Nie dopisujmy sobie przed meczem 3 punktów bo to może być zgubne.
-
-
Cracovia - Lechia Gdańsk 18 lutego, 15:45
winiak1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie dopisujmy sobie przed meczem 3 punktów bo to
> może być zgubne.
dokładnie :) tym bardziej, że za wybitnych piłkarzy to my nie mamy.
Z koroną w 1 kolejce też miało być łatwo a robili z nami co chcieli (szczęście, że tylko 2:1 przegraliśmy).
Nie przesadzajmy z tym "robili z nami co chcieli", choć wtopa była bolesna
Podczas meczu z Koroną nie przypominam sobie prócz karnego dobrej sytuacji wykonanej przez naszych...tylko jakies przypadki.. Oby jutro bylo lepiej z tą gra..
WSZYSCY NA MECZ! I nie ma zadnego opierd....alania sie! wygrana nie tylko zalezy od naszych pilkarzy ale rowniez od nas jak ją bedziemy wspierac! Wiec do dziela!!!
[color=#FF0000][size=large][b]
Sprawa wygląda następująco. Żona jednego z ultrasów GKSu jest ciężko chora. Ultrasi organizują zbiórkę gadżetów w celu wystawienia ich na aukcji. Cały dochód zostanie przeznaczony na leczenie.
Więcej informacji tutaj: [www.forum.gkstychy.com.pl]
Każdy kto chciałby pomóc może przynieść gadżety na mecz z lechią i na hokeja.
Będzie można je prawdopodobnie zostawić na stoiskach STC (potwierdzę to jeszcze).
NIE ZOSTAWAJ OBOJĘTNY !!!
KSC & GKS[/b][/size][/color]
Już mi ciśnienie się podnosi. A tu jeszcze 15 godzin :-)
Panowie, ile czasu przed rozpoczęciem meczu można wejść na trybuny?
dwie
------------------Kaczmarek-----------------------
Żytko---------Nawotczyński--------Hosek------Suart
----------------------Radomski-----------------------
----------Budziński------------Szeliga-----------------
Visnakovs-----------------------------------Saidi
-------------------v.d.Biezen------------------
TYLKO PASY !!!!!!
Dokładnie taki skład przewiduje jak pasiasty :) Na zmiany - Bartczak , Strauss i Matulevicius.
Martwi mnie to ,że nie będzie miał kto uderzać z wolnych.... Brak Suvorova , a Kosa pewnie ława.
Głupia strata Budzińskiego w środku pola.
Chore dzieci +żona w pracy i po raz pierwszy oglądam mecz na żywo w telewizji... Dzisiaj jest nadzwyczaj głośny doping czy tak dobrze go słychać co mecz w telewizji??? I jeszcze.. Te koszulki.. Nasi zawodnicy powinni mieć jakiś nakaz wyciągania ich ze spodenek... Ja PIERDOLĘ NIE DA SIĘ NA TO PATRZEĆ... Już wolałem bolerka i te białe plamy sprzed kilku sezonów....
Edit:
Zmiuenili na m w końcu tablice reklamowe... Zniknęły te "roletki" jeszcze ze starego stadionu a pojawiły się ekrany...
Po kwadransie przewaga Lechii.
Na razie słabiutko Cracovia. Brakuje Alexa jak cholera.
Quzwa co oni graja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spodziewalem sie jednak lepszej gry, a tu na razie II-ligowy poziom i zupelny brak koncepcji u naszych. Pozytyw na razie to dobra gra Suarta, ale z przodu totalna kicha...
Nic nie gramy z przodu.
Budziński - słaby jak siedem nieszczęść
Visniakovs - tak jak mówił Węgrzyn: jak drużynie idzie to on gra dobrze, jak drużyna gra słabo to on jej za sobą nie pociągnie
Saidi - słabo
Bizon - on wogóle gra ?
W naszej taktyce, gdzie powinniśmy atakować skrzydłami, to boczni obrońcy powinni się włanczać do gry. A u nas Suart coś próbuje (ale mu nie wychodzi) a Żytko trzyma sie obrony.
I jeszcze jedno. Nie ma kto z wolnego uderzyć.
Totalny piach, Straus i Dawidas na boisko,trzeba zaryzykować.
Do zmiany Budziński i Visniakovs
Z perspektywy tv gramy mega kiche. po co ten cały okres przygotowań skoro nie potrafimy skonstruowac jakijs ładnej i groźnej akcji?wszystko jest dziełem przypadku i całe szczescie ze betony sa równi słabe jak my.
Mnie martwi też Radomski, wygląda, że kolejny raz nieprzygotowany fizycznie. Nie ma zawodnika, który wyprowadziłby piłkę środkiem do przodu, trzeba zaryzykować ze Strausem.
Taqmci grają pressingiem, ale to jest pierwszy mecz po przerwie, nie liczyłbym, że im sił braknie. My w ogóle nie gramy z 1 piłki. Ale kto to ma robić? Budziński? sorry, dzisiaj to jest nieporozumienie, facet gra jak ze związanymi nogami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)