heh gramy jak cipy, trudno sie w tym dopatrzec czegokolwiek, litosci
-
-
Puchar Polski 2011/2012
Brawo nasi :D Tak zreszta mialo byc ... szkoda ze nie dali zagrac mlodym ...
Ale mamy odpowiedzi na kilka pytan ... Gasinski i Rok to jest nieporozumienie :)
Czy zasłużona porażka, czy nie, nie ma to znaczenia. Było blisko karnych. Mam tylko nadzieję, że w lidze ten kolo w zielonym nie zagra u Was. Co za przegość. Dawno takiego rozstrzepańca w bramce nigdzie nie widziałem. Szkoda awansu. Powodzenia w lidze.
Dobry bramkarz, od niego zaczyna się każda niezła akcja Ruchu w polu karnym...ale piach. :(
przegrać w taki sposób... ja pierdolęęę!!! zabrakło kilku sekund... :( :( :(
ale to ruch był lepszy, niestety! Cracovii wyrównał się bilans szczęścia na koniec...
jedyny pozytyw jest taki, że mecz się oglądało bez poczucia obciachu (była walka!), mimo że grały rezerwy...
walka byla ,tylko gry zabraklo...
szkoda, że przegrali ;/ na plus jak dla mnie hosek , wiśnia i bartczak na minusach dzisiaj się nie skupiam ;D
Karvin się w końcu zlitował :D
nie ma co płakać...liga ważniejsza...a co nam z pucharów jakbyśmy spadli ? kompromitacja w I rundzie...
Tak sobie czytam, bo ja ten mecz na żywo oglądałem i jestem pozytywnie zaskoczony naszymi forowiczami. Zakładałem, że napierdal.an.ka zacznie się od pierwszych minut, a tu nawet były pochwały.
Ad rem.
Gąsiński - fatalna interwencja, która dała Ruchowi pierwszą bramkę, im dłużej, tym niepewniej.
Bizen - rozczarowany jestem tą zmianą, myślałem, że pociągnie w dogrywce, a tu dupa.
Skład był jednak rezerwowy, zaś Ruch grał chyba podstawowymi graczami. Za 10 dni, zakładając grę Kaczmarka, Nykiela, Nawotczyńskiego, Suworowa i Niedzielana, możemy wyglądać lepiej.
Przegrać w 90 minucie to pech, ale przegrać w doliczonym czasie gry po 120 minutach to super-pech i to nawet jeśli wcześniej miało się sporo szczęścia.
Przypomina się scenariusz z filmu "Zezowate szczęście" i losy głównego bohatera zagranego przez Kobielę, który nawet jak uśmiechnęło się do niego szczęście to na końcu pojawiał się pech niszczący wszystko to co wcześniej podarował mu los.
Dobrze że w lidze nie ma dogrywek i zagramy lepszym składem przede wszystkim z Kaczmarkiem na bramce, bedzie szansa przynajmniej na remis
Ten mecz powinien się rozstrzygnąć znacznie wcześniej. Tak na dobrą sprawę, to poza akcją bramkową nie stworzyliśmy żadnej sytuacji, a nasze składne akcje można zliczyć na palcach jednej ręki. Za to sporo było w naszej grze chaosu i niedokładności. Mam nadzieję ,że ten mecz będzie dobrym materiałem przed następną konfrontacją w lidze. Ten mecz był też testem dla zmienników i jak było widać, żaden z nich po wczorajszym występie, nie zbliżył się do pierwszej 11-tki.
Bardzo dobry kubeł lodowatej wody na rozgrzane pasiaste głowy.
Derby to już historia, wróciliśmy do szarej rzeczywistości.
Meczu nie oglądałem (wybrałem hokej), ale z tego co Szanowni piszą, to nadal nie ma żadnej taktyki i nadzieja, że trener coś wymyśli nie jest duża.
Z gts wygraliśmy zaangażowaniem, ale także dlatego, że ta kolorowa zbieranina myślała, że padniemy sami na kolana przed ich geniuszem. Z Hanysami absolutnie tak nie będzie, a nawet Kaczmarek na bramce nie gwarantuje remisu, vide mecz z Widzewem. Bez Radomskiego jesteśmy pozbawieni jedynego piłkarza na boisku, który w momencie posiadania piłki nie myśli tylko o tym gdzie ją wyekspediować.
Sytuacja w tabeli jest dużo lepsza niż rok temu, ale ciągle zła, no i nie mamy asa w rękawie w postaci trenera od konkurencji.
Takim składem jak grali to nie spodziewałem się, że dojdą do dogrywki. W sumie to tak: Gąsiński, Żytko, Kosanović (o ile Nawotczyński nie będzie łapał tyle kontuzji), Boljević, Straus, Dudzic, Kahlon, Visnakovs - to są nasi rezerwowi.
Czy kartki złapane w PP liczą się w lidze?
Gąsiński i Kosanovic- futbolowe jaja!!!
Gąsiński- jak bramkarz może nie umieć łapać piłki, nie atakowany???!!! Potrzebujemy szybko przynajmniej jednego bramkarza....
Kosanovic- przyglądam się mu od początku rundy (poprzedni sezon zupełnie inny zawodnik), to co wyprawia w polu karnym to jest nie do wiary, jak można przegrywać 90% pojedynków po dośrodkowaniach!!! Przecież on w ogóle nie kryje swojego zawodnika!!!!!!!
to dziwne bo Gąsiński zawsze miał super przedpole a dziwnym trafem w tym meczu łapał piłkę jak rybę. Ja jednak podobnie jak Radomir widzę sprawę bo ruch grał podstawą a nam dojdzie normalny stoper oby Arek do środka oby w koncu Hesdey i zapewne mocniejsze skrzydła i może uda się uciłać punkcik. bardzo bym chciał
inna sprawa że to typowa psiurska zemsta. jesli psy mają na swoim forum temat "dalsze losy.." to pewnie ekstaza ; ) trudno się mówi jedziemy dalej
Żle się ogląda ultra defensywną taktykę, dodatkowo przy tych wykonawcach kosztuje to masę nerwów.Osobiscie w zimie pozbył bym sie : Cahalona, Straussa,Kosanovica i niestety Gąsińskiego .Trzeba by tez zastanowić się nad Dudzicem , Żytką Bojlevicem(Który pewnie pobijany jest nieźle).
Hosek bezbłędny absolutnie nie jest, no ale jego zatrzymać trzeba bo przy reszcie wygląda nieźle.
Mi sie podobala gra Puzigacy ... chlopak nie boi sie podlaczyc pod akcje ( wiadomo ze czasem kosztem jakiegos kontrataku ale tak sie wlasnie dzis gra w pilke). Zytko tez niezle zagral na boku. Ogolnie obrona na + (zwlaszcza Hosek ktory to ma umiejetnosci porownywalne z Nawotczynski). Srodek pola (Bartczak- Bojlevic) niby dobrze - tylko akcji przegranych przez srodek pola z ich udzialem bylo jak na lekarstwo ( te dlugie pily efektem tego ze oni poprostu boja sie dostac pilke ). Na skrzydle zdecydowanie najlepszy Visnia ... no i Dudzic na szpicy ktory przyzwyczail nas do tego ze biega ... no i biega ...aaaa i jeszcze biega :) ( Niedzielan przynajmniej ustawic sie potrafi ... bedzie albo spalony albo wyjdzie sam na sam .. Dudzic stoi za obronca wiec spalonego napewno nie bedzie ..a czy 1 dobiegnie do pilki to juz niewiadoma).
Najbardziej zawiodl mnie Rok ... z niego chyba rzeczywiscie nic nie bedzie ..
Uważam, że dla dobra Cracovii dobrze się stało, że Krakowia przegrała...
Szczęśliwa derbowa wygrana i ewentualna szczęśliwa wygrana z Ruchem mogłyby sporo namieszać w niektórych głowach...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)