Radek jak oglądasz mecze to widzisz NAPASTNIK POTRZEBNY NA WCZORAJ.Bijemy głową w mur i tak to będzie wyglądać .Trzeba liczyć się z tym że 90% przyjedzie do nas nie grac w piłkę a przeszkadzać i liczyć na kontrę.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Napastnik. Potrzebny od wczoraj. Radek. Kup kogoś do kroćset
jak od wczoraj, to tylko Drumlak. on sie zgodzi antydatowac umowe.
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Napastnik. Potrzebny od wczoraj. Radek. Kup kogoś
> do kroćset
chciałeś być zabawny jak zawsze? szkoda że do śmiechu nie było Ci na przesłuchaniu (patrz PitBull) :), ja jakoś nie widzę nić śmiesznego w tym co napisał Potter, więc daruj sobie z łaski swojej debilne docinki
Kibice gości się żalą ( zapewne słusznie) ze wejście na stadion trwało długo ,ostatni weszli koło 80 minuty, a było ich tylko 660 osób!
Niektórzy nasi kibice stali po bilety około godziny!
Zróbcie coś z tym i obniżcie te nikomu niepotrzebne płoty, bo mnie krew zalewa że mi zasłaniają 30% boiska.
Nowoczesny stadion KJM.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kibice gości się żalą ( zapewne słusznie) ze
> wejście na stadion trwało długo ,ostatni weszli
> koło 80 minuty, a było ich tylko 660 osób!
> Niektórzy nasi kibice stali po bilety około
> godziny!
> Zróbcie coś z tym i obniżcie te nikomu
> niepotrzebne płoty, bo mnie krew zalewa że mi
> zasłaniają 30% boiska.
> Nowoczesny stadion KJM.
Z forum gumiorów- Muszę przyznać, że fajnie oglądało się ten mecz z trybun... Co do wejścia na stadion to też trochę winny było po naszej stronie Stomil mógł zebrać kasę na bilety już w drodze w autokarach(mieli sporo czasu:) ) Z drugiej strony My byliśmy pod stadionem sporo przed czasem i dosyć sprawnie zebraliśmy kasę, więc mogli wydać bilety dla Nas i wpuścić nas pierwszych od razu Na Stomil poczekalibyśmy na sektorze
Musimy pogodzić się z tym że to już nie lata 90 i wejście na stadion na hura:) pozostanie tylko w niższych ligach Im nowocześniejsze stadiony tym więcej elektroniki, zabezpieczeń i innych takich bzdur:D
> Radek jak oglądasz mecze to widzisz NAPASTNIK
> POTRZEBNY NA WCZORAJ.Bijemy głową w mur i tak to
> będzie wyglądać .Trzeba liczyć się z tym że
> 90% przyjedzie do nas nie grac w piłkę a
> przeszkadzać i liczyć na kontrę.
Napewno coś kupi jak poszedł na urlop.
Pewnie mu sie nalezal - sa" inni" jeszcze w klubie by podjac decyzje z Generalem w sprawie transferu (zwlaszcza monitorowanego)
Alex, czyżbyś gwizdnął mu przed urlopem telefon? Chyba że teraz transfery robi się tylko osobiście w klubie. Ty się na tym znasz, to powiedz.
Ponieważ wątek ten ma zbyt roszczeniowy i konfliktowy charakter, pora to zmienić.
Chciałem pogratulować i podziękować Wiceprezesowi za wdrożenie, z powodzeniem, systemu sprzedaży internetowej biletów. Brawo!
Alex - nie dość, że się kompromitujesz (jak sprawa ostatniego transferu), to jeszcze łamiesz warunki zwolnienia warunkowego. jak już banujemy, to z rozmachem, więc się załapałeś.
http://m.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,117195,12388457,Wiceprezes_Cracovii_blisko_zwolnienia__Kibice_na_to___.html
naprawdę gdyby pracował źle - byłbym pierwszy do krytykowania
gdyby naprawdę był kimś w Cracovii niepotrzebnym - zgodziłbym się
a w związku że nie lubię - zwłaszcza na tym forum- tzw świętych krów o których nie można dyskutować - przekornie byłbym w kontrze
ale patrząc na to wszystko z dystansu naprawdę nie wiem o co.chodzi tym, którzy pod R Sz kopią dołki. Jego praca jak dla mnie układa się.powoli w bardzo przekonujący kształt. I myślę że będzie coraz lepiej, zwłaszcza że idzie to w parze z dobrymi wynikami zespołu
pzdrw
No jak to o co chodzi tym co kopią dołki?
O prywatne sprawy, sympatie, antypatie i takie tam...
Jest masa rzeczy do zrobienia, i dajmy Radkowi czas- tyle!
Jak dla mnie ogromnym plusem jest to, że to nie jakiś betonowy działacz, tylko osoba, do której mają dostęp kibice.
Jeden mój kolega zauważył też celnie, że jeśli Radkowi się nie uda, to raczej kibice od Filipiaka kolejnej szansy nie dostana. Wiec ja nie wiem jak komuś może zależeć na tym, żeby mu się nie udało...
Podłość ludzka nie zna granic...ale to już taki nasz polski symbol niestety.
Niestety część środowiska kibiców Cracovii ( np. Alex Mateczny, Stasek z TP itd. )to potworne polskie bagienko, które kieruje się swoją prywatą i niczym więcej.
w każdej społeczności znajdą się ludzie którym nic nie pasi cieszy jedynie fakt że mało maja do powiedzenia ;D
No właśnie, żal.pl
czy ktoś może w prostych żołnierskich słowach wytłumaczyć o co chodzi? skąd plotki o zwolnieniu RSZ?
Rozkminiałem wczoraj z Bratem o co może chodzić, myśleliśmy, że może chodzi o koniec kadencji itp. bo przecież byle pretekst pt. niedziałająca transmisja już się zużył.
Swoją drogą pretekst sam w sobie był żałosny jak na osobę Profesora - tak, tak - był drugi serwer i z niego transmisja chulała bez problemu.
Co prawda nie ten wątek ale chyba jest inna osoba, która ma na tyłku rzep i nijak nie chce się od stołka odczepić mimo iż nie jest pożądana...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)