Przecież to znowu ta szmata Opryszek, wyciąga i eksponuje takie cytaty żeby szkodzić Cracovii!...
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Przecież ten artykuł powstał w wyobraźni Oprycha, a zdradził się tymi słowami:
[i]Te mocne słowa najbardziej dotyczą wiceprezesa Radomira Szarańca, odpowiedzialnego w klubie za pion sportowy. Miał zatrudnić dyrektora sportowego, stworzyć siatkę skautów[/i]
Generał już w kwietniu postawił szlaban na jakiekolwiek nowe etaty w klubie, a tym bardziej DS-a. Skauci? Śmiech na sali, nigdy nie było takiego tematu. Wiedzą o tym już nawet dzieci w przedszkolu, tylko nie ten dziennikarzyna.
Ale dlaczego szmaty tak napierają? Komu to jest narękę? Czy "ktoś" zrobi z tym w końcu porządek?
Aston - masz całkowita rację. Wrzuciłem link, bo najpierw zobaczyłem art. Opryszka, a dopiero potem wywiad na ofi.
"- Jestem rozczarowany, że prezesi mało działają w zakresie budowy akademii piłkarskiej. Mamy Szkołę Mistrzostwa Sportowego w swoich strukturach, jesteśmy założycielem i organem nadrzędnym tej szkoły. Powinniśmy lepiej to wykorzystywać, a tak się nie dzieje - dodaje Filipiak"
Nie wiem czy śmiać się czy płakać? Ile już o tym było mowy, ile razy profesore wypinał się na młodzież? Z czym w ogóle do ludzi: dwoma boiskami dla pierwszej drużyny, rezerw, juniorów, trampkarzy, młodzików, żaków...
Szaraniec niestety wdepnął na minę, na którą był narażony od początku. Teraz nawet profesore może powiedzieć kibicom: to nie moja wina, to wasz człowiek.
passover Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teraz nawet profesore
> może powiedzieć kibicom: to nie moja wina, to
> wasz człowiek.
i dlatego cały czas trzeba przypominać, że za całokształt w każdej spółce odpowiedzialny jest prezes, i MKS nie jest tu wyjątkiem. dopóki Filipiak trzyma się stołka, to musi brac na klatę główny ogień krytyki. Nie Szaraniec (który władzy ma 10 razy mniej niż sfer, za które jest odpowiedzialny), i nie zderzak Tabisz, tylko sam boss. nie interesuje mnie, że generał ma kupę roboty w Comarchu - skoro jest prezesem MKS, to jest za spółke w pełni odpowiedzialny.
Aston1906 Napisał(a):
> Przecież ten artykuł powstał w wyobraźni
> Oprycha, a zdradził się tymi słowami:
>
> Te mocne słowa najbardziej dotyczą wiceprezesa
> Radomira Szarańca, odpowiedzialnego w klubie za
> pion sportowy. Miał zatrudnić dyrektora
> sportowego, stworzyć siatkę skautów
>
> Generał już w kwietniu postawił szlaban na
> jakiekolwiek nowe etaty w klubie, a tym bardziej
> DS-a. Skauci? Śmiech na sali, nigdy nie było
> takiego tematu. Wiedzą o tym już nawet dzieci w
> przedszkolu, tylko nie ten dziennikarzyna.
Mam taka nadzieje Astonie , ze wymyslil . W tedy mozna to zrozumiec jako kolejny atak na Radka.
Inaczej jak pisalem wczesniej - no moze jeszcze przyszlo mi do glowy ,ze General ma rozdwojenie jazni.
Następne złote cytaty Filipiaka. Po 2 zdaniach można puścić pawia. PREZES narzeka w prasie, że źle się dzieje w jego spółce.
Nieprawda . Żaden Filipiak
Narzeka wiele razy skompromitowany na Cracovii SZOP z gazety wyborczej
kilen Napisał(a):
> Nieprawda . Żaden Filipiak
> Narzeka wiele razy skompromitowany na Cracovii
> SZOP z gazety wyborczej
A to rozumiem podstawiona marioneta? :
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/janusz_filipiak_schemat_premiowy_konstruowany_pod_awans
"W kolejce czekają następni. Ja jestem rozczarowany, że prezesi mało działają w zakresie budowy akademii piłkarskiej. Mamy Szkołę Mistrzostwa Sportowego w swoich strukturach, jesteśmy założycielem i organem nadrzędnym tej szkoły. Powinniśmy lepiej to wykorzystywać, a tak się nie dzieje."
"Musimy się przyznać, że na wiosnę nie zdołaliśmy wykształcić systemu pozyskiwania zawodników i odbywało się to na zasadzie odbierania telefonów od menadżerów i takiej, że ktoś przyszedł i coś powiedział. Bardzo nad tym boleję, bo to jest problem Cracovii i to będziemy musieli zmienić. "
Nie mam słów do Pana Prezesa...
rex - ale jest jakaś nieprawda w tej wypowiedzi?... dokładnie tak jest że "nie zdołaliśmy wykształcić systemu pozyskiwania zawodników"... jedyne o co można się przyczepić to próba zwalania winy za te sprawy na Radka... niemniej jednak Filipiak tego nie powiedział...
ja rozumiem pretensje do prezesa, i sam również mam troche uwag, ale nie szukajmy dziur na siłę...
Ludzie, jaki Opryszek??? to słowa procesora. Zaraz się okaże że o narzekania na organizacje pracy w klubie nakręca... Adam Michnik
Dziwne słowa odnośnie akademii.Przecież sam Profesor nie jest zainteresowany szkoleniem młodzieży a nagle zwala winę na prezesów czytaj R.Szarańca,że źle działa.Obłuda...
Słowa słowami - przeczytaj wywiad na oficjalnej, a potem kompilację Opryszka. Widzisz różnicę?
Czytałem już dawno temu. Trzeba być idiotą żeby tego nie skojarzyć. Sami to robicie od kilkunastu postow prawda?
Bucky Nome Napisał(a):
> Słowa słowami - przeczytaj wywiad na oficjalnej,
> a potem kompilację Opryszka. Widzisz różnicę?
z Cracovia.pl:
W kolejce czekają następni. [b]Ja jestem rozczarowany, że prezesi mało działają w zakresie budowy akademii piłkarskiej.[/b] Mamy Szkołę Mistrzostwa Sportowego w swoich strukturach, jesteśmy założycielem i organem nadrzędnym tej szkoły. Powinniśmy lepiej to wykorzystywać, a tak się nie dzieje.
Wytniesz ten fragment i możesz już zrobić spooory artykuł o tym jak wiceprezes nie zajmuje się młodzieżą, wszystko leży i że to jego wina. Komuna w mediach się nie skończyła.
Słuchajcie panowie, nawet tu będziemy pomstowac na Gazetę Wyborczą ? Adam Michnik jest winny rozterki procesora czy może krasnoludki? Inna sprawa czy się z tym zgadzamy czy nie ale święte prawo Filipiaka powiedzieć szczerze co myśli. Prawda?
o Opryszku tu: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1824514,1993978
o Generale może np. tu: http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1943184,page=38
A ile razy profesor odwiedził szkołę mistrzostwa? Kiedy mielismy system pozyskiwania zawodników?- nie pamietam, nie licząć przeglądania przez profesora cv.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)