sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przyjmuję zakłady, że w półfinale cwks zagra
> z Arką, a gts z Ruchem.
> Info telefoniczne.
Wpłaty za zakłady proszę wpłacać na moje konto. :D
P.S.
Normalna mafia i do tego jeszcze działa legalnie.
-
-
Puchar Polski 2011/2012
To prawda, aczkolwiek najważniejsze, by GTS nie dostał się do pucharów. To losowanie jest krokiem we właściwą stronę :)
Aston1906 Napisał(a):
> To prawda, aczkolwiek najważniejsze, by GTS nie
> dostał się do pucharów. To losowanie jest
> krokiem we właściwą stronę :)
Nie jest - tylko Legia mogła wywalić TSW w półfinale :(
a przyjezdny chłam, żyleta, banda wiejskich dorobkiewiczów co tydzień intonuje : PZPN, PZPN, jeb.... PZPN
Bo to jest taka trudna miłość:)
Rzygać mi się chce jak myślę o tym pzpn-ie
Aston piszesz głupoty . Wystarczy że Wisła wyeliminuje Ruch , dojdzie do finału , a tam jak będzie grała z Legią to może z nimi nawet przegrać , jak Legia zdobędzie Mistrzostwo Polski to nawet po przegranym finale PP będą mieli puchary .
Ruch ich wyeliminuje jeśli będzie grał tak jak wczoraj.
Scot - z Ruchem mają IMO małe szanse, a przecież mogli wylosować Arkę, której przejście już mogłoby dać im puchary. Pomijam już, że koronujesz już Legię na MP, a oni grają z meczu na mecz coraz słabiej.
W d..ie mam to czy rzeka trafia na Ruch czy Arkę (swoją drogą i z jednymi i z drugimi może wtopić bo jest obecnie cienka jak dupa węża. Wk...ia mnie, że Legiuniu "wylosowali" na jej stadionie teoretycznie najsłabszego rywala ze stawki dodatkowo wyznaczając rewanż u siebie, co dodatkowo zwiększa szanse awansu na wypadek ewentualnej (i prawdopodobnej) wpadki w Gdyni z powodu zlekceważenie przeciwnika, przez "mega gwiazdeczki" naszej ligi. To kompletnie demoluje i tak niski prestiż tych rozgrywek. To jest znacznie większy przekręt niż ustawianie grup do tzw. Pucharu ligi, by zwiększyć atrakcyjność meczów. Tam to po pierwsze miało uzasadnienie ekonomiczno-marketingowe, po drugie odbywało się na wstępnym etapie rozgrywek, więc miało mniejszy wpływ na ich triumfatora.
O tym kto gra pierwszy mecz u siebie w PP decyduje lokata w lidze za poprzedni sezon . Legia w sezonie 2010/11 ukończyła rozgrywki na 3 miejscu a Arka na 15 m. Tak samo Wisła 1 miejsce a Ruch 12 miejsce . Drużyna która zakończyła rozgrywki na wyższym miejscu jest rozstawiona i drugi mecz PP gra u siebie .
.
Ciekawie się robi. Gdzie oni znajdą stadion żeby ten mecz rozegrać, a zdaje się, że muszą to zrobić ze względu na miejsce w pucharach europejskich. Chociaż w sumie zawsze jest opcja przy pustych trybunach ;)
4 dni później
PP w Kielcach.
Mógłby być fajny wyjazd gdyby Arka dostała się do finału.
Kielce..... padne.
Finał ARKA-wisła . I Kielce najlpeiej szczerzonym miejscem w Europie :D . Po tym finale Korona miałaby gruntowny remont obiektu :D
To jest Polska ....
rero Napisał(a):
Kielce najlpeiej
> szczerzonym miejscem w Europie :
a możesz kolego jaśniej napisać kto i co będzie tam szczerzył ?
Pewnie kibice finalistów zęby do siebie :D
Ruch Ruch HKS !
1-0 z gtsem
bez przesady z tą radością.ruchu przecież też nie lubimy.Fajnie że gwardia myślenice przegrywa,mam nadzieję żę stracą jeszcze conajmniej 1 bramke:)
Malu Napisał(a):
> Ruch Ruch HKS !
> 1-0 z gtsem
daruj sobie...
nie do wiary co tu się dzieje...
Mam do nich wielki sentyment spędziłem tam dobre 2 lata ... tak więc nie przesadzam ...
Tylko Pasy !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)