Mam nadzieję, że Pan Dyrektor nie zapomni o całkowitej przebudowie systemu szkolenia młodzieży w Klubie. Liczę, że teraz wreszcie będzie szansa, żeby coś zrobić, a nie pozorować działania i walczyć tylko o prywatę...
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Apoel_Nikozja Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Santo ma być skautem.....Podobno już
> uzgodnił
> > warunki powrotu Kamila "Czarodzieja"
> > Witkowskiego.... :P
>
>
> juz kiedys pisalem zeby mnie wysłać do Brazyli
> to przywioze jakies glodne perły do środka pola
> :)
to lepiej niech będą już najedzeni,
ale niech umieją w piłkę kopać co najmniej lepiej niż ich samozwańczy agento
ja mam nadzieje, ze wszyscy sobie teraz zdaja sprawe, ze najwazniejsze jest utrzymanie druzyny w Ekstraklasie i nie bedzie tak, ze Radomir zaczal prace i od razu wszystkim sie zajmie i po tygodniu wszystko bedzie dzialalo jak nalezy. Na wszystko potrzeba czasu.
kkk_84 Napisał(a):
> ja mam nadzieje, ze wszyscy sobie teraz zdaja
> sprawe, ze najwazniejsze jest utrzymanie druzyny w
> Ekstraklasie i nie bedzie tak, ze Radomir zaczal
> prace i od razu wszystkim sie zajmie i po tygodniu
> wszystko bedzie dzialalo jak nalezy. Na wszystko
> potrzeba czasu.
Dokładnie ,żeby po miesiącu nie było "Radomir Szaraniec musi odejsc" na stadionie ^^
A ja mam nadzieję, że nowy Dyrektor będzie dbał nie tylko o piłkę, ale i o hokej....
first things first - utrzymanie przede wszystkim.
szkolenie młodzieży, marketing, hokej - to też szalenie istotne, ale dopiero w drugiej kolejnosci.
jak się tak w sumie zastanawiam, to coraz mniej Radkowi zazdroszczę.
Ja też mu współczuje duzo pracy, wielkie oczekiwania kibiców, po jakimś czasie usłyszy od niektórych ekspertów kilka gorzkich słow, ale życze powodzenia i wytrwałości w pracy.
Gratulacje i powodzenia od zbanowego RoMana, który przez to że zbanowany osobiście nie może tego uczynić.
Powodzenia!wiem że Ci się uda, a jako przedsiębiorca liczę że przyciągniesz do klubu nowych sponsorów.
A być może w przyszłości powstanie Mała Grupa 100, złożona z mniejszych przedsiębiorców którzy będą wspierać Stowarzyszenie i cele statutowe bo dotychczasowa praca owocuje.
Powodzenia! :)
Wytrwałości! Wierzę, że jak będzie trzeba twardo postawisz na swoim i nie pozwolisz mieszać w swoim barze.
do roboty kolego:)
Przekleję wypowiedź Rocka z innego, wątku, bo stosowny komentarz tutaj bardziej pasuje:
Rock Napisał(a):
> Dużo zależy od tego, w jaki sposób te zmiany
> zostały w Klubie wprowadzone. Jeżeli Tabisz
> został postawiony przed faktem dokonanym i -
> niejako - zdegradowany pod naciskiem kibiców to
> coś czuję, że będzie ostro rył pod "nowymi"
> elementami układanki, żeby pokazać jak to
> wcześniej lepiej się kręciło. Obym się
> mylił.
Tym bardziej trzeba zewrzeć szeregi i dać OGROMNY KREDYT ZAUFANIA dla "nowych" ludzi, którzy biorą na siebie ogromny trud wyciągnięcia klubu z bagna. Pamiętajcie, że nic nie da się naprawić z dnia na dzień, a wszelkie ujadanie z naszej (tj kibicowskiej) strony to woda na młyn dla przedstawicieli "Krakowi" z JT na czele.
Radomirze zyj nam w szczesciu i mirze.....i działaj w pasiastej wierze bo ja w Cracovie i w Ciebie wierze!!!
CRACOVIA DUMA POKLEN!!!
Jestem przekonany że da sobie radę. Wreszcie jakiś głos trybun. Powodzenia.
Jack_Herrer Napisał(a):
> Jestem przekonany że da sobie radę. Wreszcie
> jakiś głos trybun. Powodzenia.
Tylko Radomir nie ma być "głosem trybun". On musi zostać twardym reformatorem tych części MKS ,które zostały zapuszczone miejscami niczym hektary przy 3 maja...
My mamy/musimy dać mu [b]pełne wsparcie i CZAS.[/b] Czy się uda to nikt nie wie ale próbować trzeba!!!
W DP dziś artykuł M.Kmity na ten temat.
cyt :
"- Rozbudowana struktura to zawsze dobry pomysł - chwali komentator Canal+ Grzegorz Mielcarski i przestrzega: - Nie może być jednak tak, że za dwa miesiące pomysł zostanie porzucony. Takiemu projektowi trzeba dać szansę i czas na funkcjonowanie. Chodzi też o to, by przekazać pieniądze na działalność klubu, np. na akademię piłkarską, na sieć skautingu. Taka mądrze pokierowana inwestycja prędzej czy później przynosi zyski "
No to idziemy ostro do przodu :)
Khalid: jak to nie głos trybun? Przecież głos trybun! A jak nie, to WNR:D:D http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1910175,1910264#msg-1910264
Radomir pracuje ledwie 4 dni w Klubie, a oczekujecie ze zwolni Pasieke, zatrudni Murinio, zamknie Tabisza w piwnicy, poustawia do pionu marketing, sciagnie 100 nowych sponsorow.
Dajcie mu spokojnie pracowac, nie wzial sie on nie wiadomo skad, dobrze wie czym sie musi zajac.
Podjal sie nie lada wyzwania podejmujac prace w MKS i presja z forum mu napewno nie pomoze.
Zanim sie wezmie za realizacje pomyslow z forum to dajcie mu popracowac i zajac sie sprawami wazniejszymi.
Nikt zdrowo myślący tego nie wymaga. Wszystko powinno iść ku dobremu ale potrzeba na to czasu.
Niestety, specyfika tego forum jest taka, że prawdopodobnie przy (odpukać) ewentualnym spadku Radek będzie tu za to obwiniany na równi z profesorem i Jakubem.
Zapunktować mógłby jednak w bardzo prosty sposób, nie wymagający wiele czasu jak i pieniędzy.
Wystarczyłoby wymienić jeszcze przed Bełchatowem chorągiewki w narożnikach na pasiaste i obniżyć w końcu te piekielne ogrodzenia między sektorami.
Byłby to jasny sygnał, że cokolwiek ruszyło się do przodu i pokazałby jednocześnie dotychczasową nieudolność krakowi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)