/cracovia-ukarala-adama-marciniaka
-
-
Adam Marciniak - Witamy w Cracovii!!!
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Adam ukarany przez Klub-dla mnie wystarczy jak
> zacznie lepiej grać.
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/475349/cra
> covia-ukarala-adama-marciniaka
musi się dwoić, troić a nawet pięciorzyć
Adaś dzięki za bramkę.
Czyżby tym golem Adam odpokutował ostatnie wydarzenia? ;)
gargamel9998 Napisał(a):
> Czyżby tym golem Adam odpokutował ostatnie
> wydarzenia? ;)
nie zaglądaj ludziom do "kieliszka":)o
szuwarek Napisał(a):
> piotrek67 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Adam ukarany przez Klub-[b]dla mnie wystarczy jak
> > zacznie lepiej grać.[/b]
> >
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/475349/cra
>
> > covia-ukarala-adama-marciniaka
>
> musi się dwoić, troić a nawet pięciorzyć
Bardziej miałem to na myśli Szuwarku :). Adam gra bardzo dobrze na DP i dzisiejszy gol był "prezentem" za swoją bardzo dobrą postawę. :)
wybaczam Ci, zapomniałem o tym moim wpisie;)
Cieszę się bardzo że tą zwycięzką bramką zamknąłeś usta tym co jechali po Tobie - jest czas na prace i czas na zabawę a serducha na boisku nikt Ci nie może odmówić mimo nieraz słabszej gry.
Baw się dobrze jak to lubisz bo teraz po dobrze wykonanej robocie jest odpowiedni czas na to.
no no brama dziś weszła aż miło :)
Ja Marciniaka krytykowałem, ale nie za imprezowanie, bo to co poza boiskiem mnie nie obchodzi. Serducha na boisku w niektórych meczach mu odmawiałem i jeśli to się będzie powtarzało nadal będę. Nie zmienia to faktu, że dziś zagrał z zaangażowaniem a bramka była ukoronowaniem niezłej gry.
Adam dzisiaj wszyscy pijemy Twoje zdrowie! :)-D
Setka dla Marciniaka sie nalezy, bo ma dobrą głowe ;)
Mocny łeb w tym zawodzie to podstawa.
spiker po meczu "Adam Marciniak bedzie miał kolejny powód do świętowania" :D mistrz :D
mam wrażenie, że obok docenta tylko Podoliński uważa, ze z Adama można zrobic dobrego defensywnego pomocnika. po paru występach na początku sezonu uważałem ten pomysł za poroniony. ale okazuje się, że przestało to wyglądać źle. a nawet - wygląda nieźle.
zatem czas, bym zwrócił honor. i trenerowi. i docentowi. naturalnie ze wszystkiego się wycofam po (Boże uchowaj) jakimś babolu Adama na defensywnym :D
Na defensywnym nie musi wrzucać - a to już duży plus :P
Co z tego że wypluwa płuca żeby odebrać piłkę skoro jak już ją ma to po 20 sekundowym zastanowieniu oddaje piłkę rywalom... Niech gra na defensywnym tylko niech nie podaje dalej niż na 5 metrów. Tak samo irytujący był na boku, potrafił przebiec wzdłuż lini całe boisko żeby podać bramkarzowi.
powiem że imprezowe życie Ci Adaś slłuży ,, pij i strzela na chwałę naszej BOSKIEJ CRACOVI
Jak to sie zwykle mówiło?
"Kto nie pije ten kabluje"
Po wygranych derbach cała drużyna powinna wylądować na izbie.:)
I nikt z kibiców pretensji by nie miał.
Po tej bramce radość u niego podwójna(jako że za pewnie sympatyzuje z Zabrzem),
Cracovia wygrała, Ruch pokonany.
laser11 Napisał(a):
> powiem że imprezowe życie Ci Adaś slłuży ,,
> pij i strzela na chwałę naszej BOSKIEJ CRACOVI
Szanujmy się.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)