dlaczego, do CHUJA PANA, nie sprowadziliśmy ŻADNEGO ROZGRYWAJĄCEGO?! jak te nasze piłkarskie łamagi mają coś ustrzelić, skoro w środku pola NIE ISTNIEJEMY?!
cholernie brakuje Suarta, jeszcze bardziej brakuje Klicha i trochę Mierzeja (chociaż nie byłem jego wielkim fanem). Nie mamy NIKOGO, kto potrafiłby utrzymać piłkę na 30-40 metrze od bramki przeciwnika w środku pola, a boczni obrońcy pod względem techniki są ZERAMI!
Mój wniosek do prof. Filipiaka (wiem, że nie ten wątek, ale trudno): Jeżeli kupujemy już ten piłkarski szrot z Bałkanów albo z polskiej ligi, to niech chociaż będą bardzo dobrzy w jednej dziedzinie (siła, szybkość, technika, strzał, cokolwiek), a nie słabi we wszystkim (patrz: np. nykiel, struna, bojlevic, bartczak, straus, puzigaca, cahalon - dzisiaj 5 z nich w podstawie).
-
-
Podbeskidzie - Cracovia (14 października, Piątek, godz. 18)
Cracovia to tradycja to pasja to cos wiecej niz miłosc .Pazerni prezesi sprowadzili ten wspaniały i wielki klub na dno.Dopuki tabisz i filipiak beda rzadzic Pasami nie bedzie nic lepiej a gorzej pazerni na pieniadze pod przykrywka klubu o tak wielkich tradycjach teraz tu nikt nie bedzie grał nikt nie bedzie chciał przyjsc czy młody zdolny czy stary wyjadacz boiskowy tabisz jest przeklenstwem i klatwa Cracovii teraz ostry protest cały stadion plecami do murawy niech poczuja to wszyscy cały zarzad jedna klika badzmy na boisku na nastepnym meczu ale plecami do boiska nikt nie bedzie smiał sie z frekwencji nikt nie powie ze opuszczamy klub pamietajcie ta ziemia jest nasza a my kibice a wrecz pasjonaci Cracovii zawsze bedziemy z nia a nie z comarchem ps.hokej tez zniszcza CRACOVIA TO MY
Ja juz niewiem co pisac , poprostu niechce mi sie pisac.. Smutek ,zal , bezsilnosc i wstyd. Przegrac z Bielskiem? ok.Legia , tez przegrala. Ale dzisiaj Podbeskidzie gralo padake na poziomie pierwszej ligii.
My gralismy jeszcze gorzej. Niewiem jaka byla koncepcja i zamierzenia Pasieki. Gralismy slabo,anemicznie bez polotu i zamyslu, przewracajac sie przytym bez liku. Wiem, wie, murawa byla CH..jowA..
Jesli mialem jakas nadzieje przed, to trysla ona po tym meczu. W tym sezonie nic nas nie uchroni przed spadkiem i na drugi, kolejny cud juz nie licze a nawet niechce!! Dosc tego! Wystarczy !!
Pasieka out! Po wczorajszym wywiadzie, koncowce jego.. to juz trzeci tydzien ,jak pracuje z zespolem, zacieram rece zaraz kasa wpadnie..
Stracilem do Ciebie caly szacunek!! Po co te usmieszki, grile?? Jak to nic niedaje? Niemasz pomyslu na nic.!
Czeka nas rewolucja i budowanie zespolu na pierwsza lige..Do ekstraklasy nie awansujemy juz tak szybko !! Prezesie , tak wszystko ropierdolic to, trzeba umiec!! I nie trzeba byc Prezesem !!!
Mamy wszystko oprocz druzyny!!!! Jestesmy najslabsi !!
A co do spadku żeby się nie okazało iż zarządzanie klubem będzie identyczne i polecimy z 1 do 2
Już wszystko możliwe.
v.d bizen out , to wiecej niz pewne , Hosek na + napewno lepszy od Zytki , Niedzielan nic ... mam dalej wymieniac?
trener optymista, banda kopaczy bez ambicji... ZEROWA skuteczność w ataku, nawet jak już się obudzą i zaczną biegać... profesor powinien się zająć sponsoringiem krakowskich studentek, bo na piłce się ch##a zna... :(
wolałem chodzic za trzecia druga lige wtedy była walka krew na boisku teraz to trudno nazwac gra ta druzyna miała zadatki na gorna polowke tabeli teraz to zbieranina nie rozumiejacych sie ze soba grajkow ktorzy caly czas sie uwsteczniaja szkoda tego stadionu tej ekstraklasy ale musimy sie pogodzic ze nie spadamy lecimy z wielkim hukiem i nie zobacza nas tu do przynajmniej 2016r
Najlepszy będzie spadek i budowa drużyny od nowa bo z tym co mamy nic już nie zrobimy. Nie dają nic zmiany trenerów sędziowie nas nadodatek dobijają. Pierwsza liga będzie dla nas najlepszym rozwiązaniem
budowa druzyny to jedno budowa struktur klubu ale juz w koszulkach bez napisu comarch
Nie wierze w oczyszczająca moc spadku.Oglądnijcie sobie mecze Flot itd. masakra, ja nie chce do niższej ligi.Zróbmy kurwa cos!!Walczmy, gryźmy, niszczmy!!Cokolwiek
KrakuswPasy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A tych do psychiatry na terapię bo zapomnieli jak
> sie gra
Nie umieli, nie umieją i już nigdy nie będą umieć grać w piłkę nożną ;)
Prezentują taki truchcik jak setki amatorów na błoniach - nie obrażając amatorów na błoniach bo możliwe, że lepsi są
Ważne aby po meczu z Polonią była lokomotywa, przybicie 5, jesteśmy z wami, nic się nie stało, kochamy was, takie tam wyrazy uznania po przegranym meczu oby tyko np 0-3....
zmieniają się piłkarze, zmieniają się trenery i dalej totalne dno;/ co tu robić? zimą znów rewolucja i co to da? masakra. daleko nam do drużyny która po awansie szalała w lidze i grała bardzo widowiskowo. Od 4 lat nie da się nas oglądać jesteśmy pośmiewiskiem na całą Polskę. Klub z takimi tradycjami powinien być w czubie tabeli. Jak patrze kurwa na tego Nykiela i innych gwiazdorków to ręce opadają. Nie wiem czy zauważyliście, ale6 piłkarzy ma po 3 żółte karki;/ jak tak dalej pójdzie na derby wyjdziemy Młodą Ekstraklasą.
...i moze bedzie niespodzianka
Płakać się chce. Po raz pierwszy w tym sezonie straciłem nadzieję. Do tej pory było jak było ale wciąż wierzyłem. Teraz już nie - to jakieś fatum!
Wpisałem się na początku, to pomyślałem, że skomentuje meczyk:
- Cracovia miała więcej sytuacji,
- Cracovia grała ładniej,
- Cracovia miała pecha pod bramką,
- być może (muszę obejrzeć w TV) Cracovia miała pecha do niektórych decyzji sędziego, ale.........
.....to my "jechaliśmy z wątroby" a jeden Saidi jest pewnie wart tyle co cały nasz atak, więc jestem dumny z naszej postawy.
PS. wasi kibice mieli pierdolnięcie.
mecz żenujący. poziom drugoligowy. że ja to oglądałem, to naturalnie męka, ale przynajmniej w knajpce, w ciepełku, z piwkiem. a jak sobie pomyślałem, że ktoś za to jeszcze zapłacił, a nawet przejechał te 90 km z Krakowa, żeby to zobaczyć, to mi się autentycznie żal zrobiło tych ludzi. a ja nie jestem skory do współczucia.
Po pierwsze :
DŁUGO NIE KUPIE KARNETU
Po drugie :
Wolę III ligę z zaangażowanymi chłopakami z kartoflisk , niż te łamagi
To nie jest nasza Cracovia,
pasy_ogramy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wpisałem się na początku, to pomyślałem, że
> skomentuje meczyk:
>
> - Cracovia miała więcej sytuacji,
> - Cracovia grała ładniej,
> - Cracovia miała pecha pod bramką,
> - być może (muszę obejrzeć w TV) Cracovia
> miała pecha do niektórych decyzji sędziego,
> ale.........
>
> .....to my "jechaliśmy z wątroby" a jeden Saidi
> jest pewnie wart tyle co cały nasz atak, więc
> jestem dumny z naszej postawy.
Więc zobacz sobie gościu powtórkę tego cyrku z karnym i napisz, czy dalej masz satysfakcję z wygranej.
Nasza gra - żenada, ale to co zrobił sędzia to kryminał! Najlepiej zobrazowała to sytuacja, gdy sedzie wyprowadził kontrę Podbeskidzia, a potem dał żółtą kartkę za przerwanie akcji. Niby przypadek, ale taki trochę freudowski.
Na Polonię warto byłoby rozwinąć 4 sektorówki. Czarne. Na każdej tylko jedno słowo: WSTYD.
Leszeczek masz rację, sędzia kryminał, ale nasza gra to totalna żenada i lepiej dla ogółu, jak 3 pkt wygrywają walczaki, niż banda, wróc złe słowo, niż grupa zakochanych w sobie gwiazdorów.
Straciłem nadzieję, że oni potrafią grać w piłkę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)