Redcclise Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A srać na to weszło, niech sobie piszą co
> chcą, j.bać ich.
> Nie wiem czy to napisał Radomir czy nie, ale
> jeśli tak to o prawdę bym się nie rzucał ;)
> A jeśli fake, albo coś podobnego to w ogóle nie
> ma tematu :)
>
> W tej chwili mamy ważniejsze sprAWy niż weszło.
Dobrze powiedziane :D
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
ronnie79 Napisał(a):
> Redcclise Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A srać na to weszło, niech sobie piszą co
> > chcą, j.bać ich.
> > Nie wiem czy to napisał Radomir czy nie, ale
> > jeśli tak to o prawdę bym się nie rzucał ;)
> > A jeśli fake, albo coś podobnego to w ogóle
> nie
> > ma tematu :)
> >
> > W tej chwili mamy ważniejsze sprAWy niż
> weszło.
>
>
> Dobrze powiedziane :D
Generalnie tak, ale zamiast pajacować na facebooku mógłby wziąść się do jakiejś pracy...
Ok,ale jeżeli już to pisał,to było grubo po 22.00.Rozumiem,że nawet wtedy Radomir ma siedzieć najlepiej przy Wielickiej i pracować...Bez przesady...
iskra Napisał(a):
> Generalnie tak, ale zamiast pajacować na
> facebooku mógłby wziąść się do jakiejś
> pracy...
po 22 nie jest w pracy. A 1 maja jest dniem wolnym od pracy. To jest jego prywatny profil, może sobie na nim nAWet erotyczne filmiki umieszczać. I nie z tego ma być oceniany.
Koniec tematu, wice prezes nie potrzebuje rzecznika, tylko wkurza mnie jak komuś brakuje rozsądnego myślenia i zajmuje się naprAWdę gównianymi sprAWami.
Zamiast tego, pędzel i puszka do ręki i malować i jeszcze raz malować. A wizerunkiem się nie martwcie.
gimli Napisał(a):
> Zalinkowany gdzieś wcześniej artykuł ciągle
> wisi na głównej stronie weszło.com. Nie
> łudźmy się, że niezbyt przychylne nam media
> tego nie wykorzystają. To tylko kwestia czasu.
> Obstawiam, że stanie się to szybciej niż
> później.
W papierowej wyborczej już jest.
to nie dziwnem w tej "gazecie" praca dziennikarska polega na sledzeniu neta.
a swoja droga, to ladnie tak donosic? :)
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,12081509,Kiedy_wladze_klubu_mowia_jezykiem_kiboli.html
Opryszek to się chyba ze trzy razy spuścił podczas pisania.
Szmaciarze szukają wszystkiego...
Sukinsyny złośliwe...
.
Prawdę by wtedy profesor pisał.
a my swoje wisła starą kurwą jest! brawo WICEPREZESIE !!
Wg mnie wpis Radomira bardzo niefortunny. Człowiek na jego stanowisku winien ważyć swoje słowa, jakkolwiek wypowiadał się prywatnie, to prasa wykorzysta to teraz do ataku na osobę publiczną, bo reprezentującą Klub. Wiadomo nie od dzisiaj, że media są do nas nastawione nieprzychylnie, więc nie jest dziwne, że pierwsza 'Wyborcza" podchwyciła temat a za nią pójdą inne. Oczywiście, patrząc na to wszystko co się dzieje wokół futbolu w Polsce, sprawa jest banalna ale pozycja Radomira została osłabiona i wizerunek Cracovii też. O to przecież mediom chodzi, im więcej negatywnych zjawisk w Cracovii tym lepiej, a tu się sam V-ce Prezes nawinął, lepiej nie trzeba.
To ja myślałem, że Radomir prowadzi politykę Filipiaka, czyli szum medialny. Nie ważne co o Tobie mówią byle by mówili...
Przestańcie płakać. Robimy dalej swoje.
Bez sensu. Przecież wyraźnie jest napisane, że te wpisy były udostępnione tylko dla znajomych. Zresztą to wpisy z maja, a mamy lipiec. Publikując takie artykuły wyborcza sama się kompromituje, wcześniej skompromitowało się weszło. Jeśli ktoś tutaj nawołuje do nienawiści i podgrzewa atmosferę to właśnie te media publikując coś o czym ludzie nie wiedzieli bo było zamieszczone na prywatnym profilu. Ciekawe czy gdyby Radomir rozmawiał z kolegą w ten sposób jak napisał na facebooku i przez przypadek usłyszałby to jakiś pismak z weszło czy wyborczej to też opublikowaliby o tym artykuł. Pewnie tak bo to analogiczna sytuacja :)
Szum medialny jest teraz tak potrzebny Cracovii, jak dziura w moście. Mamy okres transferowy i każde negatywne zjawiska w Klubie będą wychwytywane i wyolbrzymiane przez prasę. Na tym nie koniec zapewne.
sorry, ale myślisz że zawodnik X przerwie rozmowy (jeśli takowe w ogóle się toczą) bo wiceprezes na facebooku powiedział że wisła to pizda :)
Prawdę napisał. Dodatkowo nie napisał tego na profliu klubu, tylko na swoim prywatnym. Ciekawi mnie tylko jak to trafiło z niepublicznego profilu do szmat z "weszło"...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)