A ma jeszcze czas na trenowanie i granie dla Cracovii na najwyższym poziomie ?
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
[quote='squier strat' pid='1349865' dateline='1543866814']
najnowsza produkcja Budzika
https://www.youtube.com/watch?v=aerua6HA7f4
[/quote]
Niezły film.
11 dni później
Tak patrzę na 90minut.pl i chyba znalazłem Jonasza - odkąd Budzik grzeje trybuny i ławę Pasy zaczęły piąć sie w gore tabeli!!
Marcina w Pasach już raczej nie zobaczymy. Budzik trenuje w II grupie, w tej samej w ktorej swego czasu Sandomierski, Wojcicki, Malarczyk, Szczepaniak, Deleu, Deja czy Adamczyk.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ciekawe czy z obaczymy go w ogóle na boiskach ekstraklasy. Ja bym go widział w jakiejś 2 lidze holenderskiej.
Niech zagra w treningu noworocznym i strzeli pierwszą bramkę a potem... wiadomo co ;)
Bardzo na niego liczyłem , swoją postawą i forma zawiódł sromotnie .
29 dni później
hej Budzik, jak to czytasz to daj znac jak sie udala impreza ;)
a ja ze swojej strony przepraszam że kilka miesięcy próbowałem stawać w (delikatnej ale mimo wszystko) opozycji do osób które krytykowały jego człapanie na boisku, podpierając to statystykami z Instata na temat wykreowanych sytuacji bramkowych
[quote='dangorka' pid='1358192' dateline='1547591679']
a ja ze swojej strony przepraszam że kilka miesięcy próbowałem stawać w (delikatnej ale mimo wszystko) opozycji do osób które krytykowały jego człapanie na boisku, podpierając to statystykami z Instata na temat wykreowanych sytuacji bramkowych
[/quote]
Masz jakieś statystyki z tej imprezy? Ile było je setkę albo chociaż ile ich zrobił?:-) przynajmniej wybiegał :-P
- Edytowany
[quote='koziołek' pid='1358195' dateline='1547592711']
[quote='dangorka' pid='1358192' dateline='1547591679']
[/quote]
Masz jakieś statystyki z tej imprezy? Ile było je setkę albo chociaż ile ich zrobił?:-) przynajmniej wybiegał :-P
[/quote]
powiem tak, jesli ktos uwaza ze Budzinski jest chimeryczny na boisku to nie widział go k%%%% w kolejce do Żabki podczas wybierania alkoholi i przepity
Moze szedl na urodziny do tescia, tesciowej, brata, ziecia,siostry, stryja, dziadka, siodmej, kuzynki od strony zony.......... a na krzywy ryj tak slabo troche....
[quote='napinacz-' pid='1358199' dateline='1547593623']
Moze szedl na urodziny do tescia, tesciowej, brata, ziecia,siostry, stryja, dziadka, siodmej, kuzynki od strony zony.......... a na krzywy ryj tak slabo troche....
[/quote]
i zawiózł im to wszystko do Giżycka
Budzik imprezował wcześniej i był najlpeszy na boisku nieraz. U niego że tak powienm nie ma to znaczenia większego , może nawet nieraz był tak skacowany żę te strzały od niechcenia mu wchodziły zajebiście w bramkę ?
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=15537]@morata[/url] z wiekiem ma to znaczenie. Z reszta widać to na boisku.
Filipiak go lubi. On ma słabość do profesjonalistów.
Porażka... powrót Budzika do Nas to był duży błąd. Bardziej by się nadawał do działu marketingu niż gdyby miał wychodzić na boisko. Poza tym jest okres przygotowawczy więc jak można w tym czasie chlać? :|
Moze do Trenera sie wybieral swietowac zmiane stanowiska I rozszerzenie kompetencji, a tu taka gownoburza sie rozpetala.
[quote='MakuKSC' pid='1358222' dateline='1547629912']
Moze do Trenera sie wybieral swietowac zmiane stanowiska I rozszerzenie kompetencji, a tu taka gownoburza sie rozpetala.
[/quote]
Pewnie nie znał sie na Whiskey, i dlatego tak długo wybierał...
I pamiętajcie, to jest jedna z 200 osób które są na liście płac. I część budżetu w którym oglądamy każdy grosz z obu stron.
Każdy klub musi mieć swojego Atmosfericia ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)