Jebać wszystkich!Liczy się tylko czysta Polska krew.Poza kadrą PZPN oczywiście.We wtorek na ulicach Warszawy ruskie dowiedzą się prAWdy!
-
-
EURO 2012 [temat zbiorczy]
Mam nadzieje że dzisiaj Oranje rozpoczną marsz po zdobycie mistrzostwa.
W Charkowie atmosfera na trybunach jak na stypie.
do przerwy niespodzianka..
jaka niespodzianka? ktoś kto myślał ze Duńczycy będą jedynie dawcami punktów, się zna na piłce nożnej jak nie powiem co :D
I dobrze ! Wybrali stocznie na swoje treningi to niech z grupy nawet nie wyjdą !!!
Oj Oranje, coście najlepszego zrobili...
brawo Duńczycy , teraz czekam na zwycięstwo Portugalczyków
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jaka niespodzianka? ktoś kto myślał ze
> Duńczycy będą jedynie dawcami punktów, się
> zna na piłce nożnej jak nie powiem co :D
Hm, frajerów na turnieju nie ma, to oczywiste, ale nie ma po co pisać, że wynik nie jest niespodzianka. Bo jest. Bukmacherzy starają się raczej pilnować swoje kieszenie, a jednak kurs ustalili na 5 i wyżej.
Zaraz Germania rozniesie pastuchów.
narazie germania gra wieksza pyte niz myszołowy smudy
Mam nadzieje ze hitlerowcy dostaną w dupę od Portugali.
B.fajna gra Duńczyków,sporo gry kombinacjyjnej jak na nich. Oranje (podanie Sneijdera do Huntelara - asystą roku) kiepska skuteczność,zmiany zbyt późno. Robi się ciekawie (nie wyjście z grupy Holandii to będzie wg.mnie niespodzianka). Niemcy nieźle zaczęli mecz (strzały :Gomez,Podolski) i jakoś pomimo prób nie sądzę,żeby krystyny im zrobiły krzywdę.
Trudno, rasa nadludzi wygrała , z drobnymi trudnościami ale jednak.
wygrał lepszy, bravo :)
Czy szwaby mają niewyczerpany limit szczęścia ? Nie mogę już na to patrzeć ...
Deutschland!!!
SuperMario i wszystko jasne :)
Deutschland!! Niemiecka maszyna się rozkręci dopiero.
Mecz nie zachwycil, ale najwazniejsze 3 pkt, przypomne, gra sie zeby wygrac!
Alez bedzie szlagier w 2 meczu, super ze Dunczycy utarli nosa pomaranczowym
Typowy mecz na remis, a takie mecze Niemcy mają w zwyczaju wygrywać. Nie do końca się zgodzę, że reprezentacja dzieci drugiego pokolenia była lepsza od Portugalio-Brazylii. Na pewno więcej szczęścia po stronie naszych zachodnich sąsiadów, zresztą jak zwykle. Podanie do Gomezhauera po rykoszecie, no ale z drugiej strony i tak trzeba było je wykorzystać.
Mecz z pewnością gorzej się oglądało, niż ten pierwszy. Niemcy pewnie się jeszcze rozkręcą.
Jutro szykuje się fantastyczny dzień mistrzostw. Najpierw szlagier. Później mecz dwóch moich "ulubionych" narodów. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)