aber1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wcześniej jeździłem jako kibic
> i potrafiliśmy zatrzymać autokar z naszymi
> piłkarzami jak wracaliśmy z Nowego Sącza i
> powiedzieliśmy im że nie są godni
> reprezentować barw Cracovii z taką grą ,
> zwolniliśmy trenera oraz d[b]aliśmy w pysk
> prezesowi Cracovii[/b] ale to były stare dobre
> trzecioligowe czasy .
Dzisiaj byłaby to najgorsza opcja z możliwych i wyraźny sygnał dla inwestorów .....
-
-
Protest
wystarczy założyć nicka i rzucić hasło "protest" a już chętnych co niemiara, oj ludzie ludzie od kiedy łykacie takie prowokacje?
Taa, prowokacja. I ta prowokacja jest przyklejona w głosie z trybun i linkowana w innym temacie przez Radka. Także Fake, otrząśnij się.
To nie jest prowokacja.
Może jakaś flaga typu:
"Doping dla piłkarzy/trenera, nie dla Jakubka/Zarządu ( do wyboru)".
"Panie Filipiak, zwolnij Tabisza szkodnika"
?
Może troche proste, ale wydaje mi się że przynajmniej przekaz jasny. Moim zdaniem wychodzenie z trybun nic nie da...
ja proponuje wypisać nazwiska trenerów którzy nic ne mogli zrobić z zespołem i zadać pytanie kto jest tego winien i poniżej mozę to czas na zmiany w zażadzie i zę sięnie zmieniło nić u góry od 4 lat i zę tabisz powinien polecieć tyklko jakośto dobrze fajnie ubrać w słowa
Dokładnie jak najwięcej informacji na sztandarach okrzykach nie wychodźmy z trybun nie kopiujmy tego zachowania bo już to czyniliśmy i kiepsko to wyglądało.Protestować przeciw zarządowi musimy na wysokim poziomie odwrotnie do poziomu zarządu.
- Edytowany
Jestem za.Również mam dosyć nieudolnych rządów Filipaka .Jak kolega wyzej napisał najlepiej ubrać kapelusz Super Wisła i paradować po wielickiej z bananem na twarzy ! tylko ten błazen niech popatrzy gdzie są oni a gdzie my na dzień dzisiejszy.Chcemy normalnego prezesa i normalny zarząd
Akcja z ''super wisła'' była świetna, 10/10. Niestety chyba nie wszyscy zrozumieli jej kontekst.
Jeśli do tej akcji nie dołączy się okrzyków/transparentów to nie ma co tracić 10 minut meczu.
Rock Napisał(a):
> Jeśli do tej akcji nie dołączy się
> okrzyków/transparentów to nie ma co tracić 10
> minut meczu.
dokładnie o tym samym pomyślałem...
Zdecydowanie lepszym pomysłem flaga z odpowiednim napisem na długość trybuny od Focha. Niech VIPy obserwują 90 minut. Choć ja wciąż nie mogę uwierzyć , że całe zło i słaba gra w ekstraklasie to wina jednego człowieka...
Nigdzie nie będę wychodził ...
Na Reymonta sobie wychodźcie na kiełbaski ;)
Co poniektórym marzy się pamiętny mecz z Zagłębiem / WTSK a później frekwencja 2500 osób ?
Powodzenia życzę w bezsensownych protestach
jestem za protestem bo siegamy dna.
ale forma jest nieodpowiednia. transparenty, okrzyki [b]tak[/b] wychodzenie [b]nie[/b]
to nic nie da a tylko skomplikuje walke o 3 punkty
i jeszcze jedno tabisz jest tylko poslusznym zolnierzem i nie on powinien byc adresatem buntu
protest powinien oddzialywac na faceta w berecie super [b]wi[/b]e[b]sla[/b]w a wtedy odejdzie jakubek
gdyby chodxzilo o pastucha z Kanczugi to juz dawno ktos z gory potrzasnal by drania za ucho - tylko za ucho doslownie - i zaproponowal podanie sie nazajutrz do dymisji z powodow dajmy na to osobistych
tyle
Baylay Napisał(a):
> Zdecydowanie lepszym pomysłem flaga z odpowiednim
> napisem na długość trybuny od Focha. Niech VIPy
> obserwują 90 minut. Choć ja wciąż nie mogę
> uwierzyć , że całe zło i słaba gra w
> ekstraklasie to wina jednego człowieka...
Nie wpuszczą jej, a nawet to ochrona lub delegat każe ściągnać. Kto się nie dostosuje 2 lata zakazu... idziesz wywieszać? Nie mówie że się nie uda ale pomysł trudniejszy do zrealizowania niż wyjście z meczu.
Dalej niektórzy myślą, jak za starych czasów, że można wywiesić wszystko.
Nikt tu nie ma patentu na udany protest, ale jak się nie spróbuje nic się nie osiągnie. Ciekawe że na forum wiele osób zawsze ma problem że to nie ten mecz, nie ten moment... z takimi osobami żadna inicjatywa ostatnich lat by się nie udała, bo potrafią tylko pisać na forum.
wychodzenie: NIE
okrzyk: TAK TAK TAK TAK TAK !
"Panie Filipiak, zwolnij Tabisza szkodnika"
Najważniejsza sprawa to zastanowić się czy jakaś akcja pomoże, czy może raczej zaszkodzi. Nawet mając jak najlepsze intencje można okazać się sabotażystą. Nie jest dobrze, ale jakakolwiek akcja powinna być bardzo dobrze i kilkakrotnie przemyślana. W każdym razie wychodzeniu z trybun i tego typu pomysłom jestem przeciwny. Chyba najlepszą formą protestu byłoby abyśmy wypełnili stadion do ostatniego miejsca i dopingowali Cracovię od początku do końca na całego. Nie mam żadnego innego pomysłu aby wspomóż Cracovię.
Lepszy był by antyTabiszowy doping przez 90 min niż wyjście na 10 min !!!!!
Baylay Napisał(a):
> Zdecydowanie lepszym pomysłem flaga z odpowiednim
> napisem na długość trybuny od Focha. Niech VIPy
> obserwują 90 minut. Choć ja wciąż nie mogę
> uwierzyć , że całe zło i słaba gra w
> ekstraklasie to wina jednego człowieka...
Oczywiście nie można tego tak uprościć, problem jak to zwykle bywa jest bardziej złożony, osoba vice jest jednym z głównych powodów i od jego pozbycia się Filipiak powinien zacząć zmiany w klubie. Równie ważne jest zbudowanie pionu sportowego z zarządzającym, który posiada odpowiednie doświadczenie w futbolu i któremu guru odda władzę i decyzyjność w wystarczającym do w miarę swobodnego działania zakresie.
Jestem całkowicie przeciwny opuszczaniu trybun.Ja nigdzie się nie wybieram . Jeśli protest to tylko słowny, jakieś ciekawe hasło-zapytanie np. gdzie te puchary ? Albo coś podobnego . To oczywiście tylko propozycja , mam nadzieję, że będą inne .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)