Brawo kurwa!!!
-
-
Podbeskidzie - Cracovia (14 października, Piątek, godz. 18)
Nie wiem czy tylko ja już tak mam, że bez emocji podchodzę do meczu?
Skandaliczna gra naszych, w taki sposób przegrać z Podbeskidziem... Cracovia expresem spadnie z różowej ligi.
jak ja się ciesze z wyniku myślałem że dostanie trójke a tu tylko 1-0 nie ma tragedii buahhaha
[color=#FF0000][b]Jak można wygrać mecz? jak się gra bramkarz + 7 obrońców i 3 graczy ofensywnych?
przecież to było skazane na porażke, co Bizon+Saidi+Tamir mieli sami wygrać? Pasieka wyrabia swoją statystyke, i niech mi powie ktoś że statystyka kłamie, w Arce miał średnią pkt coś koło 0,95/1pkt/mecz (bramki 1:4), dokładnie tak jak u nas. I do końca będzie już tak. może zdobędziemy 20pkt, tyle że jak spadać z ligi to w jakimś stylu a nie taką katorgą.
Proponuje dalej i więcej pajacować na konferencjach.[/b][/color]
Wy się na prawdę przejmujecie kolejną porażką z rzędu ?
Od 4 lat gramy piłkę na żenującym poziomie bez żadnego większego zaangażowania a tu reakcje na forum jakby dzisiejsza gra była jakąś nowością.
Wywalić, piłkarzy, trener z zagranicy i TERROR .
No to Panowie w przyszłym sezonie środek tabeli....środek tabeli w pierwszej lidze ;]
Proponuję jak te patałachy będą wychodziły na rozgrzewkę to przywitac ich gwizdami i bluzgami. Mam już dośc tych kompromitacji.
CRACOVIA TO KIBICE A NIE WY PATAŁACHY
Spadnijmy w końcu do tej I ligi. Proszę
Nech spadają bo może wreszcie cos drgnie.
poki nie zmieni sie patologia w klubie a my nie zaczniemy intensywnie protestować ( jakies transparenty itd) to tak pozostanie. W klubie liczy sie tylko kasa ciagnieta od generała i przejecie 100 % akcjiu Cracovii jak najtanszym kosztem aby potem zawłaszczyc cichy kącik. WON Z DZIADOSTWEM ! WYPIERDALAC !!!
tutaj to by Murinho z Guardiola nie pomogli .Trzeba powiedziec otwarcie jestesmy najsłabsza druzyna ligi zero koncepcji w grze kopanina i tyle karny z kapelusza drugiego cudu nie bedzie Cahalon-nieporozumienie V.D Biezen miał byc lepszy od Voskampa nie chce mi sie juz pisac....:(
Rozgonić [b]CAŁE[/b] to towarzystwo gwiazdorskie. Pościągać najzdolniejszą młodzież z małopolski i grać nimi do końca sezonu. Przynajmniej będą się czuć związani z klubem i być może uda się zbudować perspektywiczną drużynę. Nie ma nic do stracenia niestety. Podbeskidzie grało na poziomie tragicznym i wygrało. W takim razie gdzie my jesteśmy?
Dla mnie ta gra nie była zaskoczeniem. Niczego się już po tych piłkarzykach nie spodziewam. Jak dla mnie to już mogliby się wycofać z ligi.
Dodać należy że mimo wszystko ten mecz piłkarzykowie mogli wygrać, gdyby wykorzystali jedną z sytuacji w pierwszej połowie.
No i jeszcze trzeba wspomnieć, że do żenującego poziomu meczu dostosował się nędzny sędzia. Taką to mamy drużynę, ligę i "sędziuf".
Pusty śmiech mnie ogarnia.
Przegraliśmy dzisiaj z drużyną, która grała podwórkowy futbol, a co gorsze my graliśmy taki sam. Doświadczona drużyna wypunktowała by dzisiaj takie Podbeskidzie juz w 1 połowie, ale jak się ma takie sytuacje i tak się kaelczy pod bramką, to o czym my mówimy. Ze słabszą drużyną już w tym sezonie nie zagramy. W tym żenującym spektaklu, w pewnym momencie sędzia postanowił ,że wybije sie ponad to wszystko i podyktował karnego z kapelusza. Piłkarze byli słabi, ale sędziego dzisiejszego meczu można okreslić tylko jednym słowem...IDIOTA.
Siermiężna gra, zero skuteczności pomimo niezłej klasy graczy. Plus fakt, że nie jesteśmy pupilkiem sędziów i daje to w konsekwencji 16 miejsce w tabeli. Może należy kupić skład z Podbeskidzia...?
Mamy jakieś 3 tygodnie czasu na wyprostowanie sytuacji; Pomimo kiepskich wyników sytuacja w tabeli jest dużo lepsza niż rok temu. Jednak 2 razy cuda się nie zdarzają.
Kary finansowe dla pseudo kopaczy !!!!!
Dokładnie zatrudnić młodzież przynajmniej swoi nas spuszczą z ligi
A tych do psychiatry na terapię bo zapomnieli jak sie gra
PAS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Pomimo kiepskich wyników sytuacja w
> tabeli jest dużo lepsza niż rok temu. Jednak 2
> razy cuda się nie zdarzają.
Lepsza o 1 punkt. Ale radość!
Moim zdaniem koncepcja przebudowy zespolu w oparciu o posciaganych zagranicznych slabeuszy sie zupelnie nie sprawdzila. Dzis w Podbeskidziu taki np. Patejuk, zupelnie nieznany polski chlopak byl o klase lepszy i grozniejszy od naszych Bizonow, Saidich, Cahalonow, itp. przywiezionych za ciezkie pieniadze.
Dla mnie wniosek jest oczywisty: trzeba od nowa budowac druzyne. Z tych co graja, nic juz nie bedzie:( Dogadac sie, porozwiazywac bezsensownie dlugie kontrakty i szukac chlopakow ambitnych i rozwojowych.
W tej chwili jest po prostu kadrowa katastrofa. Nie ma napastnika, dobrego ofensywnego pomocnika, stopera i bocznych obroncow na ligowym poziomie. Nie ma niestety tez nikogo, kto mialby jakas koncepcje budowania druzyny. Pasieka pewnie "zakonczy kariere" po rundzie jesiennej i nasi genialni meczennicy sciagna znowu jakiegos praktykanta, zeby przyfirmowal spadek, bo zaden rozsadny trener przeciez tu nie przyjdzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)