Radomirze ...
dzięki za wszystko co zrobiłeś dla Cracovii ...
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Póki Radomir Szaraniec jest pracownikiem klubu (a jako pełnomocnik Zarządu dalej jest), nie oczekujcie tutaj oficjalnego zajmowania stanowiska.
Natomiast i tak wszystko jest jasne, żadne wyjaśnienia nie są potrzebne - moje zaklinanie rzeczywistości w stylu "Filipiak nie jest furiatem, podejmuje decyzje z chłodną głową, po namyśle i w jakimś stopniu liczy się z nami, kibicami" po prostu można o d. rozbić. Okazał się kolejny raz małostkowym i niezrównoważonym bucem, któremu trzeba klaskać i bić pokłony, a jak nie - to wynocha.
Jedyne co skalkulował na chłodno, to moment - trudno było teraz o jakąś akcję protestacyjną, pierwsza możliwa okazja to mecz z Okocimskim, bo przecież nikt rozsądny nie będzie bojkotował prezentacji drużyny i sparingu z Sandecją - mleko i tak się rozlało, a niszczenie atmosfery wokół drużyny nikomu nie służy.
Dziękujemy, Radomirze.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rabarbar_1 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja z kolei mam nadzieje, że
> > na miejsce Radka nie przyjdzie żaden
> skur.wy.syn
> > jątrzący
>
> Nie musi przychodzić bo cały czas jest na
> miejscu.
DOKŁADNIE !!! IM SZYBCIEJ TO WSZYSCY ZROZUMIEJĄ,TYM LEPIEJ !!!
knur Napisał:
> raf znów zadaje pytania przybierając maskę prostaczka (odwołanie do Woltera, jakby ktoś
> odebrał to za obelgę). nie pierwszy to raz, a ja byłbym ciekaw, jak tam poszukiwania odpowiedzi na
> poprzednie pytania. dostałeś ode mnie kilka wskazówek - udało się coś ustalić?
> zreferujesz nam tutaj efekty "śledztwa"?
>
Nie przybieram żadnych masek
Formułuję natomiast proste pytania w nadzei że inni uzytkownicy forum tez zadadzą sobie trud aby na nie odpowiedzieć
[b]Przecież wiadomo że nie ma żadnej gloryfikacji JT na TP[/b]
to jest do tego stopnia oczywiste że aż banalne
Dlatego zadaje banalnie proste pytanie
aby ustalić czy osoba postawiona wobec tego pytania wymaga pomocy czy wrecz przeciwnie...
Tak banalnie formułowane pytanie daje szansę
Z jednej strony na to że ockną się zaczadzeni a z drugiej że kłamcy zostaną zdemaskowani
> co do gloryfikowania Tabisza, to nawet jeśli się go nie gloryfikuje, to SMalec, Kmita czy Mateczny
> nie rozumieją (albo udają, że nie rozumieją), że waląc w RmSzara osłabiali jego pozycję,
> automatycznie umacniając Tabisza. takich ludzi nazywa sie szkodnikami lub pożytecznymi idiotami.
No i to clue!
To co uprawiasz w powyższym akapicie to zaiste dialektyka i to marksistowska w duchu
Apeluję nie rób chlewu na forum
Co do sprawy zasadniczej (przynajmniej dla tego wątku na forum)
Wygląda na to że Rada Nadzorza skutecznie nakłoniła Radomira do odejścia
Pytanie za 100 punktów
Czy kibice (te mityczne 80% popierajacych) udzieliło mu skutecznego poparcia?
Czy zrobiono wszystkow w kontaktach z MKSem?
Nie wyobrażam sobie takich decyzji zarządu (a wiec de facto JF) w oderwaniu od stanowiska kibiców
uwaga: to forum to tylko jedna z form emanacji zdania kibiców
PS.
Jest jeszcze kwestia zreferowania wyników śledztwa...
W oparciu o wskazówki jakich mi udzieliłeś nie udało mi się odnaleźć koryta drogi knurze
Docencie- nie jestem już pracownikiem klubu. Funkcje pełnię społecznie. Można być społecznie pełnomocnikiem.
Raf_jedynka- po raz kolejny wysuwasz fałszywe wnioski. Rada Nadzorcza do niczego mnie nie nakłaniała. Rada Nadzorcza może sama z siebie odwołać członka zarządu, ale tego nie uczyniła. Ja sam złożyłem rezygnację.
Dziękuję i przepraszam.
Za to, że nie odradzałem.
Jednym słowem - nadchodzi zgnilizna ? Ja wiem, historia czy tego chcemy czy też nie, lubi się (franca) powtarzać :(
rmszar Napisał(a):
> Docencie- nie jestem już pracownikiem klubu.
może napiszesz coś o powodach swej decyzji, sporo tutaj gdybań i domysłów czy wręcz konfabulacji
Dziękuję.
Natomiast trzeba schłodzić głowy.
Jezeli ktoś uważ,a że RSz został zwolniony, bo paru (....) mu ciupało na forum, to chyba powinien odwiedzić lekarza. Problemem nie są Smalcownicy (którzy fakt, nie pomogli) problemem jest Janusz Filipak CAR CRACOVII i jego polityka uprawiana przez JT. Sytuacja jest o tyle trudna w chwili obecnej, ze facet nie jest jakimś tam przypadkowym sponsorem naszego klubu, tylko postacią posiadającą kontrolny pakiet akcj - pakiet decydujący, kto, co i kiedy. Z odejściem RSz odeszła nadzieja ne pewną próbe stworzenia zdrowych struktur w klubie oraz nadzieja na tzw WIZJĘ (dowolnie jaką ) walki o sportowe sukcesy. Wróciliśmy do punktu wyjścia. Odwołanie Pasiecznego, to też wyraźny sygnał. Oczekuję od CARA konkretnego wskazania, w którym kierunku klub będzie podążał. Kto zamiast RSz ? Jeżeli się skupimy na wzajemnych przepychankach na forum, jeżeli głównym sprawcą odejscia RSz uznamy Matecznego, Smalca, Kmitę,Tabisza i cholera wie jeszzce którego pionka, to nic nie ugramy. Cracovia choruje na korporacyjny wirus, gdzie nie ma miejsca na sentymenty - liczy się dany moment w klubie. Tylko co można zrobić ? JF mając pakiet właściciela, może spuścić decyzjami ze Szwajcarii Cracovie do III ligii i nikt mu nie podskoczy. Jest wystarczająco silny, by utrzymywać znienawidzonego Tabisza a nie pomóc lubianemu przez trybuny RSz.
Na każdego kozaka znajdzie się większy kozak ( to odnośnie J.F.) a wiele do tego nie trzeba. Trzeba natomiast na chłodno zastanowić się nad konsekwencjami - wiadomo co jest dla nas najważniejsze.
Radomirowi za wkład pracy dla Cracovii wypada podziękować w niedzielę a nie tu w przepychankach...
szkoda....mysle ze projekt AMC jest zagrozony ( i to bardzo)
,,pozdrowienia'' dla anioła...
Kuwa ,a mialo byc normalnie:(
Juz wydawalo sie ,ze wszystko idzie w dobrym kierunku i Radek jeszcze sie wykaze. Teraz co ? Wracamy do normy .Zla decyzja Profesorze
Na profesora nie wystarczy mieć czapki z pyty boa i tytułu naukowego.
Fake i inni ktorzy beda sie dopominac od Radka
jakiegos wytlumaczenia decyzji o dymisji - prosze nie zapominajcie ,ze Radomira obowiazuje pewna klauzula....Tajemnica.
Żarko Napisał(a):
> ,,pozdrowienia'' dla anioła...
ja tez
Anioł miał interes w odsunięciu Radomira?
Znowu do Cracovii wraca stare.
Radomir ,
dziękuje za wszystko co zrobiłeś na rzecz Cracovii.
izbik Napisał(a):
> Fake i inni ktorzy beda sie dopominac od Radka
> jakiegos wytlumaczenia decyzji o dymisji - prosze
> nie zapominajcie ,ze Radomira obowiazuje pewna
> klauzula....Tajemnica.
ja się nie dopomina, ja po prostu pytam co jest grane, sami widzicie, że tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi, ktoś wyżej napisał, że knowania tego czy owego nie są w stanie wpłynąć na politykę personalną właściciela, ja się z tym zgadzam, bo kimże jest pan Malec dla milionera? wszyscy popełniacie gruby błąd szukając ukrytych motywacji, zamiast spytać samego zainteresowanego
co do klauzul, to bądźmy poważni, to nie rezygnacja z papiestwa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)