gdzie jest potter?! gdzieś jest potter ?!
soccer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem od czego to zależy ale odkąd przyszedl
> psycholog Budzik zaczął dobrze grać..
My nie mamy w klubie psychologa. To jest bardziej trener od koncentracji, a nie psycholog czy psychiatra :)
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Świetny mecz Budzińskiego, gratulacje!
Po prostu uwielbiam takich graczy jak Budzik, co nigdy nie odstawią nogi i będą walczyć do upadłego. Kolejny świetny mecz i mam wrażenie, że "rodzi" nam się piłkarz środka pola na lata :)
Nie zwlekać z wykupieniem tego chłopaka. Sam powiedział, że chce tu grać nieważne czy w ekstraklasie czy w I lidze.
Wykupować zaraz. Wiadomo, że jedna czy dwie jaskółki wiosny nie czynią, ale zaczyna to wyglądać nieźle i możemy mieć z jego gry wiele pociechy.
Wykupić go natychmiast, zaaranżować mu mieszkanie bez ostrych krawędzi i narzędzi, zamontować prysznic (broń Boże nie wannę!) i będziemy mieć solidnego pomocnika na lata!
A tak na serio - coraz lepiej wygląda. Pomimo tego całego stękania w wywiadach, wziął na siebie odpowiedzialność przy akcji bramkowej, która moim zdaniem ustawiła mecz. W każdym kolejnym występie poprawia swoją grę. W przypadku będziemy mieć wokół kogo budować drużynę. Budziński, Steblecki i będzie dobrze!
Mamy wreszcie prawdziwego POMOCNIKA !
Uwierz w siebie Budzik a będziesz jeszcze lepszy!
Kolejny świetny mecz Budzika. Widać że ma papiery na granie i ciąg do przodu ! Brawo!!!
Raz, jak dryblował minął jednego, drugiego no ale na trzecim się zatrzymał. Stracił piłkę. No to jeb kolesiowi na wślizgu! I piłka nasza :)
Tak trzymaj chłopie.
Wczoraj byłeś najlepszy na boisku !
Ten gosc w ogole "nie gryzie trawy", to jest skandal jak mozna tak grać, on tą trawe wpiernicza bez pogryzienia:) Brawo świetny wystep:)
jest dobry
ale nie przyzwyczjałbym się do niego
Charakterny Chłopak, widać że mu zależy.
thebesciak Napisał(a):
> Kolejny patałach, kogo ten Szaraniec
> naściągał, masakra.
> Jutro z rana powinni rozwiązać z nim kontrakt.
hmmmm...trzeci raz pod rząd wybrany PRZEZ NAS najlepszym kopaczem meczu w Pasach ;)
Podpisać z nim jak najszybciej, oby nam nie uciekł do Michniewicza..
Szczerze? Czekam aż faktycznie potwierdzi swoją wartość. Myślę, że może być on postrzegany za bardzo optymistycznie przy tej miernocie jaką mamy w zespole, na bezrybiu i rak ryba... W dalszym ciągu podtrzymuję opinie, że ma momenty, ma przebłyski dobrej gry (patrz zagranie do Saidigo, patrz bramka, i pewnie jeszcze parę innych zagrań), owszem jest waleczny, ale dla mnie jeszcze mu bardzo daleko by wpadać nad jego grą w zachwyt. W przeciągu całego meczu gra strasznie nierówno. Miał sporo strat, często sprawia wrażenie że w pewnych momentach traci koncentrację na boisku. Powórnania do Gizy w dobrej formie? Panowie, póki co Budzik nie dorasta Piotrkowi z najlepszych lat, do pięt. Porównania do Klicha? Jeszcze dlaeka droga przed Marcinem, nawet do tego by prezentować formę Mateusza z końcówki ubiegłego sezonu. Ale w sumie obaj są dość podobni, tzn. grają zrywami. Do Mateusza też długo nie byłem przekonany, owszem miał momenty podobnie jak Marcin, ale tu chodzi o to by taką grę, by koncentrację, utrzymać przez cały mecz. Po jego przyjściu nie byłem optymistą, tym bardziej po pierwszym meczu, teraz dla mnie jest to trochę piłkarz zagadka - nie wiadomo co z niego będzie. Ale absolutnie nie robiłbym z niego jakiegoś super zawodnika, bo póki co nim nie jest i bardzo mu daleko do tego by móc faktycznie pisać o bardzo dobrej grze.
Znalazł się analizator... :)
Ma to czego nie miał Giza i czego nie bedzie miał Klich. Gra głową. i gra w defensywie.
awaria Napisał(a):
> Ma to czego nie miał Giza i czego nie bedzie
> miał Klich. Gra głową. i gra w defensywie.
exactly :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)