Nie pisz ze problemem nie jest szeliga ,..jak jest to jeden z problemow !! to gosc ktory nie umie podac dokladnie 5 metrow do przodu !!! On sie nie nadaje na 1 lige !! zreszta nigdy sie nie nadawal !! Kolejnymi problamami sa Bartczak. Bojlevic i Struna.
-
-
Cracovia-Śląsk, 7 kolejka [18.09.2011,godz.14.30]
człowiek który strzelił w koronie 12 bram w Cracovii nie strzeli ani jednej ? Niestety jest to wina trenera złe ustawienie taktyczne, padnięta psychika piłkarzy.. Licze że jutro dymisja.
Czeska Komedia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tutaj nie jest problemem Szeliga.Tu problemem jest
> ustawienie.Za dużo miejsca zostawiamy
> przeciwnikowi a tu musi być krycie.[b]Przydałby
> się kreatywny pomocnik który krzyknąłby w
> idealnym momencie PODEJDŹMY WYŻEJ[/b]! i ścisłe
> krycie wtedy.
Po przeczytaniu tego posta pomyslalem, czy jednym z elementow slabej gry nie jest trudnosc komunikowania sie na boisku. Po jakiemu taki zawodnik ma krzyknac???
Podpowiadanie sobie nawzajem w czasie meczu jest norma, ale trzeba miec ten instrument komunikacji (ustalony jezyk w przypadku tak zroznicowanej etnicznie druzyny).
quresma77PASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KOPANINA :) 1 LIGA WITA :) SZATALOW DO WYJE-BANIA
> TAK JAK I RESZTA ZARZADU :) DO CHU-JA SIE TO POKI
> CO NIE NADAJE NIESTETY :) JESTESMY MASZYNKA DO
> NABIJANIA SOBIE PUNKTOW :)
Dodaj więcej emotek i napisz z jeszcze większych liter to zostaniesz drag queen bravo girl 2011 w nagrodę...
Smutny mecz. Nasi piłkarze na papierze dobrze wyglądają, ale niestety NIE MA DRUŻYNY! Szatałow nie umiał poukładac tych klocków. Niestety Szacunek za zeszła rundę, ale teraz trenerze musisz odejść. Nie ma innego wyjścia - drużyna cię nie słucha!
Oglądałem mecz w TV, nie byliśmy słabsi od Śląska.....Oczywiście nie zmienia to faktu że kolejny mecz frajersko przegrany......
Byliśmy słabsi wynik to weryfikuje j.ebane k.urwy piłkarzyny niech zdechną zostaną pchowani po drugiej stronie błoń tylko na to zasługują, gracia...
Tamir pokazał się dziś z dobrej strony, świetnie wychodził, wypracował nam bramke, ale najwidoczniej dla Bizona i tak to była zbyt ciężka sytuacja... Szeliga potwierdził swoją "klase" i czego by nie mówić o Bartczaku to jest lepszy np zagrał świetny mecz w Białymstoku. Natomiast tej drużynie jak wody brakuje wspaniałego Suarta i Alexa. Oby w Zabrzu Suart zagrał...
DYMISJA DYMISJA DYMISJA GŁOWY MUSZĄ POLECIEĆ SPONSORZE PREZESIE ZRÓB COŚ Z TYM BAGNEM BO I PRZYJDZIE NA CIEBIE PORA
po raz kolejny graliśmy piach. to jest po prostu TALENT i UMIEJETNOSC do nie strzelania goli. az twierdze ze goscie ktorzy nie potrafia grac w pilke wygraliby choc raz przy slabszym przeciwniku lub ich gorszej dyspozycji.
a Radomski (na defensywnym) i Nykiel woleli podawać w kosmos na Saidiego, zamiast do Tamira, który był blisko i pokazał, że technicznie prezentuje klasę porównywalną do Saidiego. może w tym problem?
Musze ten mecz jakoś zobaczyć jeszcze w TV, oczywiście jak ochłone, ale z mojej perspektywy było kilka sytułacji gdzie zamiast ostatniego podania był "huraganowy" strzał na bramke. Śląsk po strzeleniu bramki chyba olał ten mecz a mimo to nie udało się nic strzelić....ehhh
Ciekawostka- na trybunach Rząsa i Dudek oglądali mecz w towarzystwie młodego Tabisza :) Kuba pewnie wysłał go do nich aby zbierał na radar co knują ;)
Panie Szatałow po meczu z łks-em powiedział pan że nie wie co zrobić?
nadszedł chyba Pana kres.sytuacja jest na tyle poważna że trzeba złożyć natychmiastową dymisję
Totalny brak taktyki,większość piłek wybijana czym dalej do napastników może dobiegną-uda się albo się nie uda.
Zero zgrania zrozumienia wśród zawodników,nawet na kilku metrach maja problem z dograniem piłki.
Przestańmy tworzyć mity, że Cracovia ma dobrych piłkarzy - szczególnie w środku pola brak jest graczy spełniających standarty słabej polskiej ekstraklasy, a grają tam tacy, którzy nie umieją przytrzymać piłki, minąć przeciwnika, "podać prostopadle" do napastnika, oddać strzał z dystansu (poza wykluczonym Suvorovem) i brak mitycznego rozgrywającego. Podsumowując krótko:
[b]Cracovia nie ma drugiej linii !
Cracovia nie ma drugiej linii !
Cracovia nie ma drugiej linii ![/b]
I dlatego wszystkie mecze przegrywa w środku pola !
[color=#0033CC][b][size=large][url=http://www.wikipasy.pl/Galeria:2011-09-18_Cracovia_-_%C5%9Al%C4%85sk_Wroc%C5%82aw_0:1][color=#0033CC]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/color][/url][/size][/b][/color]
Powiem tak....mam dość...
Odkreśliłem grubą kreską stary sezon, szczególnie jesień.
Po Koronie uznałem że to wpadka...
Po Legii nie pisałem refleksji, nawet piłkarzy nie oceniłem.
Po ŁKS-ie było mi słabo...ale milczałem...
To specyficzny dla mnie sezon bo po raz pierwszy wykupiłem karnet na rodzinny i po raz pierwszy chodzę też z moim młodszym czterolatkiem...
Wiem że on jeszcze nie za bardzo kuma o co chodzi.....ale kurde żadnego zwycięstwa Pasów jeszcze nie widział...
Na boisku padaka, padaka i syf...
Żadnej sensownej akcji, środek pola nie istnieje, kiedy ok 60 minuty Nykiel w akcji która powinna być ofensywna podawał do tyłu do Radomskiego...to już wiedziałem jak to się skończy...
Podania do najbliższego kolegi, byle nie wziąć na siebie odpowiedzialności. Kopacze bardzo rzadko strzelają a jak już dokładają nogę do strzału to zawsze lici nie tam gdzie powinna.
Nie wiem co się dzieje ale bez wątpienia dzieje się tragicznie.
Nie tylko ja mam wrażenie że ryba psuje się od głowy...
Coś trzeba zmienić...
Jeszcze raz powtórzę. [b]Największą bolączką Cracovii jest brak drugiej linii i słabi zawodnicy występujący w tej formacji, przede wszystkim w środku pola![/b] Dlatego w żadnym meczu nie możemy przeciwnikom narzucić swojego stylu gry, którego po prostu nie ma. Wręcz odwrotnie - to przeciwnik zyskuje bezwzględną przewagę w tej części boiska. Tak też było w meczu ze Śląskiem i to jest główna przyczyna porażki.
To nie piłkarze ustAWiają drugą linię, tylko trener. Jest Cahalon, mógł grać. I już kolejny minus dla Szatałowa.
I w tym wątku bełkot... co się z tym forum stało.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)