Z "kibiców" GTS wyszło w stopniu w jakim się tego nie spodziewałem jakimi są kibicami sukcesu. Żeby olać mecz 1/2 finału PP to już trzeba być mega burakiem i mieć "Wierność" i wiarę w drużynę wyryte głęboko w sercu. Z drugiej strony szacunek dla ichnich piłkarzyków, że dla tych 5000 którzy przyszli zrobili super widowisko, na szczęście dla nas z przykrym zakończeniem.
-
-
Puchar Polski 2011/2012
Wspaniała wiadomość, mam nadzieję że nie zdobędą miejsca w lidze gwarantującego występy w pucharach co pociągnie za sobą spore braki pieniężne i konieczność cięć i przebudowy drużyny co może się zakończyć katastrofą ( oby).
I mam też ważne pytanie- ile te parchy z GTS-u płacą rocznie za ten paskudny i przeinwestowany stadion ?
A na koniec to życzę im wszystkiego najgorszego: spadku, bankructwa, zarazy i pożogi.
Dobra, do pełni radości potrzeba jeszcze awansu Areczki, pomimo niezbyt dobrego wyniku w pierwszym meczu nie są całkiem bez szans.
Pograliby na słabym poziomie z 3 lata, to i 3 tys. osób by na ich mecze nie przyszło.
Jak dla mnie to nie jest znowu jakieś wielkie zaskoczenie frekwencja na gtsie. Po tym co grają i cenach biletów szczerze to spodziewałem się jeszcze niższej.Ciekaw jestem ich frekwencji na meczu ligowym z ŁKSem bo tam może być dopiero ciekawie ;) Jednak co muszę przyznać to fakt że przy tej frekwencji większość burków to był młyn i to mnie bardziej może martwić, a nie fakt czy jakieś pajace przyszły oglądać piłkę nożną.
To chyba przypadłość klubów, które osiągały sukcesy i nisko spadły, na Lechu przez chwilę też był kryzys i chodziło po kilka tysięcy na mecze,a jeszcze chwilę temu chodziło po kilkadziesiąt.
Oby to w tym ich kurniku była tendencja stała.
Brawo Ruch
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I mam też ważne pytanie- ile te parchy z GTS-u
> płacą rocznie za ten paskudny i przeinwestowany
> stadion ?
Stanęło chyba na tym, że sami pokrywają koszty utrzymania i betsalują jakiś procent od dochodów z części sportowej i komercyjnej.
> A na koniec to życzę im wszystkiego najgorszego:
> spadku, bankructwa, zarazy i pożogi.
Oby słowo ciałem się stało.
Też ciekawe, że wystarczy aby Wisła raz na X lat kreciła sie koło 8 (!!) miejsca, a czworonożni żydokomuniści już się obrazili i na mecze nie chcą przychodzić.
A.W.B. Napisał(a):
> I mam też ważne pytanie- ile te parchy z GTS-u
> płacą rocznie za ten paskudny i przeinwestowany
> stadion ?
milion z hakiem rocznie
http://www.zikit.krakow.pl/aktualnosci/ogolne/172-jest-umowa-dzieriawy-miejskiego-stadionu-przy-ul-reymonta
wygląda na to że płacą dwa razy mniej niż my
http://terazpasy.pl/Stadion/inwestycje/film_relacja_z_podpisania_umowy_na_dzierzawe_stadionu
Jeżeli to prawda, że za 2,5 razy większy stadion płacą o wiele mniej niż my to jest to skandal na całą Polskę i przykład układzików w radzie miasta. Kraków ma olbrzymie problemy z pieniędzmi a lekką ręką przepłacają za stadion a potem za grosze go udostępniają.
To wiadomo od dość dawna. My płacimy stały procent od wartości obiektu, one procent od przychodów.
Patrząc na wczorajszą frekwencję niedługo nie będą płacić wcale :P
A tak pluli na "Czerwonego Jacka"...
dziś dzień w pracy miałem wyjątkowo wesoły ... burki smutne ...
jak maja byc wesole jak kaza im wygrac 5 ostatnixh meczykow.....;)
Święty napisał:
"...jak sie źle dzieje w klubie to się protestuje ,
> a nie chodzi na mecze potulnie jak baranki ,
Święty protestuj i nie przychodź na mecze Cracovii! Pasy potrzebują prawdziwych kibiców, a nie kibiców sukcesu!
"Nawet nawet w chwili złej,
nigdy nie opuszczę jej..."
Cracovia to Świętość i nigdy się na nią nie obraże !!! TYLKO PASY!!!
ten link do zikitu to jakiś archaizm jest, jak Tajster miał podpisywać umowę skoro on jest w pierdlu już na bide ze 2 lata?
My płacimy tyle bo nasze dwa prezesy nic z tym nie robią .
A taka szansa byłaby teraz aby ich w lidze przeskoczyć
To mamy to co mamy , durnego prezesa , durnego wiceprezesa , taka szansa.
Szkoda gadać...
Arka nie istnieje na boisku .. legia awans
Dementor Napisał(a):
> ten link do zikitu to jakiś archaizm jest, jak
> Tajster miał podpisywać umowę skoro on jest w
> pierdlu już na bide ze 2 lata?
Tajster?Umow sie z mim na Rynku,chodzi sobie od kilku miesiecy.....
Kupić Kuklisa do nas :)
dodo92 Napisał(a):
> Kupić Kuklisa do nas :)
Nie oddamy;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)