Panie Prezesie może Pan w jakiś sposób wyjaśnić tą sytuację???
W jaki sposób o godz. 12 nie ma już biletów na trening?
Dlaczego coniektórzy mogli je dostać już wczoraj poza obiegiem?????
W jaki sposób skoro bilety były dostępne w kasach o 10, na allegro można je było kupić od 6 rano?
PS: wiem zaraz dostanę odpowiedź że Cracovia nie odpowiada za dystrybucję biletów. ALe zaraz zaraz KTOŚ tą umowę w imeniu Cracovii z miastem i UEFA + Włochami NEGOCJOWAŁ???? A następnie ta umowa została chyba podpisana?
NIE CHCE SIĘ ŻYĆ W TYM KRAJU PEŁNYM KOLESIOSTWA GDZIE NORMALNY UCZCIWY CZŁOWIEK NIE MA SZANS NA FUNKCJONOWANIE!!!!
PS2: sorry Radku nie jest to post stricte do Ciebie, ale niniejszą sytuacje uważam za skandaliczną!
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
nie ma to jak czekać od rana i dowiedzieć się o 11;15, że biletów już nie ma :/
o 10:10 juz nie bylo
Biletów nie było, bo je ludzie odebrali.
Poza tym:
"Zaznaczamy równocześnie, że sposób dystrybucji biletów określa spółka Euro 2012 (dla wszystkich stadionów w Polsce, na których będą się odbywały otwarte sesje treningowe), a nie MKS Cracovia SSA, dlatego też fani Pasów nie mogą liczyć na żadne przywileje przy uzyskiwaniu biletów."
Tyle przecież tłumaczenia wystarczy.
I po raz kolejny zachęcam do tego, aby zamiast modern footballu i siedzenia na trybunach razem z kolesiami z gorszej strony błoń czy z jakimiś innymi Januszami ze Słupska wybrać się na ligowy wyjazd z Cracovią.
Z powodu postów paru niezbyt normalnych z tego co widzę osób, proponuję zmienić nazwę tematu na:
Radomir Szaraniec - Organizator treningu Włochów i rzecznik prasowy Squadra Azzurra - Powodzenia!
Jak dla mnie to ten wątek dojrzał juz do podróży w kosmos ...
A co do cholery Radek ma do biletów na trening Włochów? Powaliło was? Niech ktoś ten wątek w końcu zamknie bo się kabaret robi.
Ahhh ten zły Radek zróbmy protest, żeby go wywalić. Niedawno prawie każdy tutaj na forum pisał, że ma w dupie Euro, a jak przychodzi do darmowych biletów na trening to napalają się jak arab na kurs pilotarzu...
Zam stalem od 8, bo chcial kolega pojsc na trening ze mna i bylo bardzo grzecznie do 9:50. Pozniej przyszla obsluga POK-ow i jakies chlystki doslownie wbiegly pod okienka zagradzajac droge, pozniej tez inni zobaczyli, ze to jedyna droga i tez olali kolejke, zdobywajac bilet. O 10:10 oblsuga POK-ow juz wyszla, okazalo sie, ze do dystrybucji w POK-ach bylo kilkaset (500?) biletow. Reszta byla na Powislu, ale najwieksza czesc zostala rozdana SZKOLOM I PODOBNYM PLACOWKOM.
Klub nie ma nic do tego.
Poza tym wszystkich uspokajam: zdajecie sobie sprawe z tego, ze to bedzie ROZRUCH tuz po WYLADOWANIU w Krakowie? Czyli bedzie jedna wielka kupa.
Edit: akurat pod Cracovia zadnych dantejskich scen nie bylo, przynajmniej do momentu rozdania biletow i jakies 10 minut po. A ze ludzie nie chcieli wierzyc, ze juz nie ma wejsciowek i stali dalej jak kolki, to ich sprawa
Panowie po co te złe emocje!!!
UEFA + Włosi wynajęli naszą święta ziemie a my jak i zarząd mozemy im sie tylko biernie przyglądać co oni tam będą robić. Jak zechcą to nas wpuszczą jak nie to nie.
Chcieliśmy Włochów to mamy i cieszmy sie! Przecież to miała być i "jest" promocja Cracovii !
A tak BTW skoro była w POKach obsługa tzn. ze ktoś ich nadzorował a jak to była obsługa z klubu to tym bardziej sposób dystrybucji przechodził przez Klub.
Radek ma ważniejsze rzeczy na głowie niż jakiś tam trening Włochów , JT sie nie wtrąca bo został odsunięty, to ja się pytam kto to dogrywał i kto to nadzorował??
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Panie reżyserze kochany, bo ja to pana we wszystkich filmach widziałam, polskich i zagranicznych, i amerykańskich, ale żeby jego do filmu brać i to za pieniądze, to lepiej by mi dać. Bo on to, proszę pana, do tej suki, mojej siostry, poszedł. No powiedz, Robuś, powiedz, kto to jest. Tatuś.
Peterps Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PS2: sorry Radku nie jest to post stricte do
> Ciebie, ale niniejszą sytuacje uważam za
> skandaliczną!
A ja np uważam za skandaliczny fakt umierania z głodu dzieci w Afryce. Myślę, że Radek powinien coś z tym zrobić (choć nie jest to post stricte do niego)
Ludzie Wy myślcie trochę pls...
A) chodliwy towar w tym kraju od niepamietnych czasów dostaja "krewni królika" a na "rynek rzucają" ochłapy. -ale to mniej ważne.
B) do jasnej ciasnej PODATNICY tego miasta WYBULILI 146 mln złotych na piekny nowoczesny stadion Pasów, Podobno ok 700mln na przestarzałe "toto" przy r22, i jeszcze kilkadziesiąt na SS.
Niby dlaczego KIBICE C. H. W. mieliby mieć JAKIEKOLWIEK preferencje przy dostaniu wejściówek na ten "substytut Euro" czyli treningi.? Kasę płacili WSZYSCY.
ps: Jedyne co było niepotrzebne to angazowanie się MKS w temat tych biletów wogóle....
skoro nie MKS nimi dysponował.
Po co te płacze o bilety?
Idźcie do Emocji, kupcie sobie piwo i tam oglądajcie trening.
dudi74 Napisał(a):
> Po co te płacze o bilety?
> Idźcie do Emocji, kupcie sobie piwo i tam
> oglądajcie trening.
Szyby w Emocji są zasłonięte, niestety nie będzie można oglądać...
Emocja jest zaklejona przez miesiąc - nie można podglądać
Panie wiceprezesie prosze o jakiekolwiek informacje zwiazane z nasza ukochana Cracovia!!!
Ta cisza wokol klubu robi sie grobowa i naprawde zaczynam sie martwic co dalej!
Spadek,niepewnosc,same zle wiadomosci(czytaj wykupienie licencji) a ze strony klubu cisza!
Podejrzewam ze general nakazal milczenie ale jakies informacje musza z klubu do gazet przeciekac a tu nic!I to najbardziej martwi!
A ja tam się cieszę że jest cisza. Ciągle było głośno i nic to nie dawało.
Teraz jest cicho i może będzie lepiej
[url=http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/i-liga-cracovia-nie-zamierza-kombinowac,1,5151632,wiadomosc.html]Tutaj jest głos dyrektora.[/url]
traba Napisał(a):
> Tutaj jest głos dyrektora.
Cyt.: "Cracovia nie jest zainteresowana kupowaniem licencji. Nie ma w ogóle takiego tematu. Nie "bawimy się" w to. Dementowałem już podobne rewelacje w odniesieniu do Niecieczy. Spadliśmy z Ekstraklasy i chcemy na drodze czysto sportowej do niej powrócić - powiedział Radomir Szaraniec."
Dziękuję Radomirze za te słowa :) Zwyciężył duch Cracovii nie idącej na żadne zgniłe układy dla doraźnych korzyści :)
Nie bardzo wyobrażam sobie doraźne korzyści z kupienia licencji (zapewne za cenę zbliżoną do wpływów z C+ lub większą) przy obecnym stanie sportowo organizacyjnym klubu. Tylko zbudowanie zespołu, który nauczy się walki w I lidze uchroni nas od kolejnej żenującej walki o utrzymanie. Czym się kończy chaotyczny zaciąg do zespołu oglądamy od kilku lat.
Ufff.
Po krotkiej notce w gazecie troszku lzej na sercu sie zrobilo ze nie bedzie jakis laczen czy wykupow:)
OLE!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)