jeżeli komuś się wydaje, że jeśli Szaraniec nie ustosunkuje się do tekstu Kmity to znaczy, że coś jest na rzeczy, to ja nie mam pytań, tylko kwalifikuję delikwenta do kategorii "osiołki" (delikatnie rzecz ujmując).
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Nie wiem czy to zasługa viceprezesa ale gratulacje za świetny plakat (Trening Noworoczny)
Mam info telefoniczne, ze to jest akurat projekt Jakuba..
;)
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jeżeli komuś się wydaje, że jeśli Szaraniec
> nie ustosunkuje się do tekstu Kmity to znaczy,
> że coś jest na rzeczy, to ja nie mam pytań,
> tylko kwalifikuję delikwenta do kategorii
> "osiołki" (delikatnie rzecz ujmując).
wielu ludzi tak myśli zapewne czy się to Tobie podoba czy nie bez względu ile postów naskrobiesz - zwlaszcza za moge zaryzykowac stwierdzenie zdecydowana wiekszosc kibiców nie czyta forum. maja tylko artykuł bez odpowiedzi klubu, prezesa czy nawet rzecznika. uznali to za fakt.
Edytuję, więcej nie dam się sprowokować do wchodzenia w dyskusję z trollem...
Santo, weź Ty mi powiedz, ilu z Twoich znajomych (mówię o kibicach) kupuje Dziennik Polski?
kazdy inny kibic oprocz Ciebie i Knura to motłoch ?:) nie no postarałbys sie i wymienił z '300' albo nawet pięciuset. reszta to motłoch i chuj z nimi wazne ze my wiemy najlepiej
Chyba sie trochę Aston zagalopowałeś...
żyj dalej w swoim świecie
Ed: do Santo
Ed 2: @alocha - bynajmniej, jak masz jakieś wątpliwości, zapraszam na priv
a ja napisze - Szczesliwego Nowego Roku ! Duzo sukcesow w zyciu osobistym i w pracy - zwlaszcza tych z Cracovia . :)
Ja również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i powodzenia, Wiceprezesie ! :)
A nasz hokej niech będzie Twoim oczkiem w głowie na najbliższe lata !
ddarek Napisał(a):
> Santo, weź Ty mi powiedz, ilu z Twoich znajomych
> (mówię o kibicach) kupuje Dziennik Polski?
Starsze pokolenie kibicow na pewno kupuje, chociaz czy to ma znaczenia dla Ciebie i tak to motłoch czy debil whatever
Wiem ze jestescie najlepiej zorientowani, wszystko wiedzacy.
Knur lubie miec sprawy czarno na białym. Zresztą tak działa porządna firma. Ustosunkowanie się do zarzutów może tylko pomoc.Jeżeli Szaraniec milczy wiem, że Cracovia firmą solidna w tym aspekcie nie jest. Twoje kwalifikowanie ludzi po przez pojedynczy post świadczy tylko i wyłacznie o braku wychowania. Shame on u. Szczesliwego
Zapraszam pana prezesa ds kontaktów z kibicami do kolejki po darmowy bilet na trening noworoczny, dzisiaj też pan wwieziesz szmatę z pierdyliardem procent poparcia dla samego siebie? Przyjechałem o 11:15 i kolejka ruszyła się o 5 metrów. Nikt na korytarzu nie rozmawiał o tym i nie było szansy podsłuchać jakichś lepszych pomysłów?
bart1906 Napisał(a):
> Zapraszam pana prezesa ds kontaktów z kibicami do
> kolejki po darmowy bilet na trening noworoczny,
> dzsiaj też pan wwieziesz szmate z pierdyliardem
> procent poparcia dla samego siebie? przyjechałem
> o 11:15 i kolejka ruszyła się o 5 metrów. Nikt
> na korytarzu nie rozmawiał o tym i nie było
> szansy podsłuchać jakiś lepszych pomysłów?
widzę, że uraz do Szarańca do chyba jakaś rodowa obsesja braci K. pozostaje mieć nadzieję, że młodszy nie sadzi takich byków ortograficznych. jeżeli sprawa wejścia na TN znów jest spartolona, to zjebka się należy, ale nie w języku prostackiej Kmito-Metecznej propagandy.
milsari - lubisz mieć sprawy czarno na białym i masz, wystarczy chwilkę się zastanowić. widzisz, że artykuł MK jest jednostronny i nieobiektywny, a jeśli choć trochę śledzisz sprawy w klubie, to widzisz skalę manipulacji (przykład pierwszy z brzegu - zjebka za Gawędzkiego i ani słowa o Guziku).
śmiem twierdzic, że myśląca osoba nawet spoza środowiska powinna wyczuć fałsz tego tekstu, właśnie przez jego skrajną jednostronność.
Bart1906 nie kłam bezczelnie, Radomir nie miał nic wspólnego z wywieszeniem transparentu.
Niestety łżesz jak pies albo jak Twój brat do spółki z Smalcem.
milsari2 Napisał(a):
> Starsze pokolenie kibicow na pewno kupuje, chociaz czy to ma znaczenia dla Ciebie i tak to motłoch czy debil whatever
Na pewno nie ma dla mnie znaczenia to co mówisz na mój temat, z tej racji, że mnie nie znasz.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku -szkoda tylko że znowu potrafimy spiepszyć tak piękną tradycję jak Trening Noworoczny .
Nie wiem kto za to odpowiada ale o tym że będzie problem z wejściem kilku tysięcy osób na trening wg.zasad podanych przez Klub było wiadomo wcześniej i trzeba było znaleźć odpowiednie rozwiązanie tak aby nie było nieprzyjemnych sytuacji ,wyzwisk i odchodzenia od kas oburzonych kibiców.
Ja wiem że są przepisy ,ustawy itd. że nie wrócą czasy kiedy można było napic sie piwa ,wódki czy szampana na Treningu ale ktoś odpowiadający za organizacje powinien pójść po rozum do głowy bo inaczej ta tradycja upadnie widząc rozgoryczenie ludzi.
I nie chodzi bynajmniej o mnie bo mam karnet ale juz jadąc na stadion widziałem co sie dzieje pod POK-ami.
A swoją drogą zauwazyłem że wystarczyło kiwnięcie palcem Prezesa i ludzie zostali wpuszczeni szkoda ze już po fakcie!
starsze pokolenie czyta gazete i nie wie co sie dzieje w klubie bo nie jest kumplem prezesa nie siedzi na Wielickiej ani nawet nie czyta forum. koledzy dziadka mi mówią ale mamy vc prezesa i cóż nawet jak tłumacze skoro 'w gazecie napisali'. ale można ich podciągnąć pod motłoch a kto ma wiedzieć ten wie.
fakty są oczywiste - nikt nie odpowiedział. w normalnym klubie jest rzecznik i bzdury wypisywane w gazetach na następny dzień prostuje. a nawet jak nie ma jak wyprostować to nawija makaron na uszy by wydźwięk był inny
p.s jak sie ciesze ze sie jednak nie zebrałem na TN... niepotrzebnie się zamartwiałem
Panie vice prezesie z tegorocznego treningu Noworocznego trzeba wyciągnąć konstuktywne wnioski by za rok było lepiej .
Takiego budelu jak był teraz przy wejściach jeszcze na Cracovii nie było .
Wystarczyło jedno słowo Profesora Filipiaka i dało się ?.
Musisz Radek sobie zdawać sprawę że takie dziadostwo i amatorstwo jak przed treningiem Noworocznym ,odejście miniumum 500 osób z kwitkiem to woda na młym do rzucania pomyj przez kmitę i osobników z nim związanych na ciebie .
Masz moje pełne poparcie ,ale oczekuje że będziesz działał tak by coś tak oczywistego jak wejścia na mecze były szybkie i bezbolesne .Wczoraj tylko część kołowrotków była otwarta i często dochodziło do przepychanek .
potter 100% poparcia
może tu rzeczywiście trzeba grzecznie i dużymi literami, tak pedagogicznie bardziej, może więcej dotrze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)