Marcin kolejny świetny mecz. Który to już w tej rundzie? Dzięki wielkie, czekam na równie udaną wiosnę.
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Jaki świetny? Dobry był tylko w pierwszej połowie. w drugiej jak zwykle kiwka bezproduktywna i bucówa.
Najlepszy dziś na boisku, brawo Marcin!!!
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jaki świetny? Dobry był tylko w pierwszej
> połowie. w drugiej jak zwykle kiwka
> bezproduktywna i bucówa.
No jasne w sumie powinienem napisać by wy^%$^%$ prawda? Gość robi różnice i mało mnie interesuje że zdarzają mu się przestoje czy też nieudane zagrania w meczu. Najlepiej jakby podawał do tyłu i miał 99% udanych zagrań, ależ byśmy mieli wtedy grajka.
Ludzie ogarnijcie się ,zdarzają mu się słabsze mecze jak każdemu zawodnikowi ale bez niego to byśmy sztycha nie zrobili w żadnym meczu !!!
Oglądnij sobie jeszcze raz mecz i wyłącz emocje.
No to pokaż mi innego tak kreatywnego zawodnika w Cracovii - możesz to zrobić bez emocji :)
Czekam niecierpliwie !!!
Nie ma takiego, to nie znaczy że Budzik nim jest.
Wiesz bez emocji to są statystki :) Ja nawet nie mówię o kadrze Cracovii proponuje zobaczyć jak to wygląda na tle innych zawodników w tej lidze.
Jak zatrybi to jest git. BYLE JAK NAJCZESCIEJ!
quentin Napisał(a):
> [b]Wiesz bez emocji to są statystki[/b] :) Ja nawet nie
> mówię o kadrze Cracovii proponuje zobaczyć jak
> to wygląda na tle innych zawodników w tej lidze.
A te, swoją drogą, jasno pokazują, że bez Budzika nie mielibyśmy czego szukać w tym sezonie.
Ale co zrobić, Klich też miał swoich hejterów.
Marcin patrząc obiektywnie był dzisiaj jednym ze słabszych graczy na boisku w Cracovii. Właściwie co chwilę tracił piłkę w swoim stylu. Strzelił jednak bramkę i "zrobił" akcję na 2-0. Więcej mi nie trzeba. Dzięki Budzik. Obyś na wiosnę dawał co mecz drużynie tyle co dziś.
Tylko nikt nie zwrócił uwagi, że Budzika pilnowało 3 zawodników Korony. Nie miał również z kim pograć (oprócz Rakelsa i Dialiby, ale na Łotysza również potrajano krycie, a Dialiba opadł z sił).
@3lvis
Owszem, miał dużo strat, w drugiej połowie kilka bezmyślnych, ale oprócz udziału przy obu golach miał kilka świetnych otwierających podań (w tym setka Diabanga) i na nim dziś opierała się nasza cała ofensywna gra. Nie można mówić, że był najsłabszy na boisku z Cracovii, bo był najlepszym zawodnikiem z obu drużyn.
@torreador
Budzik jest kreatywnym zawodnikiem i tego nie można mu odmówić. Problemy w jego grze są zupełnie innej natury.
Potwierdza się prawidłowość - Jak gra dobrze Budziński to wygrywamy,jak mu nie idzie to przegrywamy. Dzisiaj potwierdzenie dla obu części tej prawdy. W pierwszej połowie dla pierwszej, w drugiej dla drugiej części.
Brawo Marcin za dzisiejszy mecz - zwłaszcza pierwszą połowę. Trzymaj poziom!
Kolejny raz sie potwierdza , Marcin punktuje- tak wiec Cracovia punktuje !
Wielkiemu Budzikowi dziękuję za dzisiejszy mecz:)
Rozdzieliłem wyraźnie dwie połowy tego meczu. Nigdzie nie powiedziałem,że był naszym najsłabszym zawodnikiem. Gdy cały mecz zagra jak I połowę w Kielcach to moja ocena będzie inna. Nie zagłaskiwać, widzieć plusy i minusy.Mobilizować. Dla mnie jako jeden z nielicznych z aktualnej drużyny nadaje się do gry w ekstraklasie po pewnych korektach ( celny, silny strzał z dystansu, większy procent celnych podań, dodanie mu do gry lepszych partnerów na skrzydłach, mniej kiwki jeden na trzech))Tyle w temacie.
Lider, tyle w temacie. Postać rundy, świadczą o tym punkty w klasyfikacji kanadyjskiej. Jeśli utrzyma formę na wiosnę, to nie zdziwię się jeśli prędzej czy później dostanie powołanie od Nawałki.
KamilloLce Napisał(a):
> Lider, tyle w temacie. Postać rundy, świadczą o
> tym punkty w klasyfikacji kanadyjskiej. [u][b][i]Jeśli
> utrzyma formę na wiosnę, to nie zdziwię się
> jeśli prędzej czy później dostanie powołanie
> od Nawałki.[/i][/b][/u]
Zmien dilera :D :D :D :D
Budzik i kadra :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)