SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zegnac Radomskiego? za co? za to ze był jeszcze
> bardziej wyszczekany niż pies Nowak? kopa w dupe
> można jedynie dać na dowidzenia
Chodzi po prostu o miły gest.
Potem się dziwimy, że piłkarze mają nienajlepsze zdanie o Cracovii.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Ja też kopala dołoże łajzy niech spadają!!!
Althebest napisał ,,tak Radek ma przekichane bo oczekujemy po nim więcej niż po innych członkach Zarządu''.
I tu jest sedno sprawy !!!Po kim jak nie przedstawicielu kibiców można się spodziewać forsowania radykalnych reform.
Przecież tych reform nie zrobi Jakub bo robi od lat coś zupełnie przeciwnego.
Tu Kolega napisał prawdę nie ma znaczenia czy to Radek czy inny człowiek zawsze oceną są wyniki pracy .Nie długo minie rok pracy i jak byście mieli ocenić jak z ten czas zreformował klub ?Wyniki są dalekie od oczekiwań ,a sportowo sięgnęliśmy
absolutnego dna spadając w haniebny sposób z ekstraklasy .Czy brał udział w transferach wiosny i zatrudnieniu Kafarskiego -brał .
.Rokowania na przyszlość klubu i reformy ?Tu jest duży znak zapytania ????????
Radomski był kapitanem przez dwa lata, chyba należy się nam kibicom jakieś oficjalne info, że nie będzie już grał w naszym klubie, a przy okazji jemu chociaż jedno zdanie podziękowania. To że kontrakt dobiegł końca, a nie został rozwiązany niewiele zmienia. Oprócz niego odeszło z klubu kilku innych mniej lub bardziej ważnych zawodników, także nie pojawiła się żadna oficjalna informacja, poza tymi o Bizonie i Kaczmarku.
A odnosząc się do dyskusji powyżej, jakby to było rok temu, większość forum jechałaby równo z trawą za to niedopatrzenie Krakowii.
juz o tym pisalem w temacie o oficjalnej.
kkk czytając Twojego posta "allthebest tak patrze na niego jak na kolege wiec ma odemnie wiecej zaufania niz ktos obcy, tak jestem w stanie poczekac na efekty jego pracy."
to tak sobie myślę że nasz Profesor to jednak jest dobry psycholog. [b]Wiedział kogo z kibiców zatrudnić, wiedział że Radek szybko odnajdzie się w jago korporacji, wiedział że po jakimś czasie będzie nim sterował a Radek w ładny sposób i elegancki będzie nam tutaj wszystko tłumaczył. Tego się nie da bo coś tam, tamtego w sumie też nie ..... głupie gadanie![/b]
Profesor osiągnął swój cel!!!!
i jeszcze jedno kkk napisał:
"no czyli jak widze chodzi generalnie tylko o to, ze tego Dyrektora Sportowego nie zatrudnil. "
ten tekst to kwint esencja ignorancji. I jak tutaj dyskutować? no bo generalnie tylko tego dyrektora nie zatrudnił .........
jak z toba dyskutowac jak tylko sie pojawiasz zeby ponapierdalac ?
Allthebest - bez urazy ale jesteś "świeżym" nickiem i absolutnie nie wiemy jakie są Twoje intencje
... jednocześnie piszesz jakbyś znał problemy MKS na wylot. Masz kilkanaście postów a większość z nich dotyczy Szarańca.
Nie wiemy czy faktycznie rozważasz dobro klubu czy np. tak jak Aleks masz "wielką kosę" z Szarańcem
czy np. bierzesz udział w kolejnej akcji wywalmy niepokornego z Wielickiej (jak to Oresta pewien pan z MKS chciał się pozbyć - jak wieść gminna niesie - już po niecałym TYGODNIU pracy Lenczyka) itp. itd.
Nie wiemy tego i dlatego dyskusja z Tobą musi być obarczona OGROMNĄ doza ostroźności.
ps: naprawdę bez urazy ale jesteś tu nikomu nieznany "Homo Novus".
allthebest Napisał(a):
> kkk czytając Twojego posta "allthebest tak patrze
> na niego jak na kolege wiec ma odemnie wiecej
> zaufania niz ktos obcy, tak jestem w stanie
> poczekac na efekty jego pracy."
> to tak sobie myślę że nasz Profesor to jednak
> jest dobry psycholog. Wiedział kogo z kibiców
> zatrudnić, wiedział że Radek szybko odnajdzie
> się w jago korporacji, wiedział że po jakimś
> czasie będzie nim sterował a Radek w ładny
> sposób i elegancki będzie nam tutaj wszystko
> tłumaczył. Tego się nie da bo coś tam,
> tamtego w sumie też nie ..... głupie gadanie!
> Profesor osiągnął swój cel!!!!
>
> i jeszcze jedno kkk napisał:
> "no czyli jak widze chodzi generalnie tylko o to,
> ze tego Dyrektora Sportowego nie zatrudnil. "
> ten tekst to kwint esencja ignorancji. I jak tutaj
Mam wrażenie, że śmierdzisz psem i obrałeś drogę delikatnego najazdu na Radomira pod przykrywką kibica Cracovii, co do pracy wiceprezesa dajcie mu więcej czasu bo zawodnicy (?) tacy jak Saidi, Suart i reszta najpierw muszą odejść, wtedy zostaną pieniądze na kontrakty innych zawodników i DS !!
Khalid rozumiem że jestem "świeżym" :)
Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam, nie znam sytuacji na wielickiej, Patrze na to jako kibic, który nie zna Radka ale oczekuje dużo od niego.
Od Profesora i Tabisza niczego nie oczekuje.
kkk ale gdzie on napierdala? prawde pisze, z tego co pamiętam to sam Szaraniec w wywiadach kilkukrotnie wspominał o dyr. sportowym, że rozmowy trwają, że już prawie że jest dogadany. I jakie są tego efekty? Nie ma ich wcale. Klapki na oczach widze większości przesłoniły trzeźwe spojrzenie na efekty pracy Radka. Póki co nie ma zabardzo tych efektów (oprócz kilku mało istotnych rzeczy). Czy ledy, stroje nike czy tam chorągiewki pozwolą nam na zajęcie miejsca premiowanego awansem? Wątpie.
To był błąd Radomira, że wyszedł na przeciw kibicom którzy ciągle domagali się jakiś informacji w sprawie DS, a On powiedział o rozmowach i tak już poszło , jest świeży więc takie wpadki chyba mu można wybaczyć ...
Tu nie ma co wybaczać, na takim satnowisku trzeba sie liczyć z tym co sie mówi bądź jakie deklaracje się stawia.
Mnie razie jeszcze jedno, nie wiem kto jest za to odpowiedzialny, czy Radek ma na to jakis wpływ czy nie ale polityka informacyjna klubu jest słaba. Jeśłiby konkretnie ktoś napisał jakie cele zostału postawione przed Szarańcem, co udało się zroić, czego nie, co jest negocjowane a co nie wydaje mi się że byłoby milej i nie byłoby takiego ciśnienia. Nie chodzi mi tu o nazwiska, kwoty czy tam konkretne dane biznesowe ale o ogół spraw.
Khalid Napisał(a):
> Nie wiemy czy faktycznie rozważasz dobro klubu
> czy np. tak jak Aleks masz "wielką kosę" z
> Szarańcem
Coz, mamy z Alexem podobny nick i pomylki zdarzaly sie takze wczesniej, prosilbym jednal o wiecej akuratnosci. Oczywiscie wiem, ze to literowka.
W sprawie DS jest niewątpliwie tak, że dogadany z klubem kandydat wycofał się, kiedy stało się jasne, że spadamy lub jesteśmy tego blisko, czyli po straconych u siebie punktach na początku rundy. Później był pomysł z... Stawowym jako DS, jak się skończyło, każdy widzi:)
Żeby była jasność: ja jednak nie uważam, że brak DS miał wpływ na nasz spadek. Ta funkcja stanowi o rozwoju klubu, a nie o ratowaniu stanu posiadania. W tej sytuacji jestem w stanie zrozumieć brak pochopnych decyzji, bo zatrudnić kogoś z łapanki jest łatwo, i co dalej?
Przez ponad pół roku znaleźć więcej jak jednego kandydata chyba można i nie koniecznie musi on być z łapanki jak to nazwałeś. Ale co ja tam moge wiedzieć
[b]docent[/b] a teraz w jakiej sytuacji jesteśmy? uważasz dalej że nie ma się co śpieszyć w tej sprawie?
Zawracanie dupy z tym brakiem DSa.
Byle jaki trener zatrudni byle jakich zawodników i będzie OK.
Jak słyszę słowo" Filipiak" to mnie pusty śmiech ogarnia.
Oczywiście będę dalej chodził na Pasy ale już bez entuzjazmu.
Jak Kajaku można iść na Ziemię Święta bez entuzjazmu?
Jedna sprawą jest to ,że własciciel większościowy po skrajnie kompromitujacym (Klub i jego) spadku z ligi nie dokonał ,żadnych fundamentalnych zmian organizacyjnych poza wymiana trenejro
a zupełnie inną te cudowne 2 godziny na Ziemi Świętej.
To z mojej strony taka drobna uszczypliwość pod adresem Nieomylnego, taka [s]pararera , palarea, pararalea,[/s] paralela.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)