Na razie jesteśmy druzyną,która punktuje tylko na wyjeździe.Skoro Andrzej się przełamał to My jako drużyna musimy tym bardziej :) Lech w sumie nam leży,więc pressing na całym boisku,szybkie kontry Saidiego,Tamira,Wiśni,Andrzeja i trzy punkty zostają na Świętej Ziemi.
-
-
Cracovia - Lech Poznań, 9 kolejka - sobota 1.10.2011 godz. 18.00
Czekamy na pierwsze 3pkty na naszym stadionie w tej rundzie.
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na razie jesteśmy druzyną,która punktuje tylko
> na wyjeździe.Skoro Andrzej się przełamał to My
> jako drużyna musimy tym bardziej :) Lech w sumie
> nam leży,więc pressing na całym boisku,szybkie
> kontry Saidiego,Tamira,Wiśni,Andrzeja i trzy
> punkty zostają na Świętej Ziemi.
dobra teoria a teraz to muszą wprowadzić w życie
Walka o każdą piłkę i każdy centymetr boiska i będą pierwsze 3 pkt na Kałuży :) Liczę że "Bizon" się przełamie.
Coś słaby ten Lech ostatnio..nie mają obrony,Wilk i Krivets padaka,ale mimo wszystko to kadrowo najlepszy team w naszej lidze...Trenerze,wiem,że ta płytka z meczu Górnik-Lech już ledwie doli,ale to jedyny słuszny kierunek!Pokazuj naszym to do znudzenia..Niech kopią po autach,pressing cały mecz,a będzie dobrze..myślę,że wygramy...
Już to widzę jak nasz super stoper Żytko zatrzyma Rudnevsa :) .
Bardziej się boję o Kosanovica, przy którym Żytko to profesor.
Myślę, że trener jakoś wyciągnął wnioski z meczu z Zabrzem (końcówka meczu i mega nerwówka), i pokombinuję trochę w środku obrony, chociaż nie widzę również Nawotczyńskiego przy kryciu Rundeva, najlepiej jakby Arek wrócił do obrony - takie moje zdanie ...
a tak btw - jak w ogóle sprawdza się Hosek ? Dobry jest czy nie? bo widziałem go tylko kilkanaście minut w meczu ze śląskiem, wiem też , że grał w ME z górnikiem (3:5)....
Scot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Już to widzę jak nasz super stoper Żytko
> zatrzyma Rudnevsa :) .
Ljuboje zatrzymał to i Rudnevsa zatrzyma :)
Na obecny moment sprzedano ponad 6k (bilety + karnety).
Pełna mobilizacja! Pozostało 3 dni, jesteśmy w stanie spokojnie podwoić aktualny stan posiadania.
Podwoić to raczej się nie uda, ale z 3-4 tys, i koło 10, ew. 11 (razem z Lechem) tysięcy będzie
Bilety najwięcej sprzedają się w dniu meczu :) Ja w piątek ide ze znajomymi :)
bedzie transmisja w tv?
Wszystkie mecze T-ekstraklasy są transmitowane. Obudź się!
Wszyscy na mecz !!!
Zobaczycie pęknie 12 tyś :)
Ja stawiam na 12 500 razem z Lechem :)
WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY
ja bym chciał wreszcie komplet
[url=http://bulgarska.pl/newsy/zapomniec-o-przyjazni,artykul.html?material_id=4e83968a9a22dd6f47000000]link[/url]
Pozdro od przyjaciół z Bułgarskiej..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)