Koniec polowy,jak narazie tragedia.
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź, Niedziela 11 IX, godz. 14:30
Jak mówiłem o tym, żeby brać szybko Probierza, to pukano się po głowie i wyśmiewano. Dajdaje mają teraz efekty. A u nas rzeczywiście, lepiej mieć Jurija, który większosć czasu spędza na kręceniu głowa i z uporem godnym maniaka wstawia do składu tego anty-piłkarza Żytkę.
Dobrze, że dziś później jest jeszcze mecz, w którym nasi zawodnicy włożą więcej serca w grę, bo na tą bandę nie można patrzeć...
Przyjechała drużyna zlepiona z piłkarskich emerytów i doświadczeniem i zaangażowaniem bije nas na łeb i szyję.
Dramatycznie to wygląda. Jeżeli w 2 połowie gra będzie wyglądała tak samo to w żadnym wypadku Cracovia nie zasługuje na grę w ekstraklasie. I to jest najgorsze.
Oj nie tak mial byc .....Niedzielan musi wejsc - i grac z 2 napastnikami!
Żytko out (od początku powinien grać Hosek), Bartczak out (gość kompletnie bez formy, mam nadzieję, że wejdzie teraz za niego Bojlević albo Niedzielan)
Jak przed meczem mialem jeszcze odrobine poparcia dla trenera, to teraz jest juz wielkie zero. Nie gramy nic lepiej gorzej, gramy zaje..ista padake. A sklad mamy ponoc dobry.
Faktycznie żadnego postępu w grze.Co tydzień mamy nadzieje choćby większe zaangażowanie i co tydzień ta sama chujnia :( Zero progresji...
Pierwsze, co należy zrobić po tym meczu, to rozwiązać kontrakty z boiskowym szkodnikiem Żytko i wiecznie obrażonym rudzielcem Bartczakiem. Innego wyjścia nie ma.
gdzie są zmiany?!
Gramy , bez zęba.... wyglada to na razie mizernie....
Nic nie gramy. Walka o utrzymanie, sezon 4.
Wylaczylem tv - nie na moje nerwy,zwlaszcza ,ze Jurii dalej gra zachowawczo , nie ofensywnie :(
WSTYD NAM PRZYNOSICIE ! ........przegrac z kazdym ale nie u nas z Lks -em!
kurwa mać! :/
O żesz kurwa w chuj...
Czy my oddaliśmy chociaż jeden celny strzałna bramke?
I mój scenariusz niestety sie sprawdza,nie potraimy sie przabić przez murowanie sie Łksu.
Nic nie strzelimy ku-rwa tak czy siak. Zawsze ktoś wybije z linii, albo nie trafi sam na sam, albo będzie spalony. Jak się nie potrafi grać, to tak po prostu jest.
mam k.u.r.w.a dosc. moze dlatego jestem robolem a nie milionerem.
Tego się nie da kurwa oglądać.
Ciekawe co na to Prezes?? Czas na zmiany?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)