Hahahaha, ale k.o. :D
RADO_KSC, kimkolwiek pan jesteś (i podobne indywidua, nie chce mi się czytać tych wszystkich bełkotów):
siedzisz pan i robisz pod siebie :D
PS. Dziś na B1 grzeczniutko jak cholera, zero, słownie: ZERO wrzutów na naszych, za to ostre, zdrowe i szowinistyczne lżenie grajków gości, ich pseudotrenera (to głównie, nie chwaląc się, ja ;) ) i sędziego.
Mówiąc krótko: LUBIĘ TO :)
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Nie wiedzialem ze Budzik ma taki laser w nodze .
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hahahaha, ale k.o. :D
>
> RADO_KSC, kimkolwiek pan jesteś (i podobne
> indywidua, nie chce mi się czytać tych
> wszystkich bełkotów):
> siedzisz pan i robisz pod siebie :D
>
> PS. Dziś na B1 grzeczniutko jak cholera, zero,
> słownie: ZERO wrzutów na naszych, za to ostre,
> zdrowe i szowinistyczne lżenie grajków gości,
> ich pseudotrenera (to głównie, nie chwaląc
> się, ja ;) ) i sędziego.
>
> Mówiąc krótko: LUBIĘ TO :)
To Ty chyba nie słyszałeś co było do momentu strzelenia gola przez Budzika :P hehe
Bramka miodzio a reszta.....
Ale najlepszy i tak wywiad w przerwie- gościu jest niepodrabialny:)
W dodatku gra za zasługi, synuś trenera i blokuje miejsce lepszym.
Tak na poważnie to zdążyłem na drugą połowę dopiero i bardzo żałuje bo tylu chu.. na Budzika leciało że jestem ciekaw jak towarzystwo reagowało w pierwszej połowie. Budzik strzela źle, lecą wyzwiska, Rakels psuje kolejny strzał parę kur... pod nosem leci, Dąbrowski strzela na bramkę tak że rywal ma aut i cisza. Mam wrażenie że Marcin nie jednemu chyba rodzinę zatłukł że budzi takie negatywne emocję, choć powinno być na odwrót. Motyw człapania mnie nie przekonuje.
Bramka piękna, sam mecz w moim odczuciu w wykonaniu Marcina niezły, tylko niech jeszcze zacznie w końcu szybciej podawać piłkę, bo te jego strany gdy holuje ją zdecydowanie za długo, rywal praktycznie już na plecach i potem strata, są okropnie irytujące.
za mną siedzą bardzo sympatyczni starsi panowie, widać że chodzą na Pasy od lat, razem pewnie, tak się +/- widzę za te 20-25 lat ;) nie bluzgają lecz powiedzmy kulturalnie narzekają :)
jakieś pare minut przed bramką slyszę "Budziński to, siamto" , potem kabum, odwróciłem się do Pana , poklepałem po ramieniu i powiedziałem, "i co Budziński? nie narzekamy :)" :D
Diabel Napisał(a):
> za mną siedzą bardzo sympatyczni starsi panowie,
> widać że chodzą na Pasy od lat, razem pewnie,
> tak się +/- widzę za te 20-25 lat ;) nie
> bluzgają lecz powiedzmy kulturalnie narzekają
> :)
> jakieś pare minut przed bramką slyszę
> "Budziński to, siamto" , potem kabum,
> odwróciłem się do Pana , poklepałem po
> ramieniu i powiedziałem, "i co Budziński? nie
> narzekamy :)" :D
Czerdziesci lat temu narzekano tak na Jacka Hefkę , który również lubił sobie podryblować .Jak widać zwyczaje pozostają takie same .
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> za mną siedzą bardzo sympatyczni starsi panowie,
> widać że chodzą na Pasy od lat, razem pewnie,
> tak się +/- widzę za te 20-25 lat ;) nie
> bluzgają lecz powiedzmy kulturalnie narzekają
> :)
> jakieś pare minut przed bramką slyszę
> "Budziński to, siamto" , potem kabum,
> odwróciłem się do Pana , poklepałem po
> ramieniu i powiedziałem, "i co Budziński? nie
> narzekamy :)" :D
tylko przed golem ich komentarz był uzasadniony
Wyraźny progres jest, oby tak dalej.
11 kolejki NC+. Kiedy to ostatnio była 11 kolejki bez naszego zawodnika? ;) Gratuluję!
Brawo Marcin, tak trzymaj i graj zawsze w podstawowej jedenastce :)
Mam nadzieję że ta bramka i te wszystkie peany wpłyną pozytywnie na dalszą gre bo stać Cię na to .
Brawo Budzik! Wierzyłem w Ciebie i nadal wierzę, ze jesteś w stanie ciągnąć grę Cracovii do przodu! Powodzenia!
Życzę jeszcze więcej takich bramek , Marcin stać Cię na to .
Gol Marcina dostał się nawet na amerykańską stronę [url=http://bleacherreport.com/]Bleacher Reports[/url] do działu Top 10 weekendowych bramek:
[url=http://bleacherreport.com/articles/2552995-best-golazos-from-world-football-this-weekend/page/4]http://bleacherreport.com/articles/2552995-best-golazos-from-world-football-this-weekend/page/4[/url]
Gratulacje człapiący Budziku !
19 dni później
Budzik to takie typowe zwierze medialne ,luz ,blues totalny,widać że poradzi sobie w życiu i fajnie tylko szkoda że od początku sezonu bez formy piłkarskiej.
https://www.youtube.com/watch?v=y6dT-puC4wM&feature=youtu.be
Trzy słowa do ojca prowadzącego :
CZŁAP, CZŁAP, CZŁAP :-)
20 dni później
Z takim podejściem do gry, kompletnie nie pasuje do tej drużyny, dziś totalna żenada, praktycznie graliśmy w 10,5zawodnika, bo Budzik niby był, ale jakby go nie było. Szczerze nie wierzę, że się zmieni, taki charakter, zawsze tak było, wydaje mi się, że zimą przyjdzie pora by się pożegnać.
Odkąd Budziński nie wychodzi w pierwszej jedenastce zaczęliśmy grać piłką. Niestety Budziński nie dość, że jest bez formy to przede wszystkim nie walczy na maxa,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)