Poprzedni sezon i sparaw z licencją ŁKSu pokazuje jedno.
Mieliśmy mega farta utrzymując się w ostatnich sezonach. To utrzymanie nie było wcale wywalczone (licencja ŁKSu) lub "wywalczone" ale przez wyjątkową słabość rywali (Arka, bytom). Teraz tak bierzemy Żytke który spuścił Bytom teraz spuuszcza nas. Rozgrywającego jak nie było tak nie ma (pewnie z Tamira będziemy się cieszyć >15 kolejce bo potencjał jest ale zgrania nie bęedzie).
Dziś ani nie utrzymamy się dzieki nie przyznaniu licencji komuś, ani poprzez słabość rywali bo... najwięksi rywale "strefy spadkowej" bądź ogrywają nas na własny boisku, bądź wygrywają na wyjeździe z ległą od której sami dostaliśmy lekcję futobolu.
Dziś zrobiliśmy duży krok w kierunku spadku.
Trenera broniłem ale po dzisiejszym dniu tego już nie zrobie BO:
[b]1. jak można zrezygnować z Roka, postawić na Dudzica jako jokera
2. jak można czekać ze zmianą do 60 min
3. trzeba było być ślepym by ocenić iż z 2 defensywnych pom. gorszy był Sławek, jak ktoś wątpi to niech przypomni sobie kto miał stratę na środku boiska przed strzeleniem bramki i zobaczy co Bartczak robi w 81/82min meczu
4. Żytko po kontuzji, Hosek na ławie[/b]
Jeśli ktoś ma zastąpić Jurka to tylko trener z zagranicy co nauczy naszych kopaczy WALKI, tego brakuje, aż oczy bolą brak zaangażowania via BARTCZAK. Trzeba ściągnąć kogoś jak Petrescu itp.
Najgorsze w tym wszystkim jest jednak co innego, nie ważne czy spadniemy czy nie, ważne że [b][color=#FF0000]Tabiszowi znów się upiecze[/color][/b]. Bo zawsze jest winny trener i zawodnicy. I tak od 4 lat. Pewnie już kmini kogo zatrudnić za Jurka. Sk#%^&&$n je$^#y.
-
-
JURII DZIEKUJEMY ZA UTRZYMANIE - ALE TERAZ CZAS NA POZEGNANIE !
Żegnam...
Następca jest już w klubie. Facet połączy swój etat z pracą trenera i wszyscy będą zadowoleni, a zwłaszcza on.
I tak gorzej być już nie może...
Czy są tu jeszcze jakieś osoby wierzące w poprawę z tymi trenerami ??? Bo nie sam Szatałow tu jest winien. Nie tylko taktyki, schematów i walki jest brak. Gdzie szybkość reakcji, gdzie skoczność ??? Masa przegranych pojedynków 1 na 1, masa fauli wynikających z opóźnienia, itd.
Szatałow już wcześniej ponoć chciał zrezygnować. Jeśli to prawda nie wyobrażam sobie by dzisiaj (jutro) nie złożył SAM dymisji.
A kto w zamian ? To jest problem. Na polskim rynku wolne są same "cienkie" nazwiska, chyba że podjąć ryzyko i dać pracę komuś z niższych lig - tylko wątpliwe byśmy mieli rozeznanie w takim temacie. Zagraniczny trener to niedość, że kolejny duży wydatek to jeszcze wielkie ryzyko, że zanim zaskoczy (o ile zaskoczy) to minie dużo czasu (a stracimy nerwy i punkty).
P.S. Myślę, że w razie zmiany większość z nas myśli o pewnym panu z wąsami. Jedni myślą ze strachem, drudzy z nadzieją. Czy spełnią się te sny/koszmary?
Jurij?? WTF?? Masz uczulenie na niektórych zawodników?? Co Cię łączy z Żytką? Sentymenty na bok bo tu nie chodzi o Ciebie tylko o Cracovie. Brniesz gdzieś ale sam już nie wiesz gdzie.
...nie ma wytlumaczenia dla trenera po tym meczu. Wiem ,wiem Karvinku ,ze czytasz ten watek i nie zdziwiony(takimi watkiem) mowisz :kolejny frustrat po przegranym meczu .....a tu ja niestety - patrzac na nick .Choc nie jestem panikarzem - to MAM DOSC!
Co wymysli trener na usprawiedliwienie ?
winiak1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rysiek Tarasiewicz,przynajmniej sędziowie czuli
> by się zagrożenie:D
> A tak na poważnie to Taraś mogłby być niezły.
Szczegolnie przed niedzielnym meczem ze Śląskiem :)
Broniłem Pana,Pana trenerze, w innym wątku. Ale dzisiaj miarka się przebrała: zero taktyki, zero koncepcji, zero ambicji...Pewnie Pan też tak to czuje. Dziękuję za utrzymanie, i za wszystko. Panu już, z całym szacunkiem, dziękuję. Do widzenia!
Tarasiewicz niezły?? weź nawet nie żartuj, że on nas będzie trenował;/
No i ja się podpisuję pod tym ...
Czas na zmianę ...
Bardziej od słabej gry i zwolnienia Szatałowa przeraża mnie fakt jego ewentualnego następcy.
ŁKS wygrał z nami taktycznie.
Bardzo możliwe, że za jakieś 20 min Zieliński będzie do wzięcia ;]
Panie trenerze, szanuję Pana, ale niech Pan sobie zada pytanie - czy drużyna jeszcze słucha Pana?
Mnie się wydaje, że mit tamtego sezony właśnie prysł.
Po porażce z Jagiellonią może Wojciechowski zwolni Zielińskiego z Polonii . To był by dobry kandydat .
Wyłącznie kierunek zagraniczny. Najlepiej Holandia.
Kazdy inny bedzie lepszy, ktory bedzie mial koncepcje i motywacje. Mozna spasc ale z Honorem !!
Niestety nie ma na co czekac (vide poprzedni sezon)
kazda nowa miotla bedzie lepsza op stagnacji.
Nie czarujmy sie ze bez zmiany trenera mamy jakiekolwiek szanse ze slaskiem.
Może i nowa miotła coś pomoże na jakiś czas ale....!!!!
...ale zmieniono już ileś tam trenerów, CAŁĄ!!! Dosłownie całą drużynę (poza Dudzicem i Szeligą) !!!!
A dalej jest do kitu.
Przedewszystkim należy zmienić zarzadzanie!
[b]Na pewno jestem zdecydowanie przeciwny zmienianiu Szatałowa na Stawowego![/b]
Khalid Napisał(a):
...............
> Przedewszystkim należy zmienić zarzadzanie!
a wiec prezesa , wiceprezesa ?????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)