Po blamażu z Kolejorzem, czeka nas arcyważne, a zarazem arcytrudne spotkanie z Góralami. Mecz "za 6 pkt", mecz który musimy wygrać. Wróci Suart, wróci Nawotczyński i miejmy nadzieje, 3 pkt zostaną przywiezione ze Śląska Cieszyńskiego.
-
-
Podbeskidzie - Cracovia (14 października, Piątek, godz. 18)
W końcu w tym sezonie wyjazdy nam wychodzą. Porażka nie wchodzi w grę.
Jeszcze nic straconego. Jest szansa się ratować. Ale TRZEBA ZACZĄĆ GRAĆ!!!!
"Wróci Suart, wróci Nawotczyński" nie byl bym tego taki pewien :)
ale Hosek dalby nam 10x tyle co Zytko ...szkoda ze Pasieka tego nie widzi :)
generalnie nigdy nie pisalem w tych tematach bo fantazjowanie mnie srednio intersuje, widze to tak Podbeskidzie jako jeden z niewielu zespolow (w koncu beniaminek) nie bedzie stal az Cracovia sama sobie strzeli gola, ale bedzie atakowal ... to na Cracovie wystarczy ... oczywiscie snuc dywagacje jak to ich pojedziemy moze kazdy, kto wie moze nawet wygramy ale ... jakos w to watpie, jak bylem pewny ze Nas Gornik oleje to jestem pewny ze Podbeskidzie tego nie zrobi
Kamaz Napisał(a):
miejmy nadzieje, 3 pkt zostaną przywiezione ze Śląska. [b]Cieszyńskiego (!!!) [/b]
A sam stadion leży za Białką, już w Małopolsce.
Z mojej strony respekt dla firmy, najbardziej wyczekiwany przeze mnie mecz, ile lat ma historia pojedynków Pasów z nami nie muszę przypominać, zapewniam że starszym kibicom w Bielsku nazwa "Cracovia" mocno podnosi ciśnienie. Mecz o 6 pkt - musimy wygrać i wygramy!
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale Hosek dalby nam 10x tyle co Zytko ...szkoda ze
> Pasieka tego nie widzi :)
Ależ denerwują mnie takie wpisy! Człowieku, skąd Ty to możesz wiedzieć, w ilu meczach widziałeś Hoska, przypomnieć Ci? Rozumiem, że można myśleć, zresztą nie bez podstaw, że nic gorszego od Zytki nas nie może spotkać, ale ostatnio w co najmniej kilku wątkach wszyscy wychwalają Hoska. Dla mnie to NIEPOROZUMIENIE. Przyjdzie jeszcze czas na takie zachowanie (oby).
jak nie z nimi to z kim ?
Prosiłbym o nie cytowanie wypocin gości, których mam na ignorze.
Dzięki temu, że tabela ma mniejsze skłonności do "płaszczenia się" niż w zeszłych sezonach, nasza sytuacja nie wygląda tragicznie. Tragicznie natomiast wygląda gra i perspektywy na przyszłość. Wyjazd na Podbeskidzie nie jest trudnym wyjazdem. Tamtejszych piłkarzy nie cechuje zbyt wiele umiejętności prócz ambicji. Zagrać jak o życie i choć 1 pkt. powinien wylądować w Krakowie.
pasy_ogramy Napisał(a):
> Kamaz Napisał(a):
>
> miejmy nadzieje, 3 pkt zostaną przywiezione ze
> Śląska. Cieszyńskiego (!!!)
>
> A sam stadion leży za Białką, już w
> Małopolsce.
>
>
> Z mojej strony respekt dla firmy, najbardziej
> wyczekiwany przeze mnie mecz, ile lat ma historia
> pojedynków Pasów z nami nie muszę przypominać,
> zapewniam że starszym kibicom w Bielsku nazwa
> "Cracovia" mocno podnosi ciśnienie. Mecz o 6 pkt
> - musimy wygrać i wygramy!
Już poprawione :)
Dot Napisał(a):
> jak nie z nimi to z kim ?
z ŁKSem :D heheheh już to przerabialiśmy, efekt też każdy zna.
W tej rundzie o niebo lepiej wychodzą nam mecze na wyjeździe. 3 pkt. - to mnie interesuje!
Kaczmarek
Nykiel - Hosek - Radomski - Suart
Bartczak - Szeliga
Straus - Cahalon - Ntibazonkiza
Niedzielan
Trza zamurować bramkę i liczyć na cud remisu z potęgą Podbeskidzia
Albo na kolana i prosić o najmniejszy wymiar kary
Taka mocna i silna jest teraz Cracovia
Kaczmarek(czy Gąsiński wsio ryba)
Nykiel - Hosek - Nawotczyński - Suart
Radomski - Szeliga
Viszniakovs - Cahalon - Ntibazonkiza
Niedzielan
Taki skład defensywy chciałbym zobaczyć w sparingu z Górnikiem
Miejsce Radomskiego jest w środku pomocy, bo poza nim nie mamy tam nikogo wartościowego. Oby Łukasz szklana noga trzymał się przy zdrowiu, to stoperzy powinni się zgrywać w tym ustawieniu (ewentualnie z Kosanoviciem). W sparingu, można też dać szanse Rupie, Stebleckiemu i Żołądziowi (zwłaszcza wobec absencji kadrowiczów)
w moim przypadku nastąpiło zmęczenie materiału,
nie wierzę w jakiekolwiek podniesienie się tej "drużyny"
Co tu duzo mowić. Mecz dla nas o 6 pkt i moze byc bardzo wazny przy pozniejszym ukladzie tabeli, poza tym pozwoli nam utrzymac niewielki dystant do "czolowki" spadkowej. Podbeskidzie z druzyn na dole najbardziej mi sie podoba, graja bez kompleksow i czesto mimo braku umiejetnosci nadrabiaja wola walki i ambicja czego u nas i u kilku innych druzyn zagrozonych spadkiem brakuje.
Zycze nam zwyciestwa, chociaz jestem umiarkowanym optymista licze ze o te 1 bramie wiecej strzelimy. W Najgorszym wypadku remis, nie mozemy tego meczu przegrac. Pasy grac K*rwa mać!!!
Dla mnie obrona na nastepny mecz Nykiel- Nawotczyński-Hosek-Suart.
Z Suartem wracałem po meczu i poszliśmy na wawel popatrzeć na lampiony. Mówił ,że na sparing będzie gotowy do gry o ile znów nie przydazy mu sie pech i ktoś mu coś zrobi na treningu :)
konrad_cracovia Napisał(a):
> Dla mnie obrona na nastepny mecz Nykiel-
> Nawotczyński-Hosek-Suart.
>
> Z Suartem wracałem po meczu i poszliśmy na wawel
> popatrzeć na lampiony. Mówił ,że na sparing
> będzie gotowy do gry o ile znów nie przydazy mu
> sie pech i ktoś mu coś zrobi na treningu :)
Zdecydownie z Radomskim na stoperze!!!! Mają 3 ch szybkobiegaczy a Mateusz do takowych jednak się nie zalicza....lepiej mieć spokój z tyłu....przynajmniej taka nadzieja....
I Saidi na lewe skrzydło i Tamira na środek przed napadem!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)