Czy jedzie z nami psychiatra?
-
-
NIE DAJ WYGRAĆ MILICJANTCE.
A.W.B. dobrze prawi. I nie zapominajmy, że "wiślaczki to stare..." :)
Glos oddany razy 4 ;)
Tutaj http://www.sport.pl/sport-krakow/56,115702,10784899,Zmyslowa_sesja_pieknych_siatkarek_z_Muszyny.html?i=0 jest fajna sesja siatkarek Muszynianki . :)
poszło 4x
Ty łotrze :) pije tylko do konca grudnia, od stycznia zero alko tylko siłka ... i stejki :)
Scot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tutaj
> http://www.sport.pl/sport-krakow/56,115702,1078489
> 9,Zmyslowa_sesja_pieknych_siatkarek_z_Muszyny.html
> ?i=0 jest fajna sesja siatkarek Muszynianki . :)
Dobry grafik przy tym mieszał. Ciekawe co by wyczarował z Karoliny Kosek ;) Szkoda tylko że Malagurski jest zbyt dobra na ligę polską, bo ujrzał bym ją z chęcią na takich fotkach.
Poszło 4x (Ona jest zajefajna)
Aż się chyba wybiorę na meczyk Muszynianki :)
poszło 4 !!! TYLKO PASY!!!
Cracovia Pany!
Poszlo...!
Asia Litewka to bardzo sympatyczna dziewczyna :) Miałem przyjemnosc być z nia na kilku obozach AWF i poznac sie blizej.
Prawdopodobnie tym tematem zapewniliście wiślaczce zwycięstwo :) Aktualnie ma przewagę prawie 10 000 głosów (22 205 do 12 411). Ze względu na to, że zawodniczka Wisły nie zachowuje się jak Małecki a głosowanie dotyczy urody będę głosował zgodnie z wrażeniami estetycznymi ;)
Hrabio, słowo "wisła" piszemy od małej litery, chyba że chodzi o rzekę.
Željezničar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hrabio, słowo "wisła" piszemy od małej litery,
> chyba że chodzi o rzekę.
Językoznawcy twierdzą inaczej ;)
Stosunek do innych klubów i osób nie jest dla mnie żadnym argumentem za odstępowaniem od uświęconych tradycją reguł ortografii. Po pierwsze jestem do tych reguł przyzwyczajony, a po drugie każde odstępstwo od zasady tworzy burdel. Jeśli nienawidzę Palikota i zacznę pisać z małej litery "palikot" to ktoś inny zacznie z małej litery pisać "korwin - mikke" zamiast z dużej "Korwin - Mikke". Jeśli napiszę z małej litery nazwisko piosenkarki "doda" co w pełni oddawałoby mój szacunek do niej zamiast prawidłowo "Doda", to dlaczego ktoś inny miałby nie napisać z małej litery "hemp gru" czyli nazwy zespołu muzycznego, który lubię, zamiast "Hemp Gru". Nazwiska postaci historycznych "Hitler" i "Stalin" też piszę z dużej litery, choć gdyby pisownia miała odzwierciedlać mój szacunek do tych osób to pierwsza litera ich nazwisk byłaby mikroskopijna ;) Idźmy dalej - gdy ktoś rozstanie się z dziewczyną to powinien pisać jej imię i nazwisko z małej litery? A gdy zejdą się ponownie to znowu zacząć pisać z dużej? Dlatego nie będę stosował uznaniowości w poprawnym pisaniu nawet gdyby wszyscy na forum zaczęli pisać "wisła" zamiast "Wisła".
Tak na marginesie to Według Twoich kryteriów nazwę miasta, z którego pochodzi Adam Małysz też trzeba byłoby pisać z małej litery, bo nie jest przecież rzeką ;)
Ale wisła to jest wyjątek i w przypadku klubu piszemy z małej litery :)
nie piszmy w ogole. i po problemie. ja bym zwymiotowal jakbym mial to napisac
22883 : 12751
Troszke pogrom.
Hrabio, Wisła Małysza to oczywiście Wisła, Wisła co płynie przez Polskę to też Wisła, "wisła" patrycji małeckiej i innych zapchlonych ubeków to rzecz jasna stara k**wa :) :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)