Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lech zagral beznadziejnie ... psy nie wiele
> lepiej, poprostu mieli troche wiecej farta. Jedni
> i drudzy sa w naszym zasiegu :D:D
jakiego farta miały żydy?
powinni wygrać 3, 4 do zera.
-
-
Pozostałe spotkania 6 kolejki
jw., Lech grał w piłkę tylko 15 minut, potem już nie istniał
żenada totalna, znowu zaczyna się znany nam z zeszłego sezonu serial pod tytułem "cała liga gra pod MP dla Gwardii"
bo mieli 3-4 szanse ?? Lech mial ich tez z 5 ..ale Rudnevs dzis nie w formie :)
zreszta widac jaka Bakero pilke chce grac ... europejski football cios za cios ... Lech leci w 6 do ataku a jak straca to sie nikomu wrocic nie chce i zostaje 4 obroncow. Tak sie gra na zachodzie ale nie u nas . Wiselka sprytnie dala grac LEchowi w pilke a same sprytnie z kontry ( polacy tylko to potrafia ... grac z kontry az sie chwila rzygac chce na taka taktyke ... bo u nas taktyka trenerska polega na tym zeby wymoc na przeciwniku atak pozycyjny zeby samemu grac z kontry )
oj daleko Lechowi do APOELu, daleko. Z taką grą to Mistrza w Poznaniu nie będą mieli.
wroci obrona to wszystko sie ulozy. bylo juz przed meczem wiadomo ze ich rzeka przewiezie
Aston1906 Napisał(a):
> jw., Lech grał w piłkę tylko 15 minut, potem
> już nie istniał
>
> żenada totalna, znowu zaczyna się znany nam z
> zeszłego sezonu serial pod tytułem "cała liga
> gra pod MP dla Gwardii"
Oby tak nie było. Z resztą pełna zgoda. Szkoda, że fartownie strzelili tą bramkę bo mogło być inaczej a tak pokazali nam w drugiej połowie jak wybić piłkę z głowy...
Slapi1988 Napisał(a):
Tak sie gra na
> zachodzie ale nie u nas . Wiselka sprytnie dala
> grac LEchowi w pilke a same sprytnie z kontry (
> polacy tylko to potrafia ... grac z kontry az sie
> chwila rzygac chce na taka taktyke ... bo u nas
> taktyka trenerska polega na tym zeby wymoc na
> przeciwniku atak pozycyjny zeby samemu grac z
> kontry )
POLACY :D
cały jeden, Sobolewski
zasłużone zwycięstwo drużyny z Myślenic, a co do Melixona to nie żartujcie, chyba gul wam skacze że ten zawodnik nie gra w naszej Cracovii
Ro Man Napisał(a):
> zasłużone zwycięstwo drużyny z Myślenic, a co
> do Melixona to nie żartujcie, chyba gul wam
> skacze że ten zawodnik nie gra w naszej Cracovii
Mnie tam nic nie skacze, taki z niego faker jak Benji z [i]Eskimo Limon.[/i]
kto usłyszał jak Smokowski wczoraj chciał powiedzieć "białej pizdy"a nie gwiazdy ? :D
Smokowski:".....dla białej piz...yyy...gwiazdy..." :D ja myślałem że padne...nie pamiętam która minuta...
To było chyba w drugiej połowie :D
Wisła gra taką samą murowankę jak my za Majewskiego. Tyle tylko, że ma klasę lepszych zawodników więc wystarczy im to na mistrza. W LE dostaną pewnie baty.
isaac Napisał(a):
> kto usłyszał jak Smokowski wczoraj chciał
> powiedzieć "białej pizdy"a nie gwiazdy ? :D
> Smokowski:".....dla białej
> piz...yyy...gwiazdy..." :D ja myślałem że
> padne...nie pamiętam która minuta...
Jaki Smokowski ? ! Znów tworzycie jakies teorie spiskowe i dopasowujecie do tego nie te osoby o które chodzi.Smokowski nie komentował wczorajszego meczu!
o rany boskie,przepraszam że się pomyliłem,ale byłem pijany i mogło mi się jebnąćć...
jak nie Smokowski to ten co komentował tak powiedział...lepiej ?
Wasiluk wraca do dawnej formy :)
Jack_Herrer Napisał(a):
> Wasiluk wraca do dawnej formy :)
Trzeba go jakoś przywitać za tydzień na meczu:D
może jakiegoś samobója walnie po znajomości:D
Korona-Śląsk jak narazie 2;1
Chciałbym żeby nasi grali z takim zaangażowaniem i takim pressingiem jak Korona. Nie mają tam żadnych gwiazd, a grają dobrze to jest sztuka.
Śląsk marnie wygląda na tle Koroniarzy, mam nadzieję że Wasiluk zagra za tydzień i podtrzyma
formę z dnia dzisiejszego;)
73. min - Wasiluk przewraca się we własnym polu karnym, Korona przed znakomitą szansą, ale gospodarze znów przekombinowali i nie oddali strzału...
no nieźle :)
Jak Śląsk będzie utrzymywał formę to nie mam obaw o mecz z nimi na Kałuży :-)
Korona liderem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)