i z pustej bramki piłeczkę wygarnął na rzut rożny, inaczej byłby"smród"
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Prawdziwy lider drużyny, super mecz
Najlepszy nasz grajek we Wrocławiu (choć rok wcześniej zagrał tu chyba lepsze zawody).
Pora już na to, żeby decydowanie o wynikach meczów weszło mu w krew (tak jak udało się z Koroną).
Taka jest różnica pomiędzy młodym-utalentowanym a czołowym pomocnikiem ligi. Trzymam kciuki.
Mój ulubiony zawodnik,ale dzisiaj akurat zajebał:)
Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mój ulubiony zawodnik,ale dzisiaj akurat
> zajebał:)
To fakt, ale jemu akurat można wybaczyć. Tak jak ktoś napisał: [b]motor napędowy drużyny,[/b] a nie pozorant-imprezowicz jak Cetnarski...
Przy wszystkich swoich zaletach, [b]musi[/b] zwrócić uwagę na trening elementów technicznych: przyjęcie, technika strzału (tu w zasadzie wszyscy ofensywni oprócz Nowaka - no nie można walić każdej piłki z pierwszego kontaktu, z zamkniętymi oczami, na siłę i 10 m od bramki).
W ogóle myślę, że zmienił się sposób prowadzenia treningów, to normalne, ale - zwłaszcza kiedy odeszli najbardziej techniczni gracze poprzedniej drużyny (Saidi, Bernhardt, po części Strauss), to kto ma nadawać ton jeśli chodzi o ćwiczenie tych elementów na treningu? Oczywiście to jest obowiązek trenera (który musi za to się zabrać), ale kogo z zawodników ma naśladować reszta? Wychodzi mi, że chyba Nowaka, ale czy to nie za mało?
4 dni później
Budzik, jak Cie lubie - CO TY DZIS ODP***ŁEŚ?! Na kacu wyszedłeś???? To już nawet nie było przejście obok meczu! Wyglądałeś jakbyś karę odrabiał! Za taki występ powinieneś 2 miesiące bez pensji biegac.
Mniej koleczek wiecej treningu strzeleckiego
Budzik to zawodnik strasznie nierówny, potrafi zagrać kapitalnie, by potem przestać 90minut tak jak dziś. Kurcze, fajna to praca pochodzić sobie w słoneczku 90minut i za to brać spore pieniądze, żyć nie umierać. Ale pełen szacunek, zawsze dobrze że się jeszcze nie położył na murawie i się nie opalał ;), wyszłoby na to samo.
Trening strzelecki, trening strzelecki, trening strzelecki.
Jeśli odnośnie dzisiejszego meczu problem z Budzikiem widzicie tylko odnośnie "treningu strzeleckiego" to nie mam pytań... Facet przeczłapał 90minut!!! Tak to sobie może grać w Bklasie, a nie w Cracovii!
Budzimy się, budzimy się!
Nasza gwiazda wczoraj zgasła - totalna buzerka !
Zacznij chłopcze grać bo to co prezentujesz to katastrofa ekstraKLAPOWA
Pozdrawiam
7 dni później
Dzięki Marcin za bramkę.
Dzięki za bramkę i brawo za ten mecz. O niebo lepiej niż z Podbeskidziem. Oby w derbach było podobnie.
Brawo Marcin! Widać, że wyciągnąłeś wnioski ze słabej postawy w poprzedniej kolejce
Dzięki za dzisiejszy mecz i oby tak dalej!
Witamy z powrotem :)
Budzik, jak Tobie się tylko chce, to jesteś niemożliwy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)