Dzieci we mgle.
-
-
Cracovia - Lech Poznań, 9 kolejka - sobota 1.10.2011 godz. 18.00
0-2:( Rudniew od poczatku meczu pokazuje, kto to jest napastnik.
Dlugo kibicuje Cracovii, ale nie przypominam sobie 5-ciu porazek pod rzad na wlasnym boisku. Kolejny niechlubny rekord.
Schodzi Bizon, wygwizdany.. Spodziewalem sie po Nim naprawde wiecej...Jak narazie porazka..
"brawo" Żytko !!! k@#$% co za partacz.
Brawo Rudnev, może do niektórych coś dotrze po tym meczu.
Saidi tylko skrzydlo, a tak wgl to pilke by tez mogl czasem podac pier-dolony egoista... v.d. Biezen robi mniej szumu niz Marcin Crouch, Wielki Visniakovs ma typowo Lotewska Technike (ala 4 liga) + wypuszczenie na 238974238907 metrow Zytko ty CH-UJU
Tyle dziekuje, dobranoc.
Edit: Saidi Do wolnych ani roznych tez niech nie podchodzi... + 1 LIGA WITA
Saidi i Radomski najlepsi w naszym zespole. Brak mi słów na tych patałachów.
matko, co za upokorzenie
dalej nie ma zespołu i tyle kolejny zjebany weekend
Chcesz wygrac z Cracovią ? Niech dwóch zawodników pokryje Saidiego.
Kur.wa mac ! Cała gra ofensywna opiera się na jednym zawodniku. W ubiegłym sezonie był jeszcze Klich.
Koniec. Porazka. Kompromitacja.H..owy trener jak kiedys ktos napisal ,druzyna zero. Kaziu przestan, prosze...
miałem nadzieję po Górniku i myslałem ze pojada Lecha ale sie myliłem teraz Podbeskidzie i tez bedzie cieżko przeciez u siebie potrafilismy grac??? trzeba dalej wierzyc i kibicować tylko PASY
co tam kazdy sie ujebal na tego Saidiego, tak czy tak nie pokazuje niczego specjalnego w tym meczu, nawet jak nie byl kryty... ZALOSNA GRA... NASZ PROBLEM OD 3-4 LAT SIE NIE ZMIENIA, W CRACOVII NIE MA WGL KOLEKTYWU...
Nigdy nie przestanę kibicować CRACOVII ale ile mozna jakos udało sie na Górniku a teraz to samo myslałem ze cos sie zmieni... przeciez ta druzyna ma zajebisty potencjał ma naprawde dobrych zawodników .Wiec co jest do k#$%y nedzy grane teraz znowu psy mi w robocie pojada (no chyba ze jutro dostana w dupe) to cicho beda siedziec.Gdzie jestes CRACOVIO???
peterpee Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nigdy nie przestanę kibicować CRACOVII ale ile
> mozna jakos udało sie na Górniku a teraz to samo
> myslałem ze cos sie zmieni... przeciez ta druzyna
> ma zajebisty potencjał ma naprawde dobrych
> zawodników .
o kim myslałes pisząc o zajebistych piłkarzach?
Zajebisty potencjał Saidi Visnia Niedzielan nazwiska nie graja ale nie wierze ze oni nie potrafia bo potrafia nie wiem po co kupili Hoska skoro gra Zytko (aczkolwiek myslałem po zabrzu ze odklei sie od niego pech) Bizon miał byc lepszy od Voskampa co tu dalej pisac .... jest bardzo zle
peterpee Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> miałem nadzieję po Górniku i myslałem ze
> pojada Lecha ale sie myliłem teraz Podbeskidzie i
> tez bedzie cieżko przeciez u siebie potrafilismy
> grac??? trzeba dalej wierzyc i kibicować tylko
> PASY
Miales nadzieje??/ Ja rowniez. Myslalem ze, wygramy 2-0 o ja glupi i naiwny!!
Ja nie miałem nadziei no może jakąś małą iskierkę na cud.Ale cudów nie ma skoro większość z naszych ma kłopoty ze zwykłym przyjęciem piłki...No to z czym do ekstraligi no z czym ... :(
ja dawałem 3-1:( i co z tego???
Na tle druzyny z gornej polki naszej ligi wyszla totalna nieporadnosc i slabosc pilkarzy Cracovii. Marna organizacja gry, slaba technika, ogromna ilosc niecelnych podan, mizerna gra obroncow (Zytko przyprawil d...pie uszy), nieskutecznosc (problem z trafieniem w bramke) i dodalbym zle ustawienie druzyny, bo Bizon nie nadaje sie na 1-szy sklad, a Saidi robi mniej dla druzyny w srodku niz na boku (wspominalem juz o tym w przerwie meczu w Zabrzu).
Zmierzamy wyraznie w kierunku nizszej ligi i co sie "nie udalo" innym, moze sie stac udzialem Pasieki, chyba, ze zrezygnuje po rundzie jesiennej i da "szanse" kolejnemu trenerowi, bo drugiego Szatalowa co sie podejmie utrzymania raczej sie nie spodziewam..
Niestety na teraz nie dam sie przekonac, ze ta druzyna nie zasluguje na spadek. Opowiesci o niezlym papierowym skladzie trzeba wlozyc miedzy bajki. Zespol buduje sie spokojnie przez kilka sezonow a nie wymieniajac naraz prawie wszystkich graczy. Zamienianie siekierki na kijek moze byc sposobem stryjka, a nie kogos chcacego stworzyc dobra druzyne. Teraz to jest skrecanie bata z piasku, czyli syzyfowe starania. Przykro byc tego swiadkiem.
Po golu Rudneva wyszedłem, nie dało się na to patrzeć. Zaczęliśmy nieźle, mimo wszystko mam odczucie, że brak dopingu dał się we znaki naszym piłkarzom. Pierwsza połowa (poza początkiem) katastrofalna, druga już całkiem niezła, ale cóż z tego, skoro po katastrofalnych błędach obrony Rudnev strzelił 2 gole.
Apropo tematu murawy, nie wiem po jaką chorobę była ona tak nawodniona, skoro nasi się kompletnie na niej nie trzymali!
Na koniec podziękowania dla Arka Radomskiego. Chłopie, dałeś z siebie wszystko dzisiaj, ta zmiana wymuszona była zapewne brakiem sił, ale to Twoje zaangażowanie i ta Twoja walka była niesamowita. Szkoda że pozostała część pierwszej jedenastki nie poszła Twoim śladem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)