Kaczmarek - 6
Żytko - 8
Nawotczyński - 7
Hosek - 7
Kosanović - 6
Radomski - 6
(72 Bartczak) - 2
Szeliga - 5
Visnakovs - 1
Struna - 6
(56 Boljević) - 5
Suvorov - 4
Niedzielan - 3
(80 Dudzic) - 4
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 11/12 - 15 kolejka - GKS Bełchatów
Kaczmarek - 7 nie miał zbyt dużo pracy, parę razy złe wyjścia do dośrodkowań, raz świetne wyjście poza pole karne
Żytko - 7 mam nadzieję, że tym meczem rozpoczał odkupowanie win, a ma ich jeszcze do odkupienia dużo, parę razy żle się ustawiał w obronie
Nawotczyński - 8 najlepsza para stoperów, świetnie wybija głową
Hosek - 9 j.w. parę razy naprawdę świetne interwencje w obronie
Kosanović - 7 nieżle, ale musi być bardziej przytomny, szkoda samobója
Radomski - 7 bardzo dobry mecz
(72 Bartczak) - ja go nie chcę już
Szeliga - 8 bez niego środek pola w defensywie nie istnieje
Visnakovs - 7 szybciej biega jak myśli, braki w technice duże, ale wolnego wywalczył
Struna - 8 bardzo mi się podobał, szkoda, że musiał zejść
(56 Boljević) - 8 idealny strzał, uratował nam 3 pkt, reszta idzie w zapomnienie
Suvorov - 7 - dobry mecz, szkoda że nic nie ustrzelił
Niedzielan - 6 znowu miał setkę i nic
(80 Dudzic) -b.o.
Kaczmarek - 5 za wiele roboty to nie miał, ale ogólnie spokój, mocny punkt
Żytko - 7 nie do poznania, bardzo mi się podobał w ofensywie, w końcu boczny obrońca stwarzał przewagę, co w tej rundzie nie miało miejsca
Nawotczyński - 5 ok
Hosek - 7 mam nadzieję, że w końcu mamy pewniaka na stoperze
Kosanović - 4 niby ok, ale mam wrażenie, że czasem przysypiał
Radomski - 5 szkoda, że nic nie wnosi do ofensywy
(72 Bartczak) - b.o. niewidoczny, lepiej go nie oceniać
Szeliga - 3 niby serce ma do walki, ale mnóstwo strat, chaos i zupełnie nie rozumiem dwukrotnego leżenia w 90 minucie - dla mnie jak ktoś leży w takim momencie - to urwali mu nogę
Visnakovs - 3 pełen chaos, ale z drugiej strony najbardziej widoczny - Łotwa musi być słabiutka skoro tam ma pewny plac
Struna - 7 zupełnie nie rozumiem czemu Pasieka go zdjął, jest młody, dobry technicznie, ale ma problem z orientacją, potrzebuje dużo gry w środku a będziemy mieli z Niego dużo radości - zupełnie nie rozumiem tej zmiany
(56 Boljević) - 8 - za bramkę
Suvorov - 7 wyraźnie nie ma z kim grać - z jednym dodatkowo uczącym się Struną to zdecydowanie za mał
Niedzielan - 2 technicznie 0, piłka mu odskakuje - brak przyjęcia, do piłki nie wyjdzie, tylko gra na dobieg. Z takim napastnikiem zespól nie ma jak grać. Za bieganie noty dają w lekkiejatletyce
(80 Dudzic) - b.o. wolałbym, żeby on grał -
tym co napierda.ają na Szeligę polecam dwie rzeczy, albo obejrzeć powtórkę w tv i zmienić zdanie, albo jeb.ąć się czymś twardym w głowę
Kaczmarek - 6 (dałbym jeszcze niżej za te stałe wykopy z których przegrywaliśmy zdecydowaną większość starć o piłkę...
ale w ciemno obstawiam ,że trener tak kazał grać.)
Żytko - 6
Nawotczyński - 6
Hosek - 6
Kosanović - 4
Radomski - 7 - super ,że mógł zagrać:)
(72 Bartczak) - bo
Szeliga - 5
Visnakovs - 5 - najbardziej dynamiczny nasz grojek w tym meczu. Natomiast regularnie się ślizgał ...chyba złe obuwie dziś dobrał???. Ocenę bardzo obniża egoistyczna gra w sytuacjach gdy aż prosiło się o podanie...Ps: jak ktos mu daje 1 za ten mecz to ja nie mam więcej pytań...
Struna - 5
(56 Boljević) - 6 (5+1 za gol) wszedł i próbował pociagnąć dynamicznie do przodu. Róznie to wychodziło ale to ON jest dziś bohaterem (a bohaterów się nie sądzi
Suvorov - 6
Niedzielan - 4 - nie trenował kilkanaście dni i widać ,że z szybkościa nie jest dobrze na dziś:(
(80 Dudzic) - bo
maciek72 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tym co napierda.ają na Szeligę polecam dwie
> rzeczy, albo obejrzeć powtórkę w tv i zmienić
> zdanie, albo jeb.ąć się czymś twardym w
> głowę
potterowe zajady mi się robią, jak czytam takie posty.
oglądałem w tv. spóźniony w odbiorze, jak już piłka jakims cudem trafi do niego to poda do przeciwnika. wyjątek, kiedy podaje do tyłu. strzały zablokowane bądź lądują na trybunach.
maćku, proszę napisz mi w którym elemencie krytyki Szeligi mylę się.
i tylko nie pisz mi , że walczy. ku r wa ludzie to ma być ekstraklasa. walczyć to i ja będę dla Cracovii. ZA DARMO !
Kaczmarek - 5
Żytko - 7
Nawotczyński - 6
Hosek - 6
Kosanović - 4
Radomski - 7
(72 Bartczak) - 5
Szeliga - 5
Visnakovs - 5
Struna - 5
(56 Boljević) - 5
Suvorov - 6
Niedzielan - 4
(80 Dudzic) - b.o.
Kaczmarek - 6
Żytko - 6
Nawotczyński - 8
Hosek - 8
Kosanović - 5
Radomski - 8
(72 Bartczak) - 3
Szeliga - 5
Visnakovs - 6
Struna - 6
(56 Boljević) - 10 a co mi tam
Suvorov - 5
Niedzielan - 5
(80 Dudzic) - b.o.
Kaczmarek - 5, trener mu kazał przykleić się do linii?Z GTS wychodził, był pewny ,a tu stał , jak raz wyszedł to w zasadzie mógł być karny dla tamtych.
Żytko -5, gol ,ofensywa dobra , ale wyliniały pies chadzał non stop jego stroną.
Nawotczyński - 5, dobrze gra głową nie zamyka oczów ,ciut słabiej nogami, generalnie poprawnie
.
Hosek - 6, najlepszy z obrońców.
Kosanović - 5, no też nie stanowił zapory. Gol że o mało dziury w siatce nie zrobił, ale o to akurat do niego nie mam pretensji ,zrobił co mógł, jakby nic nie zrobił tez byłby gol a tak przynajmniej coś próbował.
Radomski - 5 ,zagrał mimo zgłaszanych problemów zdrowotnych ,szacun.
(72 Bartczak) - 2
Szeliga - 4 ,na swoim stałym niewysokim poziomie.
Visnakovs - 5, naładowany energią , świetna kondycha i ani jednego dobrego zagrania, no może poza tym gdzie się wypieprzył w końcówce.Bardzo wąska jest granica miedzy świetnym występem a bardzo słabym, czasem decyduje o tym jedno zagranie.
Struna - 6, podobała mi się jego gra ,szkoda że nie dotrwał do końca , ale zgłaszał jakieś problemy trenerowi.
(56 Boljević) -8( 5 +3 punkty które zapewnił). Bez jego fantastycznej bramki w doliczonym czasie gry gdzie nerwy są napięte jak baranie jaja życie straciło by sens.
Suvorov -4mnie dzis nie przekonywał, kiepskie ( co dziwne) dośrodkowania, "kiwka "na poziomie gimnazjalisty.
Niedzielan - 5,zmarnował setę, pobiegał zdrowo, aż w końcówce poprosił o zmianę.
(80 Dudzic) - bo
Generalnie zespół jest do dupy.
Kaczmarek - 7
Żytko - 8
Nawotczyński - 8
Hosek - 7
Kosanović - 5
Radomski - 8
(72 Bartczak) - 6
Szeliga - 4
Visnakovs - 4
Struna - 8
(56 Boljević) - 8
Suvorov - 8
Niedzielan - 7
(80 Dudzic) - b.o.
Kaczmarek - 8
Żytko - 7
Nawotczyński - 7
Hosek - 7
Kosanović - 7
Radomski - 7
(72 Bartczak) - 5
Szeliga - 6
Visnakovs - 6
Struna - 6
(56 Boljević) - 7
Suvorov - 6
Niedzielan - 6
(80 Dudzic) - b.o.
Kaczmarek -5 poprawnie ale te centry dzis goniły mu przed nosem bez reakcji
Żytko - 7dobry naprawde mecz Mateusza bramka i akcje ofenzywne choc pies kosa troche strachu napedził kilka razy
Nawotczyński - 6 walczył zostawił zdrowie
Hosek - 7 jeden z najlepszych na boisku
Kosanović -2 calkowita pomylka
Radomski - 7 jeden z nielicznych myslacych
(72 Bartczak) - b.o pomyłka
Szeliga - 6 zdrowie zostawił, moim zdaniem czarna robote zrobil
Visnakovs - 3 irytowal dzis strasznie zmarnowana 200% sytuacja meczu mu nie wyszedł
Struna - 7 walczacy za 2
(56 Boljević) - 7 coz zdobył bramke i za to taka ocena
Suvorov - 6 walczył
Niedzielan - 7 walczył za 2
(80 Dudzic) -bo
--------------------------------------------------------------------------------
Kaczmarek - 4 (Co miał obronić - puścił. Poza tym więcej szczęścia niż rozumu. Stoi i się patrzy jak nad głową piłka lata.)
Żytko - 8 super
Nawotczyński - 7
Hosek - 7
Kosanović - 6
Radomski - 7
(72 Bartczak) - 2
Szeliga - 7
Visnakovs - 5 (Od Niedzielana powinien dostać wpierdul w szatni)
Struna - 6
(56 Boljević) - 8
Suvorov - 7
Niedzielan - 7 (Żeby się wreszcie doczekał kogoś, kto mu zacznie dogrywać...)
(80 Dudzic) - bo
Kaczmarek - 5 - jakiś taki niewychodzący..
Żytko - 6 - brawo za bramkę. W drugiej połowie słabiej.
Nawotczyński - 5
Hosek - 5
Kosanović - 4 - mimo asyste kiepsko, bardzo kiepsko. Szkole błędy typu podanie w poprzek boiska...
Radomski - 6 - dzis najlepszy z piątki (sic!!!) defensywnych pomocników
(72 Bartczak) - 4
Szeliga - 5
Visnakovs - 4 - jeździec bez głowy
Struna - 5 - najgorszy na boisku. Dlaczego on ciagle gra w pierszym składzie. [troche go chyba zbyt krytycznie oceniłem, zmieniam zdanie]
(56 Boljević) - 6 - Gra taka sobie. Duży plus za brakę w takim momencie!!!
Suvorov - 7 - najlepszy na boisku
Niedzielan - 5
(80 Dudzic) - BO ale te jego akcje z samym sobą "kopnij - biegnij" przyprawiają o mdłości
Kaczmarek - 6
Żytko - 7
Nawotczyński - 6
Hosek - 9
Kosanović - 6
Radomski - 8
(72 Bartczak) - b.o
Szeliga - 6
Visnakovs - 7
Struna - 7
(56 Boljević) - 8
Suvorov - 6
Niedzielan - 5
(80 Dudzic) - b.o.
Kaczmarek - 6 - kolejny poprawny występ, choć dziś kilka razy wyjątkowo przysnął na przedpolu, ponadto GKS specjalnie go nie fatygował
Żytko - 6 - prawa obrona to może być dobre miejsce dla niego, szczególnie teraz, gdy musi się odbudować, + 1 za bramkę, bo niestety Kosowski miał zbyt dużo miejsca i robił trochę szumu
Nawotczyński - 8 - z jednym małym błędem w kryciu, poza tym pewnie, wiele wygranych pojedynków główkowych, solidny poziom, a z Hoskiem obiecująca para stoperów na dłużej
Hosek - 9 - bezbłędny; dobrze ukształtowany już zawodnik - świetna gra w powietrzu, poprawny technicznie i radzi sobie szybkościowo, bardzo wartościowy na teraz i na przyszłość
Kosanović - 5 - bramka samobójcza, choć powinien w tej sytuacji piłkę wybić, bardzo słabo prezentował się też dziś technicznie, wybicia przypadkowe i niepewne (prawa noga nie istnieje) i na dodatek kilka razy bał się podejść do gry, za co raz Kaczmarek miał bardzo słuszne pretensje; +1 za asystę przy golu Żytki
Radomski - 8 - kapitalnie, po profesorsku, mimo że z kontuzją, zawodnik wykorzystywany w każdej akcji przez kolegów, mnóstwo świetnych, mądrych podań, głównie do przodu, dużo spokoju i przy tym wszystkim naliczyłem chyba tylko dwie straty
(72 Bartczak) - b.o. (ale widać po tym wejściu, że kompletnie bez formy)
Szeliga - 5 - dużo strat i momenty braku pomysłu na rozwiązanie akcji, za to jak zwykle walecznie
Visnakovs - 8 - bardzo dobry występ, dynamiczny, ze swoim krótkim prowadzeniem piłki sprawiał mnóstwo problemów gościom, wiele fauli na nim popełnili (w tym kluczowy na wolnego w 93 min), generalnie sobie nie radzili, godnie zastąpił Saidiego, może to powrót do wysokiej formy?
Struna - 6 - dobrze technicznie, z niezłym pomysłem na grę dziś i walecznie, z sercem, szybkie powroty, jednak wiele problemów z odpowiednim ustawieniem, taktycznie trochę pogubiony na tej pozycji
(56 Boljević) - 8 - wreszcie uderzył tak, jak potrafi to doskonale robić (pokazywał już między innymi na ME) i wreszcie zdobył gola, to aż grzech nie wykorzystywać takiego uderzenia, poza tym solidne wejście, szarpnął, jak zwykle powalczył i biegał, za gola oczywiście +2, albo nawet +3 ze względu na okoliczności
Suvorov - 5 - bardzo przeciętny występ, sporo niepotrzebnych strat, jedno tylko groźne uderzenie, mało widoczny, walecznie, czasem nawet we wślizgu, ale powrót do defensywy na zwolnionych obrotach, Visnia mimo swojej szalenie ofensywnej gry robił to 2 razy sprawniej
Niedzielan - 7 - myślę, że nie powinien zostać zmieniony, chyba że był na tyle zmęczony (czego nie było specjalnie widać), dziś miał podania, miał szansę się wykazać, mógł zdobyć gola (powinien trafić), ale zagrał z sercem, biegał do każdej piłki, faulowany chyba z 10 razy, dynamicznie i szybkościowo też ok, taki Andrzej jest niewątpliwie pożytkiem dla zespołu
(80 Dudzic) - b.o. (wejście które wniosło tylko kilka strat w ciągu 10 min)
Kaczmarek - 6
Żytko - 4 ( brawo za bramkę , ale gra w obronie dramat )
Nawotczyński - 7(pewny punkt)
Hosek - 8 ( obecnie nasz najlepszy obrońca .Koniecznie wykupić)
Kosanović - 4( to nie jego pozycja)
Radomski - 6
(72 Bartczak) - 2( dramat nic nie gra od dłuższego czasu )
Szeliga - 4
Visnakovs - 5 ( biegał harował marnował , dobrze że tego wolnego zrobił)
Struna - 6
(56 Boljević) - 7 ( super brama)
Suvorov - 7 (niezły mecz Aleksa )
Niedzielan - 6
(80 Dudzic) -b.o (jezdziec bez głowy)
Za Wygrana kazdemu po +1 dodaje.
Kaczmarek - 8
Żytko -8
Nawotczyński - 7
Hosek - 8
Kosanović - 6
Radomski - 6
(72 Bartczak) - 1
Szeliga - 6
Visnakovs - 1, tyle sytuacji zmarnowanych (1 za to ze wygrali.. takto 0)
Struna - 6
(56 Boljević) -6
Suvorov - 5
Niedzielan 8
(80 Dudzic) - 5
Kaczmarek - 8 Bardzo dobre rozpoczynanie kontr rękami!
Żytko - 8
Nawotczyński - 7
Hosek - 7
Kosanović - 6
Radomski - 7
(72 Bartczak) - 3 słabiutko
Szeliga - 5
Visnakovs - 7 pokazał, że potrafi zrobić wiatr nawet lepiej od Saidiego! Tylko szkoda, że dziś zatracił skutecznośc ale 3 pkt są :)
Struna - 7 bardzo dobry mecz!
(56 Boljević) - 6 słabo ale +2 za piękną bramkę
Suvorov - 6
Niedzielan - 7 bardzo dobrze! ładnie przytrzymywał piłkę, wywalczył sporo wolnych! Brakło tylko bramki, ale strzeli w Kielcach :D
(80 Dudzic) - 5
Kaczmarek - 7
Żytko - 7
Nawotczyński - 6
Hosek - 6
Kosanović - 5
Radomski - 7
(72 Bartczak) - 4
Szeliga - 6
Visnakovs - 4
Struna - 6
(56 Boljević) - 7
Suvorov - 6
Niedzielan - 6
(80 Dudzic) - b.o.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)