ciekawe zjawisko: ci co to tak koniecznie chcieli wyłamać się z protestu (okolice B1 i B3) na początku meczu, kompletnie ucichli przy 0:2.
to jak to jest?
-
-
Protest
Gdzie ja tam panie w "młynie".Doping jest potrzebny i protest tez.Trzeba wypracować kompromis. Moze stykneło by 10 minut ciszy . Wilk by był syty i manczester sity.A skoro gadamy o tym to po tej ciszy myślałem ze będzie pierdzieklniecie z dopingiem a tu panie takie pieśni żałobne jakieś poleciały.
Biedron Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ciekawe zjawisko: ci co to tak koniecznie chcieli
> wyłamać się z protestu (okolice B1 i B3) na
> początku meczu, kompletnie ucichli przy 0:2.
> to jak to jest?
Reprezentatywnym przykładem tej grupki (choć naprawdę nielicznej, co najwyżej kilkanaście osób na samej górze trybuny) był koleś, który co chwilę dawał upust swemu niezadowoleniu w rodzaju "mam w dupie zarząd, ja dopinguję piłkarzy!" "olewam Tabisza, dopinguję Cracovię" i tym podobne deklaracje wspierania drużyny.
I teraz pytanie, jak ów oszołom "dopingował piłkarzy" przez resztę meczu?
Otóż całkiem nieźle; przez większość meczu na przeróżne sposoby wyżywał się na Żytce wymyślając różne nowe obelgi ilekroć tamten był przy piłce, a w drugiej połowie dorzucił jeszcze do swojego repertuaru komplet szyderstw na temat Dudzica.
Biedron Napisał(a):
> ciekawe zjawisko: ci co to tak koniecznie chcieli
> wyłamać się z protestu (okolice B1 i B3) na
> początku meczu, kompletnie ucichli przy 0:2.
> to jak to jest?
po 2 bramce na B to śpiewaliśmy tylko w parę osób w pierwszych rzędach... a jak trzeba było siedzieć cicho w czasie protestu to chcieli coś drzeć ryja. Ale byli szybko i spokojnie uciszani :)
H.U.J.E ile ja za was oddaje krwi i potu........!!! !!!!!!!!!!! !!!!!! ! Paparuchy
B2 zawsze protest w górę hmmm.....!!!!!!!!!???????!!!!!!
Czy naprawdę myślicie że śpiewanie na meczach "Jakub Tabisz musi odejść coś da"?Może dodamy "Pan Jakub Tabisz...." :). Czas w końcu zrozumieć że JT to tylko marionetka i trzeba uderzyć w Jego Wysokość.Jeżeli chcemy żeby protest zabolał największego męczennika w klubie to trzeba niestety posunąć się do drastycznych metod (z dopingiem spoza stadionu włącznie).Uważam że nawet jak dojdzie do spotkania Filipiaka z przedstawicielami kibiców to efektów raczej z tego nie będzie.Procesor nie jest typem człowieka z którym można merytorycznie podyskutować (klasyczny przykład na to że nadmiar pieniędzy może zrobić w głowie "kuku").
Aston1906 Napisał(a):
> I teraz pytanie, jak ów oszołom "dopingował
> piłkarzy" przez resztę meczu?
>
> Otóż całkiem nieźle; przez większość meczu
> na przeróżne sposoby wyżywał się na Żytce
> wymyślając różne nowe obelgi ilekroć tamten
> był przy piłce, a w drugiej połowie dorzucił
> jeszcze do swojego repertuaru komplet szyderstw na
> temat Dudzica.
A dlaczego Astonie Cię to dziwi;) Gość przychodzi na mecz nap...ć na wszystko i wszystkich a tu nagle 20 minut miał nikogo nie wyzywać;) No dramat :D
[b]Protest to byłby wtedy kiedy przez 3 kolejki kibice będą dopingować kopaczy z błoń, a nie z trybun...bo takie 20 min to nic nie daje zupełnie tylko tyle że Radomski teraz zarzuca nam akcje deprymujące drużynę....[/b]
Poza tym zobaczymy kto z tych wielkich Pasiaków zostanie po spadku do I ligi..bo chyba nie Ci którzy zwiali słysząc parę h.. i k... za podwórkową kopaninę. J
ak można w ogóle dupsko do szatni schować...gardło zdarłam, karnet nabyłam, krucjatę w rodzinie robię żeby za Cracovią nie rzeką byli, a te frajerzyny nawet porażki na klaty przyjąć nie mogą no tak ale jak sie foty na terazpasy ogląda że po szatni się zimny Lech pałęta to wiadomo że spieszno im było hehe
Widząc akcje z ostatniego meczu stwierdzam, że jedyny doping który powinniśmy powtarzać jak mantrę z maxi decybelami to CRACOVIA TO MY bo przecież nie ONI. No i może jeszcze żeby tego "Wtorka" ośmielić trochę to zamiast Cracovia gol - [b]Niedzielan goooll[/b] - ucieszy się chłopak, podbuduje to i może coś strzeli :):) i w sumie to po kolei kto tam strzelać umie, a zapomniał jak się to robi..na boisku :)
Czołem Bracia i Siostry ;)
Cracovia_Ona Napisał(a):
> Protest to byłby wtedy kiedy przez 3 kolejki
> kibice będą dopingować kopaczy z błoń, a nie
> z trybun...bo takie 20 min to nic nie daje
> zupełnie tylko tyle że Radomski teraz zarzuca
> nam akcje deprymujące drużynę....
> Poza tym zobaczymy kto z tych wielkich Pasiaków
> zostanie po spadku do I ligi..bo chyba nie Ci
> którzy zwiali słysząc parę h.. i k... za
> podwórkową kopaninę. J
> ak można w ogóle dupsko do szatni
> schować...gardło zdarłam, karnet nabyłam,
> krucjatę w rodzinie robię żeby za Cracovią nie
> rzeką byli, a te frajerzyny nawet porażki na
> klaty przyjąć nie mogą no tak ale jak sie foty
> na terazpasy ogląda że po szatni się zimny Lech
> pałęta to wiadomo że spieszno im było hehe
> Widząc akcje z ostatniego meczu stwierdzam, że
> jedyny doping który powinniśmy powtarzać jak
> mantrę z maxi decybelami to CRACOVIA TO MY bo
> przecież nie ONI. No i może jeszcze żeby tego
> "Wtorka" ośmielić trochę to zamiast Cracovia
> gol - Niedzielan goooll - ucieszy się chłopak,
> podbuduje to i może coś strzeli :):) i w sumie
> to po kolei kto tam strzelać umie, a zapomniał
> jak się to robi..na boisku :)
>
> Czołem Bracia i Siostry ;)
Łaaaa! WIęcej takich kobiet!
Tak naprawdę to całe to towarzystwo może by się jakoś rozeszło, gdybyśmy się nie utrzymali (chociaż w Arce, też kibice plują na zarząd , to ten pozostaje nie ugięty) i nawet gdybyśmy tkwili w tym maraźmie nazywanym I ligą teraz przez rok-dwa, to wolałbym , żeby drużynę zaczęto budować na młodych i nie tylko ambitnych zawodnikach z serduchem do gry. Może to kibice powinni zacząć się zrzucać na wyjazd skauta po II - III lidze? a Może to my powinniśmy jeździć, wyszukiwać i podsyłać video trenerowi? Nie sądzę , żeby taki Machaj teraz zarabiał więcej niż taki Boljević, również ściąganie Struny (młodzieżowy reprezentant Słowenii) widać jaki poziom jest tamtej ligi skoro Andraż wywalczył mistrzostwo i superpuchar ze swoim klubem, nie będę się bardziej rozpisywał o transferach i kadrze, w końcu to nie ten temat....
Co do kibicowania jeszcze, to powiedzcie mi po co jest to milczenie? wykrzykiwanie "tabisz musi odejść!" , najbardziej śmieszne jest wychodzenie z trybun wg mnie w trakcie meczu (łks) gdy tylko nadarzy się sytuacja podbramkowa wszyscy szybciutko wracali na swoje miejsca, dla mnie rozwiązaniem jest w ogóle nie przychodzenie na mecz, można by zamiast kibiców poustawiać tekturowe postacie i wywiesić flagę "Cracovia to My", chcecie bardziej protestować nie kupujcie biletów, karnetowicze niech odcierpią do końca rundy, wtedy się w zarządzie złapią za głowę, że zysków nie ma praktycznie żadnych...
Ściągneli nam Saidiego przed tamtym sezonem ,żeby przyciągnąć ludzi na stadion, wiadomo widowisko gra, ale ja to bym go nawet pogonił w okienku zimowym , herezja? skądże, więcej to on szkodzi grze Cracovii, aniżeli pomaga, rzadko podaje, wdaje się w dryblingi nie potrzebne, my kibice nie chcemy efektownej gry , bo nie jesteśmy na Camp Nou, chcemy efektywnej gry!
Jeszcze jeden pomysł, zaczerpnięty nie tylko z Old trafford (gdzie kibice nosili żółto zielone barwy - podajże jakieś historyczne czy pierwsze klubu, sprzeciwiając się amerykańskim biznesmenom) my moglibyśmy (już chodząc na mecze) ubierać się całkiem dajmy na to na czarno (coś jak kibice lecha) zero biało czerwonych barw - tylko czarne koszulki na znak żałoby , w końcu Cracovia powoli umiera już od trzech sezonów , jeżeli nie już umarła ...
pozdr.
[quote=Surep1906] można by zamiast kibiców poustawiać tekturowe postacie i wywiesić flagę "Cracovia to My",
[/quote]
dobry pomysł nr 1. np. cały sektor D.
[quote=Surep1096]ubierać się całkiem dajmy na to na czarno (coś jak kibice lecha) zero biało czerwonych barw - tylko czarne koszulki na znak żałoby , w końcu Cracovia powoli umiera już od trzech sezonów
[/quote]
Dobry pomysł nr 2. Myślę że warto je rozważyć przed Polonią, jest jeszcze trochę czasu by szerzej poinformować kibiców o formie protestu, bo ostatnio większa część nie była uświadomiona.
Ja proponuje zrobić manekina tabisza i rzucać go po całym sektorze D :D Śpiewając przy tym - Jakub Tabisz musi odejść :D
Po meczu do rzeki podpalonego:)
Surep dobra dobra... nas nie pójdzie na mecz max 1000 osób nie oszukujmy się. Klub dalej będzie prosperował, pozbędą się stoisk, młyna i sektora rodzinnego. I do czego to doprowadzi? Działajmy przeciw zarządowi nie przeciw sobie. Nie po to tyle ciężkiej pracy się w to wkłada.
konrad_cracovia Napisał(a):
> Ja proponuje zrobić manekina tabisza i rzucać go
> po całym sektorze D :D Śpiewając przy tym -
> Jakub Tabisz musi odejść :D
Dobre :)
Proponuję pomaltretować manekina na meczu z Polonią, natomiast na derbach wrzucić owego manekina na sektor gości :D
Może taki? Choć trzeba by go troche ubrać bo niepodobny.
[img]http://evita-pl.com/fot/6700001108_1.jpg[/img]
Dobry pomysł z tą lalką :D Jeżeli chodzi o ubranie ,najlepiej przebrać go w wiślacką koszulkę z nazwiskiem Tabisz na plecach i numerem 0 , ale tak żeby pindola nie zakrywało, wtedy śmieszniej :)
PS. trzeba również zamówić rozmiar azjatycki , tak to Tabiszowi się jeszcze spodoba , że staracie się go odzwierciedlić z jego nie naturalnymi cechami anatomicznymi :)
Muszę o to zapytać: Surep, skąd znasz takie szczegóły anatomiczne?
Surep skąd takie info ?
Rock - ales doje&al:D ....a ja myslalem ,ze ostatnio jestem kontrowersyjny:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)