SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hehe pewnie Diego nawet nie raczył przeczytać
> tego co wkleił :D ale kompromitacja :D
Raczył przeczytać. Porównaj sobie to mędrcze z artykułem z DP, który zacytowałeś. Tylko nie poplam kołderki czelsi z wrażenia.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Swoją drogą intrygujący jest fakt, że Pawłowski w ani jednym punkcie nie wspomniał o Szarańcu.
no porównałem i co mi wyszło? prawie całkowita zgodność. z tym, że przy wielu rzeczach odpowiadali jeszcze inni a nie tylko Pawłowski.. w gronie innych nie ma Radomira. wydźwiek art z DP? Dzieje sie dobrzey gdy robią inni a nie Radomir. Czy zostal odsunięty od tych rzeczy czy sam się odsunął przez zatrudnienie Pawłowskiego (Radomir może zatrudniać?) nie ma dla mnie znaczenia. ciesze sie ze dzieje sie dobrze. Wydźwiek z głównej? Taki sam. wiec?
Santo po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Na szczęście jest tu wiele osób, które wytłumaczą Ci o co chodzi w tych dwóch tekstach.
poprosze
Przeczytaj post knura w wątku o Tabiszu. Tam masz odpowiedź :)
Ostatni akapit powinien rozwiać Twoje wszystkie wątpliwości.
Obiektywnie i rzeczowo. No i z BARDZO dużą dozą humoru :) :) :)
Cytuję:
knur [ Odpowiedz prywatną wiadomością ] [ignoruj wpisy]
Re: VicePrezes Tabisz - działalność w Cracovii, "ma odejść" , "ma zostać", praca w PZPN etc...
03 lut 2013 - 15:40:43 Zarejestrowany: 7 l. temu
wszystko ładnie - tylko co spowodowało odmianę? bo Tabisz jest u nas od lat - i były to lata stracone. (z wyjątkiem stadionu).
ot, po tekście Kmity postanowiono dopieścić każdego, od samej góry, do dołu. sprawne, korporacyjne zagranie, a może i rozbrojenie bomby.
a czemu nic o Szarańcu? bo tak wynika z logiki korpo, na nowo zaszczepianej przy Wielickiej. sapienti sat.
a jaki interes miał Pawłowski by nie dopieścić Radomira? też Kmita mu to pisał? Twój limit na pisanie bzdur się dla mnie skończył. musze Cie pożegnać. niech inni Cie czytają
Są osoby na tym forum które nie widzą pewnych rzeczy bo po prostu nie chcą ich widzieć i tyle i nie zobaczą!
Sprostowanie na oficjalnej do artykułu Kmity nie dość że nie rozwiewa wątpliwości co do zakresu pracy Radomira w tym zakresie to ewidentnie rozwiewa jakiekolwiek wątpliwości. Wszystko się działo bez udziału Radomira. Wystarczyło żeby Pawłowski napisał że Radomir wspierał prowadzone pomysły lub był autorem jakiegoś pomysłu a tu nic cisza nie ma team work.
Przecież przed publikacją tego teksu Pawłowski musiał go konsultować z zarządem przecież strona oficjalna to nie miejsce na osobiste wypowiedzi jednego z dyrektorów bo akuratnie poczuł taką potrzebę, więc zakładam że zarówno Tabisz jak i Szaraniec musieli to czytać. Więc musieli się z tym zgodzić.
Z tego wypunktowania Pana Pawłowskiego przeraża jednak inny fakt, taki że Tabisz nie ma w klubie alternatywy WIELKA SZKODA!!!
Jutro okaże się czy ten tekst był z kimkolwiek konsultowany :D
Nie był. Przynajmniej ze mną. Naprawdę, dośc mam już tych kłamstw i plotek.
To nie ładnie z jego strony.
Smutne Kto naszą Cracovia zarządzi.
allthebest Napisał(a):
> Są osoby na tym forum które nie widzą pewnych
> rzeczy bo po prostu nie chcą ich widzieć i tyle
> i nie zobaczą!
> Sprostowanie na oficjalnej do artykułu Kmity nie
> dość że nie rozwiewa wątpliwości co do
> zakresu pracy Radomira w tym zakresie to
> ewidentnie rozwiewa jakiekolwiek wątpliwości.
> Wszystko się działo bez udziału Radomira.
> Wystarczyło żeby Pawłowski napisał że Radomir
> wspierał prowadzone pomysły lub był autorem
> jakiegoś pomysłu a tu nic cisza nie ma team
> work.
> Przecież przed publikacją tego teksu Pawłowski
> musiał go konsultować z zarządem przecież
> strona oficjalna to nie miejsce na osobiste
> wypowiedzi jednego z dyrektorów bo akuratnie
> poczuł taką potrzebę, więc zakładam że
> zarówno Tabisz jak i Szaraniec musieli to
> czytać. Więc musieli się z tym zgodzić.
>
> Z tego wypunktowania Pana Pawłowskiego przeraża
> jednak inny fakt, taki że Tabisz nie ma w klubie
> alternatywy WIELKA SZKODA!!!
zgodze sie w 100% Szaraniec jest odsuwany bo sie nie spisal i tyle. Zajał sie Akademią, ok chwala mu za to. Dla mnie osobiscie jest to mało. Co do artykulu Kmity napisał o Pawłowskim, a nie o zespole Pawłowskiego . Zabrzmi to dziwnie, ale Tabisz odpieprza kawał dobrej roboty w klubie i smiało moge powiedziec, robi to tez za Szaranca.
PS Panie Prezesie troche zenujaco to wyglada tłumaczenie się na forum, toc to nieprofesjonalne. Niech Pan napisze jakies sprostowanie na stronie, gazecie whatever
Co bystrzejsze jednostki nawet nie będąc w temacie są w stanie zauważyć od kiedy zaczęło iść ku lepszemu w Cracovii, oraz od kiedy na linii kibice-mks nie ma zgrzytów... nie zmienią tego nawet kulawe zagrywki pieniaczy powyżej i tych pokrzywdzonych zasypaniem koryta (celowo nie napisałem, odsunięciem od koryta, bo to by oznaczało, że kto inny doń się dorwał).
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
DSS Napisał(a):
> Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Dokładnie. To chyba miał na myśli Pawłowski.
Wstyd co się w tej naszej Cracovii porobiło. I to zarówno w środku jak i przede wszystkim wokół.
Rzygać się już chce tymi wszystkimi wojenkami, kombinowaniem...tą zawiścią i innym syfem.
Nie wierzę, że taki poziom zacietrzewienia panuje wśród ludzi mieniących się kibicami Cracovii.
Z mojej strony, żeby nie było wątpliwości: Radomir Szaraniec 100% poparcia.
Więcej w tym temacie nic nie napiszę, bo to jak walić głową w mur pustaków...
rmszar, no to nieładne zagranie ( ta wypowiedź powinna być konsultowana z Tobą).
Szkoda.
@fenix
Korporacja się, za przeproszeniem, nie p.i.e.r.d.o.l.i w tańcu.
Zapłaciłeś stary już wszystkie raty i wysiadłeś na końcowej stacji
Zostałeś człowiekowrakiem - znak, że byłeś w Korporacji
Biją się Wielkie Nieba i jest dużo czerwonych kartek w tym meczu
Choć i tak tu nikt nie wyjdzie na swoje
I tak niczyje nie będzie na wierzchu
Grabaż
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)