Zgadza się, bo to klarnecista, ale tak czy siak patałach i miernota :)
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Baltak, a Ty mecz ogladales, czy parowe wcinales?
Oglądałem, post jest napisany przed tym jak wszedł. Byłem przekonany że go nie ma w ogóle we Wrocławiu i gra na klarnecie w Krakowie. W sumie na jedno by wyszło bo nic nie zdziałał nic nie pokazał.
Nie wcinałem parówy, a szkoda bo mi smaka zrobiłeś smyku.
Buzia!
baltak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oglądałem, post jest napisany przed tym jak
> wszedł. Byłem przekonany że go nie ma w ogóle
> we Wrocławiu i gra na klarnecie w Krakowie. W
> sumie na jedno by wyszło bo nic nie zdziałał
> nic nie pokazał.
>
> Nie wcinałem parówy, a szkoda bo mi smaka
> zrobiłeś smyku.
>
> Buzia!
Dla mnie powinieneś stąd wylecieć. Na forum obowiązuje kultura osobista , a z Ciebie wychodzą kompleksy. Co miał zrobić dzisiaj Budzik? Wejdz i strzelić hat-tricka? Czym różniła się jego gra od struny albo bartczaka? Rozumiem ,że słonko wyszło i główke Ci nieco przygrzało
Po to go Pasieka ściągnął żeby strzelał bramki, nie musi od razu hat tricka strzelać, ma wprowadzić jakąś zmianę w grze. Myślisz kolego, że Kafarski go wprowadził żeby sobie popatrzeć jak się o swoje kulasy potyka czy po to żeby bramki próbował strzelać? A co to ma być za wyznacznik gra struny i bartczaka? każdy mecz jak oglądasz to do nich porównujesz zawodnika i po tym stwierdzasz czy dobrze zagrał? nie przyświeciło, tylko oświeciło.
5 dni później
Jeden z nielicznych walczących na boisku. Dzięki za to Budzik!
Wczoraj naprawdę obiecująco.
O klasę lepiej od pozostałych kopaczy.
gimli Napisał(a):
> Wczoraj naprawdę obiecująco.
> O klasę lepiej od pozostałych kopaczy.
Dokładnie. Walczył , grał ambitnie. Oby tak dalej.
No wczoraj to był taki ''Budzik'' jakiego chcielibyśmy oglądać choć wiele rzeczy można jeszcze poprawić-ale przecież nie od razu Kraków zbudowano . :)
Sportowa postawa Marcin, brawo! Jesteś na dobrej drodze.
Ambicją to chyba zatkał wszystkich wczoraj. Brawo!
Podobał mi sie3 gość wczoraj , mało strat, dobre podania /strącenia głową do adresata.
A tak wyglądał jakby mu sie nie chciało.
Nie wyjdzie mu jakiś mecz i będziecie go cisnąć ...
Wczoraj wystep jak najbardziej na + , widać ze jemu akurat bardzo zależało.
Mnie wczoraj nie zachwycił. Tzn. miał momenty, ale... no właśnie, ma przybłyski, ale zagra dobrze i mam wrażenie, że myślami odpływa i nie ma go na boisku tylko jest nie wiem gdzie... Zresztą często sprawia wrażenie człowieka nieobecnego, zagubionego. Według mnie rewelacji nie ma i nie ma się czym zachwycać... Ale to tylko taka moja subiektywna opinia ;)
No racja, nie oceniajmy chłopa po 1 czy 2 meczach, ale mam nadzieję że będzie występował w wyjściowym składzie i udowodni wszystkim że na nią zasługuję.
Matthias89 Napisał(a):
> Mnie wczoraj nie zachwycił. Tzn. miał momenty,
> ale... no właśnie, ma przybłyski, ale zagra
> dobrze i mam wrażenie, że myślami odpływa i
> nie ma go na boisku tylko jest nie wiem gdzie...
> Zresztą często sprawia wrażenie człowieka
> nieobecnego, zagubionego. Według mnie rewelacji
> nie ma i nie ma się czym zachwycać... Ale to
> tylko taka moja subiektywna opinia ;)
Mam w 100% takie same odczucia. Miał tylko przebłyski a większośc czsu po stracie pilki...spacerek.
W pierwszej połowie zdawał się grać bardziej na skrzydle i średnio. W drugiej jak grał "box2box" było już poprawnie
5 dni później
Na juz niech go zostawią u nas, niech mu dadzą pograć w pierwszej lidze na rozgrywającym, chłopak ma pojęcie, technike i duzo widzi.
wykupić jego i Hoska. Będą mocnymi punktami w 1 lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)