Przytuła grać nie potrafił ale teraz będzie oceniał innych. Obrona jakoś pewniej. Fajnie prezentował się ten Czech. To nie był meczem Saidiego, ale on powinien grać na skrzydle od początku. Zobaczymy. Jak się nie da wygrać to trzeba zremisować. Kto to powiedział??
-
-
11 kolejka : Cracovia - Polonia Warszawa (24 października, 18:30)
Paradoksalnie jestem zadowolony z naszej obrony. No może poza tą gdzie Kaczmarek nam uratował dupę...Polonia jest dobrym zespołem i jej wyjazdowe wtopy o niczym nie świadczą. Bardzo dobrze grali na jeden, dwa kontakty z piłką.
dwa najfajniejsze kluby w Polsce grają najbardziej chuj.ową piłkę. na szczęście to "widowisko" szło na pół Europy, hehehe, więc nie tylko my się męczyliśmy to oglądając. dla nas trzeci mecz bez gola.
tak na szybko, z TV po jednej powtórce: Biezen na spalonym, ale Puzigaca imho nie. poza tym Saidi na ławę, a Hosek ok.
ps. pisałęm o beznadziejnie nudnym 0:0? pisałem :D
Czego sie spodziewaliscie? ze zagramy piekny ofensywny futbol? Przeciez od dawna gramy totalny piach i z dnia na dzien sie to nie zmieni...
Lud chciał cudu,ale nie było...
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ps. pisałęm o beznadziejnie nudnym 0:0? pisałem
> :D
Nie tylko Ty to przewidziałeś:
Aston1906 Napisał(a):
> Jedno jest pewne, czeka nas typowy mecz polskiej
> ligi, czyli koszmarna bucówa i kopanie się po
> czole.
:D
no i chu.............. wielki i dwa bąbelki.....kiedy to się skończy .........
Jak to kiedy? W drugiej lidze wschodniej powinniśmy już co nieco wygrywać.
Wygląda na to że za sytuacje w końcówce meczu trzeba przeprosić sędziego i cała rodzinę jego.
Kretynami to byli nasi zawodnicy ze stali na spalonym! Przy rzucie wolnym , masakra.
myśle że jedynym pozytywem tego meczu sa ż.k.dla naszych grajków dzięki czemu bedą mogli zagrać w derbach/liczyłem jeszcze na Saidiego i w sumie niewiele brakło/.
Prezentujemy poziom I ligi tam nasze miejsce ... mamy bramkarza... o dziwo obrona tez solidnie dzis zagrala a o napadzie nic nie mozna powiedziec no bo linia pomocy nie istnieje. Nie ma nic gorszego niz banda indywidualistow - a to wlasnie jest nasza pomoc. Nikt sie z nikim nie rozumie, nikt nikomu sie nie wystawia ... jeden Radomski wychodzil po pilke a reszta stoi i sie patrz .. z Szeligi kolo Radomskiego nie ma pozytku zadnego ... Saidi i Tamir nie maja mozgow ! Co chwila zle wybory.
Najgorsze to ze zaraz Radomski odejdzie ( jest juz stary ) i zostana sami partacze. Nie wiem czy oplaca sie tych gosci ze soba zgrywac nawet...
I jednak co niektórzy mieli rację, dziś oglądaliśmy typowe kopanie się po czole. Nasze Pasy za Pasieki zaczynają grać jak Arka za jego kadencji
Aston1906 Napisał(a):
> knur Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > ps. pisałęm o beznadziejnie nudnym 0:0?
> pisałem
> > :D
>
> Nie tylko Ty to przewidziałeś:
>
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Jedno jest pewne, czeka nas typowy mecz
> polskiej
> > ligi, czyli koszmarna bucówa i kopanie się po
> > czole.
>
ja nic nie pisałem ale w 30 minucie powiedziałem do kumpla "oj śmierdzi tu jak nic 0-0" :)
Kajak Napisał(a):
> Wygląda na to że za sytuacje w końcówce meczu
> trzeba przeprosić sędziego i cała rodzinę
> jego.
> Kretynami to byli nasi zawodnicy ze stali na
> spalonym! Przy rzucie wolnym , masakra.
Bo kurw@ zamiast ćwiczyć stałe fragmenty to dostają wolne!!!!
./
Zboro Napisał(a):
> Dobra,śniło mi się,że Struna strzelił
> bramkę.Choć nigdy moje sny się nie sprawdzały
Tym razem tez tak bylo ;)
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
[img]http://fbhl.pl/wp-content/themes/videozoom/scripts/timthumb.php?src=http://fbhl.pl/wp-content/uploads/2011/10/ef7ba4538a7b26b6289eddbe1a14faf7.jpg&h=160&w=228&zc=1[/img]
[url=http://fbhl.pl/cracovia-00-polonia-warszawa-24-10-2011/]Cracovia - Polonia Warszawa (skrót meczu)[/url]
Pozdrowienia dla fanów Pasów!
Mecz slabiutki, remis sprawiedliwy....
[b][large][align=center][url=https://picasaweb.google.com/jafffoto]>Fotogaleria<[/url][/align][/large][/b]
[img]https://lh3.googleusercontent.com/-_REUonr0Ae8/TqXUSdsoetI/AAAAAAAAJMQ/_RPKp7b9KmI/s800/aDSC_4792.jpg[/img]
Po tym meczu widać dlaczego Lenczyk nie chciał sprowadzić Saidiego (krytykował go w wywiadzie w gw) i Radomskiego, co miało być jedną z głównych przyczyn scysji z myślącym dokładnie na odwrót Rząsą, a w rezultacie czego Orest musiał pożegnać się z Cracovią.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)